Попередній день   Наступний день

16:02
Виїзний пленум Івано-Франківської обласної організації Національної спілки журналістів України відбувся в селі Старий Лисець Тисменицького району і був присвячений питанням роботи засобів масової інформації під час передвиборної кампанії.

15:45
Благодійники подарували міліціонерам Івано-Франківського міського відділу міліції, котрі несуть службу у східному регіоні України, теплі речі.

15:33
 

https://pp.vk.me/c618931/v618931845/19dad/rQZaEM5vyS8.jpg

В Івано-Франківську студенти самоорганізувалися і з дикусійного клубу за місяць часу створили громадську організацію.

15:11
13 жовтня в Коломиї у рамках програми співпраці міст-побратимів Коломиї та Мукачево відбудеться посадка сакур на алеях Коломиї.

14:51
Івано-Франківське комунальне підприємство "Теплокомуненерго" отримає кредит від "Європейського банку реконструкції та розвитку".

14:34
Цього року президента Росії Володимира Путіна з днем народження не привітав ніхто з лідерів провідних країн світу.

14:14
Сьогодні під час позачергового засідання сесії Івано-Франківської міської ради депутати прийняти рішення безоплатно передати Військово-морському ліцею матеріально-технічну допомогу.

13:49
Прикарпаття отримало з державного бюджету кошти для виплат допомог сім’ям з дітьми, малозабезпеченим сім’ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та тимчасової державної допомоги дітям.

13:33
Калуський художник Володимир Безрукий, який зараз перебуває у складі батальйону "Донбас" у зоні АТО, виставив на аукціон 5 своїх робіт із серії "Пейзажі Прикарпаття".

13:03
Нещодавно мені на очі трапилась стаття «Большое интервью с главой администрации президента России Сергеем Ивановым». Без особливого задоволення, але я її прочитав. На самому початку матеріалу Іванов чітко окреслив російську інтерпретацію подій в Україні. Вона надзвичайно маніпулятивна.

12:47
Патрулюючи вулиці райцентру Коломиї в поле зору інспекторів патрульно-постової служби потрапили молоді парубки, які своєю поведінкою викликали підозру у правоохоронців, а це і не дивно, бо вони зберігали наркотик природного походження – марихуану.

12:21
news-image: Івано-Франківськ втрачає «Пресмаш»
Рада трудового колективу ВАТ «Пресмаш» просить голів облдержадміністрації — Олега Гончарука й обласної ради — Василя Скрипничука та міського голову Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса скликати засідання регіональної міжвідомчої комісії з питань захисту прав інвесторів, протидії незаконному поглинанню та захопленню підприємств області, аби припинити порушення закону й ухвалити остаточні рішення щодо долі єдиного в Україні заводу з виробництва механічних пресів.

11:54
news-image: Канадські спостерігачі відвідали Управління СБУ в Івано-Франківській області
Офіційні спостерігачі від Канадської місії спостереження за виборами (CANEOM) на позачергових виборах народних депутатів України відвідали Управління СБУ в Івано-Франківській області.

11:32
 
Російська Федерація залишається основною країною призначення для торгівлі людьми з України: 84% постраждалих осіб, які звернулись до Міжнародної організації з міграції, повернулись сааме з цієї країни.

11:12
news-image: Мер Івано-Франківська має нового заступника з питань діяльності виконавчих органів
У Франківську триває позачергова 48 сесія Івано-Франківської міської ради. Згідно реєстрації присутні 34 депутати. Секретар міської ради Микола Вітенко відсутній у зв`язку з відпусткою, головує міський голова Віктор Анушкевичус.

10:41
В Івано-Франківськ з короткотривалим візитом приїхала делегація Угорської Вселенської служби допомоги.

10:21
news-image: Франківські посадовці вимагатимуть від Яценюка прискорити видачу посвідчень учасника АТО
У Франківську триває позачергова 48 сесія Івано-Франківської міської ради. Згідно реєстрації присутні 34 депутати. Секретар міської ради Микола Вітенко відсутній у зв`язку з відпусткою, головує міський голова Віктор Анушкевичус.

9:58
news-image: Творча інтелігенція Прикарпаття підніматиме імідж працівників ДАІ
В Управлінні Державтоінспекції області відбулася зустріч за «круглим столом» керівництва та працівників апарату з головою Івано-Франківської організації Національної спілки письменників України Євгеном Бараном.

9:39
news-image: Олег Гончарук: Хід проведення робіт на Набережній контролюватиме громадськість
Обласна державна адміністрація сприятиме широкому контролю громадськості за ходом проведення робіт з капітального ремонту вулиці Набережна імені Василя Стефаника в Івано-Франківську.

9:17
 
На приймальне відділення Долинської ЦРЛ доставили 24-річного жителя села Тяпче, в якого була травмова

8:49
news-image: Якщо не покарають винних, армію можна хоронити, – Тимчук про 5 батальйон і трагедію Іловайська
Керівник Центру воєнно-політичних досліджень Дмитро Тимчук висловив свою позицію стосовно розслідування трагічних подій під Іловайськом на своїй сторінці у соцмережі.

8:25
Вчора, 8 жовтня, о 15.37 год. в с. Приозерне Рогатинського району чоловік у власній технічній водоймі, яка є збірником для ґрунтових вод, виявив труп свого сина.

8:11
news-image: За прохідне місце у списку «Батьківщини» заплатив $6 млн Яценюку, Турчинову і Мартиненку, - скандальне зізнання нардепа
Учора, 8 жовтня, у спеціальному розслідуванні програми журналістських розслідувань «Народний контроль» на телеканалі ZIK в ексклюзивному інтервʼю вперше діючий депутат Верховної Ради України відкрито розповів про корупцію в українській політиці. Ігор Скосар зробив сенсаційне зізнання про те, що у 2012 році купив прохідне місце у виборчому списку «Батьківщини» за 6 млн доларів. «Угоду» уклав із Арсенієм Яценюком, Олександром Турчиновим і Миколою Мартиненком.

Попередній день   Наступний день