Попередній день   Наступний день

15:56
Завдяки ініціативі Громадського координаційного центру сприяння і допомоги учасникам АТО Калущини силами небайдужих підприємців у місті налагоджене ефективне виробництво «буржуйок», котрі зараз так необхідні нашим бійцям в зоні антитерористичної операції. Зокрема, виготовляють «буржуйки» з товстостінних труб, які працюють на дизельному паливі, а також чавунні, які потребують дров чи вугілля.

15:49
news-image: Де мільйон гривень Героя Небесної Сотні або чого варті закони
Невдовзі запрацює нове скликання Верховної Ради. Не вщухають суперечки – чи зможуть козак Гаврилюк, Семен Семенченко або Злата Огнєвіч створити гарні закони.

15:32

Як уже повідомлялось, що в Івано-Франківську стоматолог вбив і розчленував двох людей.


15:06
news-image: Прикарпатські діти-сироти просять проголосувати за їхні малюнки до Святого Миколая
Щороку у рамках акції «Святий Миколай іде до сиріт» відбувається конкурс малюнка на тему «Чудо святого Миколая».

14:51

 

Івано-Франківська міська рада стане сьомою серед тих, які відповідатимуть за приховування Генплану у Євросуді

Східноукраїнський центр громадських ініціатив подав скаргу до Європейського суду з прав людини з проханням визнати порушенням прав людини факт обмеження в доступі до Генерального плану Івано-Франківська.


14:21

 В Івано-Франківській області станом на 1 жовтня під диспансерним наглядом знаходяться 39 712 дорослих та 196 дітей та 70 піблітків, хворих на цукровий діабет.


14:09

http://nvip.com.ua/sites/default/files/363081.jpg

 Як вже повідомлялось, в Івано-Франківську стоматолог вбив і розчленував двох людей.


13:49
За 10 місяців п.р. до Державного бюджету перераховано 990,8 млн.грн. митних платежів, що на 74,7 млн.грн. більше ніж за відповідний період минулого року. Про це повідомили на Івано-Франківській митниці ДФС.

13:33
news-image: Мешканця Івано-Франківська двічі незаконно штрафували за стихійну торгівлю
За захистом своїх прав до прокуратури міста Івано-Франківська звернувся мешканець обласного центру, котрий повідомив що його двічі незаконно притягнуто до адміністративної відповідальності.

13:12
news-image: Чому українські проститутки не дають спокою росіянам
Чутливість до „питання сексу" в Росії, здається, зберігається ще з часів СРСР, в якому секс, звісно, був - але виключно «в службових цілях».

12:49
news-image: На Прикарпатті пенсіонер ходив по селі із штик-ножем
Надвечір у понеділок на спецлінію 102 надійшло повідомлення про підозрілого чоловіка старшого віку, який ходить по селу Попельники Снятинського району з ножем.

12:39
news-image: Газові вампіри. Хто висмоктує український газ?
Тема газу та й загалом тема енергетичної незалежності в Україні — найболючіша та найактуальніша на сьогодні. Як, зрештою, і тема бюджетних коштів, бо їх повсякчас не вистачає навіть на захищені статті видатків. Тому здається дивним, що досі не наведений лад в українській газовидобувній галузі, яка, як виявилося, працює не на державу, а на приватний капітал.

12:09
news-image: На Городенківщині чоловік обікрав продуктовий магазин
По спецлінії «102» до Городенківського РВ УМВС надійшло повідомлення від власниці продуктового магазину, що знаходиться в одному із сіл району. Жінка повідомила, що напередодні невідома особа проникла в магазин, звідки викрала три сотні гривень та продукти харчування.

11:47
news-image: Обласна координаційна рада розглянула питання протидії туберкульозу та СНІДу
В актовій залі обласного фтизіопульмонологічного центру відбулося засідання обласної координаційної ради з питань протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІД/у.

11:22
Ян Томбінський, голова представництва Європейського Союзу в Україні, відвідав відкриття інформаційного центру ЄС на базі ПНУ а також провів лекцію для студентів на тему "Асоціація ЄС та України".

11:09
Значно збільшилася кількість нарядів, які патрулюють вулиці обласного центру та місця масового перебування людей, під час спеціальних відпрацювань.

10:51

Міжнародний аеропорт «Івано-Франківськ» у січні—жовтні цього року збільшив обсяг перевезення пасажирів на 5,7 відсотка порівняно з відповідним періодом минулого року — до 22,4 тис. осіб.


10:37
news-image: «Сенат» і коні..
Кремль глузувань не боїться. Він б’є, і б’є без зволікань

10:12
Столітній ювілей днями відзначила мешканка с. Черче Ольга Німа.

9:49
news-image: На Прикарпатті освятили відновлені корону і шати Журівської Богородиці
Про це повідомив отець Михайло Колянко з Рогатинського району. Митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин і священики Букачівського протопресвітеріату молилися в оновленому після ремонту храмі св. Дмитрія.

9:36
news-image: Франківські судді переймали досвід канадських колег
Реалізовуючи спільний українсько-канадський проект, на базі Івано-Франківського міського суду відбувся семінар для прикарпатських адвокатів та суддів із досудового врегулювання спорів.

9:21
news-image: Додатковий потяг курсуватиме з Дніпропетровська до Івано-Франківська
Державна адміністрація залізничного транспорту України («Укрзалізниця») для задоволення попиту пасажирів на перевезення залізничним транспортом у західному напрямку призначила додатковий швидкий поїзд №231/232 за маршрутом Дніпропетровськ – Івано-Франківськ, який почне курсувати з 29 листопада

9:06
news-image: Франківські маршрутки стануть доступнішими для інвалідів
Обладнання івано-франківських маршрутів GPS-трекерами, звуковими сигналами та озвученням назв зупинок вимагають у влади представники людей з обмеженими фізичними здібностями. Для цього навіть організували семінар-тренінг для водіїв маршруток.

8:51
news-image: «Холодну війну» у фотографіях показали франківчанам
У Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника відкрилась фотографічно-історична виставка «Холодна війна. Коротка історія розділеного світу».

8:34
news-image: В мережі з'явився сайт, де можна перевірити чи ще живий Путін
В інтернеті з'явилася сторінка, на яку можна заходити кожного дня (чи години) і перевіряти чи живий ще президент РФ Путін.

8:19
news-image: Франківцям розповіли про галицьку Пенсильванію
У рамках фестивалю «Перегляд сучасного польського кіно» в Івано-Франківську показали два фільми відомого історика і дослідника галицьких земель Станіслава Ніцєя – «Борислав—галицька Пенсільванія» та «Освітити історії». Стрічки розповідають про видобуток нафти в Бориславі у 19 столітті та про те, як «чорне золото», яким на Галичині звично мастили вози, стало світової цінністю.

8:09
news-image: Прокуратура з'ясовує обставини смерті чоловіків, понівечені тіла яких знайшли у Франківську
Прокуратура з’ясовує обставини смерті чоловіків, тіла котрих вчораі виявлено в середмісті Івано-Франківська. На місце події виїжджали прокурор області, керівник міліції та слідчо-оперативно група.

8:04
news-image: Олександр Сич більше не Віце-прем'єр
Олександр Сич написав заяву про складання повноважень Віце-прем'єр-міністра України.

Попередній день   Наступний день