Попередній день   Наступний день

16:07

http://agravery.com/files/imgs/Kramarenko/dspost-53eb500c00758_kartoshka.jpg

 У чотирьох областях України вартість картоплі у період з 31 жовтня по 7 листопада на роздрібних ринках знизилась, у семи зросла, в решті залишилась незмінною.


15:51

http://report.if.ua/wp-content/uploads/2014/11/127241.jpg

У п’ятницю, 14 листопада відомий український прозаїк і публіцист Володимир Єшкілєв представить одразу два романи, які нещодавно вийшли під однією обкладинкою у видавництві «Фоліо».

15:32

 

Нова транспортна артерія, довжиною в понад три кілометри, наповниться життям ще до кінця року. Зокрема складовою транзитного руху стане багатостраждальна вулиця Сагайдачного.


15:14

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що українська влада не буде відвойовувати регіони на сході України, контрольовані проросійськими бойовиками.


14:59

http://image.tsn.ua/media/images3/original/Sep2014/384270332.jpg

Україна поки не збирається припиняти постачання енергоносіїв в анексований Росією Крим і частково захоплений бойовиками Донбас.


14:46
news-image: Івано-Франківськ «боргує» Набережній 6 мільйонів гривень
Сьогодні відбулась щотижнева виїзна нарада щодо капітального ремонту вулиці Набережної імені Василя Стефаника.

14:36
news-image: "Країна-наркоман" та "мертвий пацієнт". Найгучніші висловлювання Кахи Бендукідзе про українські реформи
Архітектор грузинських реформ Каха Бендукідзе досить часто давав жорсткі, але справедливі поради українському уряду про те, як слід використовувати "ніж реформ"

14:13
news-image: Іванофранківці почали більше літати
Міжнародний аеропорт «Івано-Франківськ» у січні—жовтні цього року збільшив обсяг перевезення пасажирів на 5,7 відсотка порівняно з відповідним періодом минулого року — до 22,4 тис. осіб.

13:51
news-image: Люди Майдану і люди «сцени Майдану»..
Чому зникає довіра?

13:34
На минулих вихідних з нагоди Дня української писемності та мови й у рамках відзначення 200-річчя з дня народження Т.Г. Шевченка в Івано-Франківську відбулася презентація сучасної української книжкової продукції місцевих видавництв та авторів.

13:06
news-image: Ще один прикарпатець загинув у вогні
І ще одна смерть людини на пожежі. 13 листопада близько 9-ої ранку на одному із обійсть у селі Підпечари Тисменицького району виникла пожежа господарської будівлі.

12:52
Вже вкотре Івано-Франківськ «стояв» у корках.

12:35
news-image: Прикарпатець не вважав за потрібне заплатити за ковбасу
В торгівельному маркеті міста Калуша 26-річний чоловік здійснив крадіжку. Він проніс через розрахункові каси ковбасу, при цьому не вважав за потрібне оплатити за неї. На заваді зловмиснику стали працівники Державної служби охорони.

12:15
news-image: «Донецький синдром»
Кожна війна таїть загрозу не лише очевидних і миттєвих наслідків. Страшне її відлуння. У неї важко входити, але ще важче виходити. Особливо для тих, хто пройшов крізь пекло боїв, обстрі­­лів, смер­ть товаришів... Замість героїчних спогадів у чималої кількості учасників війни ви­никають соціально-психоло­­гіч­­ні розлади. Від фізичних травм та ушкоджень до спершу непомітних, але вкрай небезпечних патологій, що виявлять себе лише згодом, у цивільному житті.

11:58
news-image: На Снятинщині збирають кошти на встановлення пам'ятника Небесній Сотні
Громадською радою Снятина ініційовано збір коштів з метою увіковічнення пам'яті загиблих Героїв Майдану та встановлення пам'ятника Небесній Сотні.

11:49
news-image: Які реформи нам потрібні?..
Глава НБУ Валерія Гонтарева повідомила, що Нацбанк має план на випадок воєнних дій. Про це вона заявила в ефірі телеканалу «1+1»: «План Ч» є на столі, але я не хочу його обговорювати», — сказала вона. І правильно: деталі цього плану має знати дуже й дуже обмежене коло людей, а от сам факт його існування повинен заспокоїти широку громадськість.

