Попередній день   Наступний день

16:13

Правоохоронці Прикарпаття мають інформацію про те, що деякі політичні сили готуються до підкупу виборців.


16:12
Президент Росії Володимир Путін захопив Крим з допомогою військової сили і цього ж прагне на сході України.

15:49

 

Прикарпатські правоохоронці зафіксували більше 20 фактів порушення ведення передвиборчої агітації. За усіма фактами проводяться перевірки.


15:32
В Івано-Франківську зареєстровано 1680 осіб, які поміняли місце голосування. З них більше 200 людей - переселенці з Донбасу та Криму.

15:19

Сьогодні, 22 жовтня близько 11.30 год. у селі Підлісся Тисменицького району невідомі побили волонтерів-агітаторів Василя Кіндія, кандидата в народні депутати України по 84 виборчому округу, повідомили нам працівники виборчого штабу Кіндія.


15:05
Сьогодні голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук зібрав голів РДА для того, щоб обговорити питання допомоги сім'ям вбитих бійців АТО та героїв Майдану.

14:43
news-image: Митники Івано-Франківщини надають допомогу волонтерами при оформленні вантажів
Як уже повідомлялось, нещодавно на Івано-Франківській митниці відбулась зустріч з представниками волонтерських організацій Прикарпаття.

14:29
Вітчизняна політика викинула чергові вихиляси. Фронтовики, які нині захищають свою Батьківщину від промосковських маріонеток та російських військ, не зможуть проголосувати на парламентських виборах не тільки через протидію з боку комуністів, «регіоналів» та «дужесильноукраїнців», а й унаслідок позиції депутатів надзвичайно патріотичної партії, яка зветься «Батьківщиною» і яку очолює «в’язень сумління» часів Януковича і недавня претендентка на роль української Жанни Д’Арк Юлія Тимошенко.

14:06
Працівниками підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю проводяться заходи, спрямовані на виявлення та припинення фактів порушення прав інтелектуальної власності.

13:47
Минулого тижня вступив у дію давно очікуваний Закон "Про очищення влади". Як зауважують експерти, загалом під дію закону потрапляє близько мільйона осіб.

13:32
Об'єднання "Самопоміч" несподівано проходить до парламенту, а лідирує в опитуваннях "Блок Петра Порошенка".

13:17
news-image: Правоохоронці скаржились очільнику Прикарпаття на брудні методи боротьби кандидатів у нардепи
Сьогодні відбулась нарада голови облдержадміністрації Олега Гончарука з представниками правоохоронних органів з питань забезпечення законності та правопорядку під час виборів народних депутатів України 26 жовтня.

12:49
Скільки коштуватиме опалення квартир у різних регіонах: у Франківську вдвічі дешевше від Кривого Рогу
Нові тарифи на теплопостачання для населення вступлять в силу у листопаді після реєстрації міністерством юстиції, пише Євген Головатюк у «Ліга.Бізнес».

12:33
news-image: Олександр Сич: Владу потрібно не тільки обирати, але й контролювати
«Ми звикли обирати владу, але не звикли контролювати. Обравши – треба посилити контроль громади за народними обранцями. Бо неконтрольована влада гірше атомної бомби, - про це заявив Віце-прем’єр-міністр України, свободівець Олександр Сич під час зустрічі з громадою міста Долина на Івано-Франківщині на підтримку кандидата у народні депутати по одномандатному виборчому округу № 86, голові Долинської РДА, свободівця Руслана Франківа.

12:06
news-image: "Вовчі ями" на івано-франківських вулицях
Мешканці Івано-Франківська скаржаться на відкриті люки на вулицях міста. Щоб попередити лихо, пишуть про це комунальникам в соцмережі Фейсбук.

11:47
23-24 жовтня очікується різка зміна погодних умов: дощі з переходом у мокрий сніг, місцями сильні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь, на дорогах ожеледиця, короткочасне утворення снігового покриву, посилення вітру до 15–22 м/с

11:29
Що я побачив на фотовиставці газети «День»? Я побачив там не просто фото, я побачив там очі. Очі замість зайвих слів. Очі — сумні, веселі, в сльозах і в радощах. Фотографи ловили ці очі об’єктивами, можливо, й не думаючи про інші очі — очі глядача, які на виставці відлунювали побаченому. Виставка має закінчитися 26 жовтня. Саме в день виборів, які, зокрема, мають відбутись і на моїй Луганщині. Луганщині, яку я знову побачив у залах галереї «Лаври».

11:09
news-image: Комунальні підприємства Івано-Франківська до роботи в осінньо-зимовий період  готові
Департаментом комунального господарства, транспорту і зв’язку постійно надаються консультації керівникам ОСББ, ЖБК та приватних ЖЕО щодо необхідності оформлення паспортів готовності житлових будинків до роботи в осінньо-зимовий період.

10:44
Під головуванням першого заступника голови облдержадміністрації Володимира Семка відбулося засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при обласній державній адміністрації.

10:25
21 жовтня, деякі ЗМІ опублікували вислів Андрія Садового, що владу в Івано-Франківську захопили бандити. Проте на запитання журналістів міський голова Львова не зміг пояснити, кого ж мав на увазі.

10:06
news-image: Хто такий Михайло Ноняк, щоб «наїжджати» на Петра Шкутяка?
«Диявол криється в деталях». Цю фразу приписують різним людям. Від архітектора Людвіга Міс ван дер Рое до мистецтвознавця Абі Варбурга. Дехто взагалі стверджує, що це перероблене Флоберове "Le bon Dieu est dans le détail". Та як би там не було, ніщо не відміняє істиності цього твердження.

9:34
news-image: Прикарпатський університет збирає гроші для бійця “Айдару”
Прикарпатський національний університет ім. В.Стефаника організовує проведення благодійного кубку КВН, який покликаний зробити зразу дві хороші справи.

9:12
Подаровані з дитячою любов’ю власноруч виготовлені сувеніри із національною символікою, український прапор, польові аптечки та щира дитяча молитва захистила наших бійців від усього лихого, адже усі вони нещодавно повернулися додому із східного регіону України живими та неушкодженими.

8:54
Активізувався процес перекидання з Росії на територію Донбасу особового складу, озброєння і військової техніки для поповнення угруповань російсько-терористичних військ

8:37
21 жовтня, близько 13.30 в с. Старі Кути Косівського району відбулося зіткнення автомобіля ВАЗ 21013 під керуванням жителя с. Ст. Кути, 1983 р.н., та скутера "STORM" під керуванням місцевого жителя, 1981 р.н.

8:19
22 жовтня 2014 року о 13:00 лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок в рамках офіційного візиту на Прикарпаття зустрінеться зі студентами Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

8:04
Дільничними інспекторами міліції Калуського МВ УМВС викрито 47- річного раніше судимого жителя одного із сіл району, який вчинив крадіжку будівельних матеріалів та електроінструменту.

Попередній день   Наступний день