Попередній день   Наступний день

15:49

http://kurs.if.ua/media/gallery/intxt/0/4/04_121751_1_1.jpg

 Івано-Франківський обласний військовий комісар Ігор Павлюк стверджує, що у той момент, коли він формував територіальний батальйон "Прикарпаття", в нього не було жодної інформації про те, що призначений комбат Віктор Комар зловживає алкоголем.


15:24
У стінах Верховної Ради України відбувся брифінг народного депутата України Олеся Донія на тему: "Чому чиновники не допомагають родинам поранених і загиблих у зоні АТО?".

15:08
news-image: На Івано-Франківщині 45 учасників АТО та 8 родичів героїв Майдану отримають земельні ділянки
Головне управління Держземагентства в Івано-Франківській області видало 4 накази про надання учасникам АТО дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення садівництва.

14:47
Голова правління "Прикарпаттяобленерго" Олександр Бубен в Фейсбук-спільноті "Стіна політичної зневаги" виклав фото агітки кандидата у нардепи Михайла Петруняка, приклеєну на елетроопору.

14:21
news-image: У Коломиї відкриють меморіальну композицію "Нескореним від коломиян"
“Відновлення історичної пам’яті: Нескореним від коломиян” - під таким гаслом, 14 жовтня, на Покрови Пресвятої Богородиці, у Коломиї, за адресою: бульвар Лесі Українки, 32, відбудеться відкриття та освячення меморіальної композиції в пам’ять про невинних жертв нацистсько-більшовицьких тоталітарних режимів, які упродовж десятиліття (1942–1952) відбували у пересильній в’язниці арешт, катування і страту.

13:57
Сьогодні в Івано-Франківську відбулась зустріч представників ПРООН з очільниками краю Олегом Гончаруком та Василем Скрипничуком.

13:36
На Івано-Франківщині рятувальники тричі виїжджали для надання допомоги населенню у побуті.

13:11
news-image: В Івано-Франківську розробили сервіс для спостереження та боротьби з порушеннями на виборах.
Фахівці Івано-Франківської компанії «Софтджорн-Україна» розробили програмний сервіс, який допоможе боротися з порушеннями на виборах до парламенту, які відбудуться вкінці жовтня у всіх куточках України.

12:43
news-image: Бійці батальйону "Прикарпаття": На нас тепер хочуть повісити всіх собак
Як повідомлялось, Генпрокуратура знайшла винних у трагедії під Іловайськом: це командування та бійці 5-го батальйону територіальної оборони "Прикарпаття".

12:21
news-image: Свердлили кістки і вставляли ложки під повіки - полонянка терористів про 99 днів знущань
Волонтер Ірина Бойко повернулася з полону терористів без фаланги пальця. 99 днів терористи жорстоко катували жінку.

11:58
news-image: Заробітчани виїжджають із Чехії, аби захищати Україну
З Чехії в Україну почали масово виїжджати українські заробітчани

11:39
news-image: На Франківщині кандидат у нардепи порушує права дитини
Організатори проекту "Фронтова листівка" заявляють, що у них грубо вкрали їхні фото. Та ще й використали їх для незаконної політичної агітації.

11:26
news-image: Чергове ДТП в Івано-Франківську: Троє людей у лікарні
У вівторок, 7 жовтня, близько 21.00 в Івано-Франківську на вул. Південний Бульвар трапился ДТП за участі нетверезого водія.

10:48
 
У Городенківському районі підприємець спочатку встановив на кладовищі пам’ятник, а потім демонтував з могили надгробні плити.

10:29
Про це повідомляє журналіст із Коломиї Євген Гапич

10:11
Війна на Донбасі триває уже майже 5 місяців. Спробуймо зрозуміти, чого домоглося своїми закликами до Путіна ввести війська в Україну та підтримкою створення фейкових недореспублік місцеве населення? Мова, звісно, не про маргіналів та пройдисвітів, котрі змогли збагатитися на смертях та відчути себе дуже важливими персонами, отримавши в руки зброю, а про тих, хто щиро повірив, що: «ех, заживьом».

Попередній день   Наступний день