Попередній день   Наступний день

14:52
news-image: Хто пройшов в Раду за списками політичних партій (протокол ЦВК)
Центральна виборча комісія опублікувала протокол «Про результати виборів народних депутатів України у загальнодержавному багатомандатному виборчому окрузі»

14:34
news-image: У Франківську відзначать «Міжнародний день сліпих»
Щорічно в жовтні та листопаді у світі вшановують людей, які мають проблеми із зором. 15 жовтня визнано Міжнародним Днем білої тростини, а 13 листопада – «Міжнародним днем сліпих».

14:11
news-image: Франківські комунальники не можуть дати ради падолисту
Івано-Франківськ «потопає» від опалого листя, зрізаного гілля та сухої рослинності.

13:51
news-image: У Франківську згорів автомобіль
Минулої доби в області зареєстровано 2 пожежі

13:34
news-image: Для франківського скейт-парку треба ще майже 300 тисяч
Про це сьогодні на оперативній нараді повідомив начальник управління капітального будівництва МВК Володимир Ковальчук.

13:17
news-image: Боєць АТО з Прикарпаття потребує допомоги
Микола Капланчук отримав опіки обличчя і руки, а також перелом тазу.
Про це повідомляють активісти спільноти "Поранені SOS" на сторінці у Facebook.

12:58
news-image: В Івано-Франківську зріс рівень безробіття
Як повідомила директор міського центру зайнятості Ганна Бандура, станом на 1 листопада на обліку в Івано-Франківському міському центрі зайнятості перебувала 2821 особа. Протягом 10 місяців поточного року до служби зайнятості звернулося майже 9 тисяч осіб. Про це директор центру зайнятості розповіла на оперативній нараді у міського голови.

12:39
news-image: ОБСЄ злила росіянам розташування українських позицій - ЗМІ
Спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ, які учора зустрічалися з представниками України і Росії в «Спільному центрі контролю і координації», оприлюднили інформацію про місце дислокації українських військових.

12:18
news-image: Ростислав Кукурудз: Стихійна торгівля в Івано-Франківську у вихідні динамічно розвивається
В Івано-Франківську й надалі активно розвивається стихійна торгівля.

11:59
news-image: Молодь Прикарпаття взяла участь у Всеукраїнському базовому тренінгу «Молодіжний працівник»
З метою реалізації в Україні системи навчання державних службовців та лідерів інститутів громадянського суспільства, які працюють з молоддю, у селищі Чинадієво Мукачівського району Закарпатської області пройшов трьох денний базовий тренінг «Молодіжний працівник», організатором якого виступили Міністерство молоді та спорту України та Державний інститут сімейної і молодіжної політики.

11:44
news-image: Івано-Франківськ в очікуванні посла Євросоюзу
12 та 13 листопада Івано-Франківськ відвідають посол Польщі в Україні Генріх Литвин, посол Євросоюзу в Україні Ян Томбінський та Генеральний консул Польщі у Львові Ярослав Дрозд.

11:21
news-image: Пам'ять етнічних українців, депортованих з Польщі, вшанували на Прикарпатті
У Галичі відбулися поминальні заходи з нагоди 70-річчя депортації етнічних українців з території Польщі, повідомляють у Галицькій райдержадміністрації.

10:54
news-image: Івано-Франківськ "озеленився" - цьогоріч висадили 460 дерев
Сьогодні на оперативній нараді міського голови директор Департаменту житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку Михайло Смушак розповів про заходи щодо проведення компенсаційного озеленення на території міста.

10:39
news-image: ОПОРА: В Івано-Франківську найпублічніше місцеве самоврядування
Івано-Франківська міська рада цьогоріч знову посіла перше місце у рейтингу публічності органів місцевого самоврядування. Але знизився показник публічності міського голови з 77 % до 68%. Натомість показник публічності депутатів зріс від 50% до 55%.

10:23
news-image: В Латвії розпочалась кампанія за анексію східного регіону Росією
В латвійській місцевості Латгалія неподалік російсько-латвійського кордону з’явились активісти, які агітують за приєднання регіону до Росії.

10:08
news-image: На Івано-Франківщині триває спецоперація "Павутина"
Працівники сектору боротьби із кіберзлочинністю УМВС в області продовжують ряд цільових оперативно-профілактичних заходів під умовною назвою «Павутина».

9:45
news-image: Раби із «зомбоящика»
На початку листопада в ефірі російського «першого» телеканала вийшов сюжет, присвячений начебто річниці звільнення України від фашистів. Хоча насправді це був банальний пропагандистський матеріал, який мав на меті з допомогою маніпуляцій нав’язати глядачам думку про те, що нині у нашій країні при владі «фашисти» і діють вони відповідно.

9:21
news-image: Прикарпатські посадовці завищили вартість ремонтних робіт на 47 тисяч
Івано-Франківською прокуратурою з нагляду за додержанням законів у транспортній сфері проведено перевірку з питань використання службовими особами ВП «Управління будівельно-монтажних робіт і цивільних споруд № 4» ДТГО «Львівська залізниця» державних коштів, які були спрямовані на виконання ремонтних робіт будівель та приміщень вузлової лікарні станції Коломия ДТГО «Львівська залізниця.

9:09
news-image: Чого боїться «найвпливовіша людина світу» і хто її зупинить?
«Він силою взяв Крим, веде огидну війну проти України в ході якої ракетою, яку вірогідно надала Росія, було збито цивільний авіалайнер... Ніхто не назве слабким одноосібного, нікому не підзвітного голову багатої на енергоресурси, до зубів озброєної ядерними ракетами країни», – так журнал «Форбс» резюмував причини визнання Володимира Путіна «найвпливовішою людиною світу».

8:45
news-image: Спецінструктор, який 30 років готував диверсійні групи, проведе на Прикарпатті вишкіл для жінок
Спецінструктор, який 30 років готував диверсійні групи декількох країн, проведе на Прикарпатті військовий вишкіл для жінок.

8:21
news-image: За крок від фінансової прірви
Як хибна державна економічна політика може відкинути Україну на 20 років назад.

8:04
news-image: В Івано-Франківську розпочинає роботу гуртово-роздрібний ринок «Станіславський ринок»
З 15 листопада 2014 року в м. Івано-Франківську, по вул. Вовчинецькій (територія птахокомбінату) розпочинає роботу Івано-Франківський гуртово-роздрібний ринок «Станіславський ринок».

Попередній день   Наступний день