11:38
news-image: У Франківську протягом трьох днів переглядали документальні фільми
У Книгарні «Є» завершився триденний показ документальних стрічок у рамках XI Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA. Глядачі переглянули п'ять фільмів: «Путінські ігри» (Австрія, Ізраїль), «Лізо, ходи додому!» (Литва, Естонія), «Хворісукалюди» (Україна), «Ув'язнені» (Ізраїль), «Зона без вогню: убивчі поля Шрі-Ланки» (Великобританія).

11:32
news-image: «Ми не повинні боятись Путіна»..
Голова луганської «Просвіти» Володимир СЕМИСТЯГА, який побував у полоні в терористів, — про стан Донбасу та що має робити Київ

11:12
news-image: Голуби без миру
Медитація міжнародних правозахисних організацій на тему дотримання прав людини під час війни в Україні – це саме той випадок, коли дорога до пекла встелена добрими намірами.

10:54
news-image: В Івано-Франківську 85-річна жінка втопилась у потічку
Вчора, 13 листопада о 22 год. 30 хв. до чергової частини Івано-Франківського MB УМВС України в області поступило повідомлення від перехожих про те, що о 21.00 год. в с. Крихівці Крихівецької сільської ради Івано-Франківської міської ради, по вул. Зарічна в потічку виявлено труп жінки,1929 року народження.

10:38
news-image: Люстратори підклали Україні міну - експерт
Пристрасті довкола люстрації набирають обертів. Закон "Про очищення влади" почали застосовувати, незважаючи на концептуальну помилку, яка просто стане міною уповільненої дії для України.

10:12
Управління молоді і спорту обласної державної адміністрації організувало виїзд 29 дітей пільгових категорій Івано-Франківщини в Український дитячий центр «Молода гвардія», що в м. Одеса на ХІ тематичну зміну «Сезон позитивних змін», яка триватиме з 13 листопада по 3 грудня.

9:59
news-image: Франківська незвична шопка у пошуках грошей
Новорічно-різдвяні свята в Івано-Франківську прикрасить незвичайна шопка. Її планують відкрити біля Ратуші в центрі міста.

9:44
news-image: А чи в майданчику справа?
Я вже якось звертався до теми про дитячий майданчик в центрі міста.

9:27
news-image: Українсько-литовський фотоконкурс підбив підсумки: Франківськ - переможець
З 1 вересня до 1 листопада 2014 року представництво Фонду «Унія 1219» за підтримки Посольства Республіки Литва в Україні проводило конкурс фотографії «Моя Україна та Литва».

8:56
news-image: На Франківщині дошкільнята пізнавали науку пожежної безпеки
13 листопада до рогатинського садочка «Малятко» завітали місцеві рятувальники.

8:35
news-image: Карітас та ОДА розпочали співпрацю щодо протидії торгівлі людьми на Прикарпатті
11 листопада 2014 року у залі засідань облдержадміністрації під керівництвом заступника голови ОДА Сергія Адамовича відбулося засідання Міжвідомчої ради ОДА з питань сім’ї, гендерної рівності, демографічного розвитку та протидії торгівлі людьми.

8:19
news-image: Самооборона закликає прикарпатців допомогти з виготовленням "буржуйок" для бійців АТО
Самооборона Івано-Франківська продовжує допомагати прикарпатським бійцям в АТО. Зокрема, нещодавно відправили в зону АТО 3 великі буржуйки для обігріву.

8:03
news-image: «Солодка п’ятниця» від прикарпатських енергетиків
14 листопада у фойє манежу коледжу фізвиховання, працівники ПАТ «Прикарпаттяобленерго» проведуть благодійний «Солодкий ярмарок», на якому продаватимуть власноруч приготовлені солодощі та випічку. Усі виручені кошти з такої «солодкої» торгівлі буде перераховано на потреби вояків АТО.

Попередній день   Наступний день