Попередній день   Наступний день

16:04

 У зв’язку з відзначенням Дня пам'яті жертв голодоморів та політичних репресій виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради рекомендує організувати приспущення на будинках і спорудах органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій, інших об’єктах Державного Прапора України з траурною стрічкою.


15:47
http://whatsup.ru/upload/iblock/a0d/trash.jpgВ Івано-Франківську мешканці вулиць Максимовича та Хмельницького скаржаться на сморід та щурів, які стали наслідком діяльності сміттєпереробного підприємства.

15:25

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7b/%D0%A3%D0%90%D0%97-31512.jpg

 

Сьогодні під час сесії Івано-Франківської міської ради депутати прийняли рішення передати військовій частини 1241 Національої гвардії України автомбіль УАЗ 3303-01.


15:18
news-image: Прикарпатський підприємець придбав на 12 тисяч доларів допомоги для бійців ДУКу
Автомобіль “Газель”, 30 комплектів зимової військової форми, взуття, дві буржуйки, солодощі та миючі засоби. Все це для бійців 4-го батальйону Добровольчого Українського Корпусу закупив рогатинський підприємець Володимир Дубчак.

14:56
news-image: У прикарпатському містечку згорів «Citroen Jumpy»
Минулої доби в області зареєстровано 5 пожеж.

14:39
news-image: Свободівці передали медикаменти для 4 батальйону Національної Гвардії "Крук"
Надвірнянські свободівці Іван Степник та Іван Гурмак за власні кошти закупили та передали медикаменти для медчастини 4-го батальйону оперативного призначення Національної Гвардії "Крук".

14:12
news-image: Львівська залізниця зазнала майже двомільйонних збитків від крадіжок та розкомплектування магістральної інфраструктур
Протягом січня-жовтня 2014 року на Львівській магістралі зафіксували 191 крадіжку на загальну суму збитків понад 1 мільйон 936 тисяч гривень.

13:54
news-image: Чергове ДТП на Івано-Франківщині
Вчора, 19 листопада, о 00.10 на дорозі між м. Калуш та с. Пійло водій автомобіля ВАЗ, житель м. Долина, 1985 р.н., здійснив зіткнення з автомобілем РЕНО.

13:37
news-image: Алею пам’яті Героїв хочуть створити в Івано-Франківську
Створити алею пам’яті героїв у Дем’яновому Лазі на частині землі, яка належить товариству «Меморіал», пропонують у міській владі.

13:12
news-image: Мешканці Івано-Франківська скаржаться на сморід та щурів
Депутат міськради Володимир Чорноус звернувся до своїх колег із запитом перевірки сміттєпереробного підприємства на вулиці Максимовича.

12:54
news-image: Франківців запрошують провести ніч на Майдані
Завтра буде рівно рік як в Україні почався Євромайдан. Пізно ввечері 21 листопада через відкладену Урядом Азарова Асоціацію з ЄС українці почали виходити на площі своїх міст.

12:34
news-image: Молочну кухню у центр Івано-Франківська виставлять на торги
Із депутатським запитом до міського голови звернувся депутат міськради Ростислав Кукурудз із проханням винести на відкритий конкурс приміщення молочної кухні за адресою Незалежності 36.

12:12
news-image: Прикарпатських водіїв застерігають від негоди
Синоптики застерігають: вже найближчими днями на Івано-Франківщині можливе погіршення погодних умов.

11:56
news-image: У франківській Ратуші - виставка фіалок
В Івано-Франківському краєзнавчому музеї відкрилась виставка фіалок «Осінній вернісаж».

11:37
Промова на відкритті Віденської міжнародної книжкової виставки Buch Wien 12 листопада 2014 року.

11:22
news-image: Анушкевичус хоче, щоб діти з АТО побачили як живуть бандерівці
Віктор Анушкевичус запрошує дітей з АТО на зимові канікули до Івано-Франківська.

11:09
news-image: З наступного року харчування для школярів подорожчає на 1 гривню
За словами начальника управління освіти Наталії Микули з січня 2015 року потрібно встановити ціну одноразового харчування учнів франківських шкіл на рівні 8 гривень.

10:49
news-image: Прикарпатець намагався винести із супермаркету пляшку коньяку
В одному з калуських супермаркетів працівники Управління Держслужби охорони затримали молодика, який підозрюється в крадіжці.

10:37
news-image: По-європейськи, але зі старими підходами?
В Івано-Франківську відбулися громадські слухання «Про організацію та проведення ярмаркової та фестивальної діяльності». Ярмарки в нашому місті відбуваються, напевно, від часів його заснування, однак лише тепер міська влада вирішила розробити положення, яке б регламентувало проведення таких заходів.

10:14
news-image: Прикарпатців обдурюють інтернет-шахраї
Громадяни з кожним днем все більше довіряють «Всесвітній павутині»: знайомство через Інтернет, купуємо-продаємо речі тощо. Забуваючи при цьому, що Інтернет, попри свою доступність і масовість, приваблює й різного роду аферистів. Для пройдисвітів він зручний передовсім тим, що ти не знаєш в обличчя людини, з якою маєш справу, тож зловмисник може себе видати за кого захоче.

9:55
Найкоротшу коаліційну угоду в історії українського парламентаризму було складено в травні 1990 року. Під час об'єднання першої демократичної (хоч і опозиційної) коаліції- "Народної ради" в парламенті першого скликання її голова Ігор Юхновський сказав: у нас є лише три головних принципи для спільної дії - "1. Незалежність. 2. Ринкова економіка. 3. Антикомунізм".

9:32
Щоб увійти до європейської історії, Україна має навчитися пізнавати власну історію та пам’ятати про неї.

9:02
news-image: Прикарпатця, який обікрав чужу домівку затримали правоохоронці
До Рожнятівського райвідділу міліції із повідомленням про крадіжку звернулась 54-річна жителька одного із сіл району. Правоохоронцям жінка розповіла, що з її помешкання зникли 400 гривень та речі побутового вжитку.

8:47
news-image: Хто штовхає донбаських пенсіонерів на смерть?
Я проти безконтрольного фінансування окупованих територій. Але є декілька запитань.

8:32
news-image: Краденими коштами прикарпатець розрахувався за "борги"
На спецлінію «102» до чергової частини Галицького райвідділу міліції звернувся 39-річний житель одного із сіл району. Він повідомив про те, що незнайомий чоловік напав на нього та відібрав гаманець, в якому було 1800 гривень.

8:11
news-image: У Франківську палала багатоповерхівка
20 листопада о 00:45 год. в Івано-Франківську по вулиці Довженка сталася пожежа на балконі житлової квартири на першому поверсі п`ятиповерхової житлової будівлі.

Попередній день   Наступний день