Попередній день   Наступний день

16:09
Україна більше не буде жити за фіксованим курсом долара, заявила глава Нацбанку України Валерія Гонтарева.

15:55
news-image: Мешканка Прикарпаття потрапила до лікарні через несправну пічку
На вихідних в Городенківську ЦРЛ доставлено жительку міста Городенка, що проживає на вулиці Осада-Червона, з діагнозом - отруєння чадним газом.

15:45
news-image: Прикарпатці взяли участь у Міжнародному форумі «Польський бізнес день»
Представник департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури Івано-Франківської ОДА взяв участь у І Міжнародному форумі «Польський бізнес день».
Захід відбувся в Києві під патронатом Посольства Республіки Пол

15:33
news-image: В Івано-Франківську хочуть забудувати територію шкірфабрики, що неподалік міського озера
Територію колишньої шкірфабрики хочуть віддати під забудову соціального житла, а це близько 10 гектарів площі міського простору.

15:12
news-image: Боєць батальйону "Донбас" з Прикарпаття вже третій місяць у полоні сепаратистівАмериканський журналіст Крістофер Міллер побував на території, яку зараз контролюють сепаратисти, і поспілкувався з полоненими українськими солдатами.

14:49
news-image: На Прикарпатті обвалилась частину старовинного храму
В Тисмениці обвалився фронтон церкви св.Миколая

14:33
news-image: Франківець може сісти за крадіжку у супермаркеті
Цими вихідними працівники Державної служби охорони «запросили» до відділу міліції 31-річного мешканця обласного центру для дачі пояснень з приводу вчинення крадіжки.

14:12
news-image: Сьогодні франківчанам покажуть польський фільм «Катинь.Листи з раю»
Сьогодні відбудеться зустріч з українським істориком та журналістом Олександром Зінченком, співавтором фільму «Катинь. Листи з раю» та автором першої української книжки про Катинь – „Година папуги”.

13:54
news-image: У Франківську навчають суддів, впроваджуючи досвід Канади
В Івано-Франківському міському суді розпочався дводенний навчальний семінар за участю правників з Канади «Досудове врегулювання спорів за допомогою судді».

13:51
Він своєрідний серійний убивця, що на місці кожного злочину залишає свій символічний автограф.

13:34
news-image: У центрі Франківська горів паб
Вчора о 11.19 год. до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення від мешканців обласного центру про пожежу в приміщенні одного із місцевих пабів.

13:14
news-image: «Гіппократ» збирається в АТО
Андрій Черемський – доброволець Нацгвардії, лікар-анестезіолог, кандидат наук. Родом він з Харківщини, а його дружина – з Галича, викладає українську мову.

12:48
Нещодавно працівники Галицького РВ УМВС перестріли на вулиці і запросили у відділ 36-річного мешканця одного з сіл району для дачі пояснень з приводу його можливої причетності до вчинення крадіжок.

12:32
news-image: Чи наважиться Росія розширити вторгнення в Україну?
Путінська Росія стала реальною загрозою для світу. У Російській Федерації, через 23 роки після розпаду СРСР, розрядки і певного порозуміння з демократичними країнами в часи Бориса Єльцина, несприйняття Заходу стало значно сильнішим, ніж це було за радянських часів. І необхідно визнати, що путінські зомбі-ЗМІ працюють набагато ефективніше за комуністичні. І якщо Путіна не зупинити зараз, то «зелені чоловічки» і російські танки, під приводом захисту росіян, цілком можуть опинитися в державах Балтії

12:12
news-image: Голова ОДА Олег Гончарук привітав з 55-літтям Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Кир Володимира Війтишина
Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук після святкового богослужіння привітав Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Української греко-католицької церкви Кир Володимира Війтишина з нагоди 55-ліття.

11:56
news-image: На Франківщині у потічку знайшли тіло чоловіка
Вчора, 9 листопада, о 17.15 у с. Добринів Рогатинського району, в сільському потічку «Зимний потік», місцевим населенням знайдено тіло місцевої жительки, 1934 р.н.

11:43
news-image: Трагічне ДТП на Прикарпатті: двоє дівчат у лікарні, 19-річний юнак загинув
Надвірнянський район: рятувальники ліквідовували наслідки ДТП

11:21
news-image: Цього тижня в Івано-Франківску - відкриті покази Docudays UA
11, 12, 13 листопада у франківській Книгарні «Є» з 18 до 20 години демонструватимуться документальні стрічки у рамках Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

11:03
news-image: Прикарпатець вкрав у товариша дорогоцінний перстень
41-річний мешканець Надвірнянського району запідозрив у крадіжці свого знайомого.

10:45
news-image: Війна проти України і росіяни, об’єднані ненавистю
Експерти, що коментують результати чергового соціологічного опитування «Левада-центру», наголошують на зростанні критичних настроїв росіян щодо війни в Україні. Але це – скоріше самозаспокоєння самих аналітиків, які намагаються знайти позитивні тенденції в настроях російського суспільства.

10:28
У ніч з п’ятниці на суботу в Івано-Франківську на вулиці Івасюка сталася ДТП.

10:12
news-image: Олександр Сич про новообраний парламент: Важливо, щоб політична конкуренція не  трансформувалась у війну на взаємне знищення
26 жовтня відбулися вибори до Верховної ради. На новий склад народних депутатів українці покладають великі надії щодо майбутнього держави – економічне зростання, закінчення війни та наближення України до Європи

9:56
news-image: Мешканець Івано-Франківщини потрапив до лікарні через небезпечну знахідку
8 листопада, до рятувальників ДПРЧ-7 м. Коломия надійшло повідомлення від чергового міськвідділу міліції про те, що в с. Молодилів Коломийського району чоловік на власному подвір’ї знайшов предмет, схожий на патрон

9:39
26 жовтня відбулися вибори до Верховної ради. На новий склад народних депутатів українці покладають великі надії щодо майбутнього держави – економічне зростання, закінчення війни та наближення України до Європи.

9:21
Історія їх спільних старань розпочалася чверть століття тому, після першого в Україні освячення міліцейського відділу. Нині ж священики та парафіяни церков усіх конфесій об'єдналися заради забезпечення спокою в регіоні та миру на сході України.

9:07
news-image: Бажаний східний союзник
Для зміцнення національної безпеки та міжнародних позицій України дуже важливою є перспектива постання окремої Кубанської держави.

8:49
 Вчора вдосвіта житель Рогатинського району спробував покінчити життя самогубством. Мешканець села Підгороддя, бажаючи попрощатись із життям, отруївся медикаментами.

8:36
news-image: У Франківську стартував фестиваль польського кіно
В Івано-Франківську стартував 3-ій перегляд сучасного польського кіно (ПСПК) "Під Високим Замком" 2014, організований Генеральним консульством Республіки Польщі у Львові.

8:05
Перемогу у 18-му Відкритому літературному конкурсі журі присудило уродженці Косівщини, молодій письменниці з Чернівців Іванні Стеф'юк.

Попередній день   Наступний день