Попередній день   Наступний день

16:11
Транспортні правоохоронці лінійного відділу на станції Івано-Франківськ на залізничному вокзалі вилучили травматичний пістолет.

15:55
Про це на прес-конференції повідомив начальник УМВС в Івано-Франківській області Микола Семенишин.

15:39
Від сьогодні, 1 жовтня,  в Україні водії повинні їздити за містом тільки з включеним ближнім світлом фар або працюючими денними ходовими вогнями. 

15:24
Минулого тижня бійці 80-ї Львівської аеромобільної бригади отримали з Городенківщини благодійну допомогу. Вантажний бус із продуктами доставив колишній афганець Володимир Дацишин. Ящики з домашніми заготовками зі вказаними селами-відправниками, блоки олії, м’ясні та плодоовочеві консерви, макарони, крупи, твердий сир, ковбаси і навіть соняшникове насіння, картопля, овочі — все, що виробляється чи фасується в районі.

15:01
Вранці 29 вересня на спецлінію 102 надійшло повідомлення про смерть охоронця торгового центру. Працівники виявили 51-річного сторожа в кінці коридору на першому поверсі.

14:39
Залишається менше місяця до виборів, тож кожен свідомий українець все частіше задумується над тим, за кого віддати свій голос. У франківців цьогоріч серед «мажоритарників» обирати є з кого. Тут і досвідчені юристи, знані активісти, журналісти та бійці батальйонів. Для тих, хто роками не змінює своїх поглядів є навіть приховані комуністи. «Вічних» кандидатів теж вистачає.

14:24
На Прикарпатті знову стався нещасний випадок із летальним наслідком на новобудові.

14:09
З 10 по 12 жовтня у Львові відбудеться міжнародна конференція «Велофорум 2014», присвячена вивченню питань розвитку велосипедного руху.

13:44
Минулої доби в області виникло 5 пожеж

13:28
2_новый размерВ Івано-Франківську всі відповідні служби зреагували на повідомлення про вибухівку на залізничному вокзалі.

13:01
news-image: Очільник прикарпатської міліції переконаний, що замінування вокзалу "липове"
В Івано-Франківську з початку року до міліції надійшло 4 повідомлення про замінування.

12:45
news-image: ЦВК відмовила у реєстрації двом кандидатам по округу №85 що на Франківщині
Постановою від 30 вересня 2014 року №1375 ЦВК відмовила у реєстрації восьми кандидатам у нароні депутати, у тому числі двом, які мали намір балотуватися в одномандатному виборчому округу №85 (з центром у Калуші).

12:29
news-image: В Івано-Франківську замінували вокзал?
Об 11:15 до СБУ подзвонили і повідомили про замінування залізничного вокзалу в Івано-Франківську. Невідомі назвалися представниками «Івано-Франківською народної республіки» і сказали, що вибух станеться о 15 годині.

12:12
news-image: «Народна рада Івано-Франківської області» звітуватиме за роботу
Бажання прозвітувати за пророблену роботу, окреслити плани на майбутнє, а також визначити пріоритетні напрямки діяльності мають намір члени «Народної Ради Івано-Франківської області».

11:57
 
Курс військової підготовки введуть у школах Прикарпаття – не виключно, що цей предмет назвуть курсом «Захисника вітчизни».

11:38
news-image: Екс-керівників прокуратури Прикарпаття підозрюють у квартирних махінаціях
На колишнє керівництво Івано-Франківської обласної прокуратури завели кримінальні провадження. Їх підозрюють в корупційних діях. Про це на брифінгу повідомив очільник прикарпатської прокуратури Ігор Настасяк.

11:12
news-image: Студенти івано-франківського медколеджу перерахували по 100 гривень для армії
Студенти Івано-Франківського базового медичного коледжу вирішили добровільно перечислити по 100 грн. зі своєї невеличкої стипендії на рахунок Благодійного фонду оборони Прикарпаття.

10:49
news-image: Генпрокуратура відряджає до Івано-Франківщини працівників Донецької прокуратури
Генеральна прокуратура України направляє в Івано-Франківську область працівників прокуратури Донецької області.

10:38
news-image: На Прикарпатті проводять паралелі між батальйоном  Українських Січових Стрільців і батальйонами сьогодення
В Музеї визвольних змагань відкрилась виставка «Залізний Легіон». Це вже друга виставка з циклу виставок на допомогу пораненим в АТО.

10:06
Івано-Франківська міська рада: рятувальники провели комплексне профілактичне відпрацювання в селі Угорники

Попередній день   Наступний день