Попередній день   Наступний день

16:22
В Білій Церкві триває чемпіонат України серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків з кросу. 25 жовтня відбувся забіг на 10 км, в якому представник Івано-Франківщини Ігор Гелетій здобув перемогу.

16:09
Голосування на виборах до Верховної ради України на Івано-Франківщині минуло без особливих ексцесів.

15:49
Лідер політичної партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко йде з посади голови політсили. Про таке рішення він повідомив в ефірі телемарафону "Ніч виборів", підготовленого каналом "Україна" спільно з "Савік Шустер студія", після оголошення результатів екзит-полів, відповідно до яких його політична cила не проходить у парламент.

15:34
Басейн ЗОШ №3 має нового орендаря. Щоправда, зі “старим” обличчям: співвласником фірми, яка виявила бажання орендувати басейн, став син власника ПП “Еліте” і депутата міської ради — Олег Хемич.

15:02
Івано-Франківська організація Комітет виборців України провела підсумкову прес-конференцію щодо основних результатів спостереження за парламентськими виборами.

14:28
25 жовтня об 11 год. у Коломийський МРВ УМВС надійшло повідомлення про те, що у с. Голосків по вул. Українській внаслідок загорання будинку загинув місцевий мешканець 1986 р. н.

14:09
Бізнесмени та упізнавані політики, які не потрапили до виборчих списків партій, балотувалися в мажоритарних округах. Серед відомих прізищ - мільйонери, колишні чиновники та син президента.

13:46
news-image: Прикарпатця, що заблукав у лісі знайшли мертвим
68-річний іванофранківець ще 23 жовтня заблукав у лісовому масиві в районі села Лоєва Надвірнянського району.

13:32
news-image: Лікарі просто "глушили" знеболювальним пораненого бійця АТО з Прикарпаття
Упродовж трьох місяців боєць військового батальйону “Донбас”, калушанин Олег Івахнюк перебуває на лікарняному ліжку у Києві. 29-річний чоловік вже переніс 16 операцій. Після однієї із них Олег перестав відчувати ноги.

13:11
Зловмисники знахабніли настільки, що винесли з приміщень двох котеджів на околиці села Яблуниці не лише побутові речі, а й навіть меблі та сантехніку.

12:51
news-image: Нацгвардієць Володимир Гусєв: Змішувати війну й політику зараз «модно», але ми не модні
Близько двох тижнів тому після 45 днів несення служби під вогнем на ротацію повернувся батальйон оперативного призначення Національної Гвардії України. Зараз у хлопців закінчується відпустка, і з понеділка вони знову стануть в стрій, та після короткої підготовки відправляться в АТО.

12:49

IMG_0132

26 жовтня городенківці, крім участі в дочасних виборах до Верховної Ради, мали ще один обов’язок — обрати міського голову. Через те, що попередній міський голова Роман Осадчук склав свої повноваження ще у квітні, написавши заяву за власним бажанням, обов’язки мера виконував секретар Городенківської міськради Ярослав Парфенюк.

12:39
news-image: Найбільше по мажоритарці поки проходять у Раду самовисуванці та кандидати від Блоку Порошенка
Центральна виборча комісія станом на 11 ранку понеділка, 27 жовтня, вже опрацювала 39,41% електронних протоколів по одномандатних виборчих округах.

12:34
Повідомлення про тіло 75-річної жінки зі слідами насильницької смерті надійшло у Верховинський райвідділ міліції надвечір, а вже за кілька годин правоохоронці встановили особу підозрюваного та затримали його.

12:21
Станом на 11:05 ранку, 27 жовтня, Центральна виборча комісія опрацювала вже 40,04 % електронних протоколів із дільниць на позачергових виборах до Верховної Ради України.

12:03
Ще влітку ми тішилися надією, що зможемо відвоювати Донбас. Власне, це і відбувалося, аж поки в Україну не вдерлася регулярна російська армія. Ціна реконкісти стала занадто високою, і баталії вдалося перенести за стіл переговорів. Переговори з терористами – заняття принизливе, особливо коли терористи не сприймають домовленості всерйоз.

11:44
Сьогодні вранці до Калуського міськвідділу міліції із заявою про викрадення автомобіля звернувся 30-річний житель райцентру. За словами чоловіка, він не виявив свого транспортного засобу на місці, де його залишив напередодні увечері.

11:28
У Москві за підсумками позачергових виборів до українського парламенту найбільше голосів набрала партія "Об'єднання "Самопоміч" Андрія Садового.

11:11

83 мажоритарний округ, опрацьовано 45% протоколів. Розрив між Шевченком і Шкутяком зростає

Станом на 10 годину ранку ЦВК опрацювало 45% протоколів по 83 мажоритарному округу.

11:08
news-image: Дані ЦВК на Івано-Франківщині: Висуванці Блоку Порошенка перемагають в чотирьох округах
На сайті Центральної виборчої комісії з'явились оновлені дані про підрахунок голосів виборців в межах одномандатних виборчих округів. Як відомо, на Прикарпатті їх сім.

8:54

vybory1

Агенція Новин "Фіртка" провела екзит-пол на паралментських виборах в місті Івано-Франківську. Лідери за результатами екзит-полу Олександр Шевченко та Петро Шкутяк.

8:21

 vybory1

Агенція Новин "Фіртка" провела екзит-пол на парламентських виборах в місті Івано-Франківську. Найбільший відсоток набрали Народний Фронт, Самопоміч та Блок Петра Порошенка.


8:05

http://fakty.ictv.ua/images/gallery/2012/10/24/thumbnail-20121024114929n.jpgПропонуємо вашій увазі перші екзит-поли.

 Всеукраїнський телевізійний екзит-пол від ТСН

Блок Петра Порошенка - 24.3%

Народний Фронт - 21.8%

Політична парія "Об'єднання Самопоміч" - 12.5%

Радикальна партія -7.1%

Опозиційний Блок - 6.6%

ВО "Батьківщина" - 6.0%

ВО "Свобода" - 6.3%


Попередній день   Наступний день