Попередній день   Наступний день

15:58
news-image: Міліцейські пошуки аферистів з "Екватор ІФ" поки безрезультатні
Ще два тижні тому міський виконавчий комітет звернувся до міліції щодо резонансної афери, в якій багатьох іванофранківців ошукали зі встановленням опалення.

15:56
news-image: Переселенці зі Слов’янська висловили вдячність мешканцям Івано-Франківська за гостинність
Як розповів на оперативній нараді міський голова Івано-Франківська Віктор Анушкевичус, на адресу міської влади надійшов лист-подяка від сім'ї зі Слов'янська, які тимчасово проживали в обласному центрі.

15:41
Ця країна завше воліла щось наслідувати. Хотіла не шукати свого справжнього обличчя. Ховалася за ликами чужих імперій, бігала в їхній тіні. Переховувалась, наче боялася показати себе справжню. Боялася, що може виявитися гіршою, і від того почала себе недооцінювати, зростаючи за чужими плечима непевною.

15:25
5 листопада розпочнеться вже третій щорічний конкурс підрядників КП «Єдиний розрахунковий центр».

15:12
В Івано-Франківську продовжується масове розкрадання електрообладнання, яке здають на металобрухт або перепродують.

14:49
З початку року на Івано-Франківщині виникло 1557 пожеж, у вогні загинуло 35 людей.

14:34
В Івано-Франківську станом на 4 листопада зареєстровано 1308 осіб із частин Луганської та Донецької областей, де проходить АТО, з них 183 переселенці із АР Крим.

14:12
Початок опалювального сезону у Івано-Франківську розпочався вдало. Про це сьогодні, під час оперативної наради у міського голови доповів директор Департаменту ЖКГ транспорту і зв’язку Михайло Смушак.

13:54
news-image: Бойовики "ДНР" і "ЛНР" поставили Україні ультиматум
Самопроголошені "ДНР" і "ЛНР" "гарантують, що якщо Київ проявить розсудливість", то обрані 2 листопада "керівники республік будуть готові до продовження діалогу".

13:35
 

https://pp.vk.me/c624320/v624320279/7db5/2FMFjp2GuQM.jpg

Взяла участь в них й "Міс Україна Всесвіт", франківчанка Ганна Заячківська.

13:03
news-image: Франківський будинок для безхатьків підготували до зими
В процесі підготовки до зими у Івано-Франківському будинку нічного перебування було здійснено ряд ремонтних робіт.

12:44
news-image: На Івано-Франківщині водолази п’ятий день шукають тіло зниклого чоловіка
До рятувальників Калуша у понеділок, 3 листопада, о 10:30 годині поступило повідомлення від працівників Калуського міськвідділу міліції з проханням надати допомогу у проведенні пошуків 49-річного жителя села Цвітової Калуського району, який чотири дні тому пішов з дому і не повернувся

12:21
news-image: Віктор Анушкевичус подарує Києву новорічну ялинку
Новорічна ялинка, яку встановлять на Софійській площі, буде живою, а прикрашатимуть її будиночки і голуби.

11:56
З 3 до 9 листопада 2014 року на території Рогатинського району оголошено Днями жалоби.

11:39
news-image: Депутат івано-франківської облради хотів приватизувати "Галичину"
Депутат Івано-франківської обласної ради Ярослав Ткачівський у 2000 році хотів приватизувати комунальне видання та довів його до банкрутства.

11:08
news-image: Віктор Анушкевичус купив для АТО швидку і закликав депутатів теж допомагати бійцям
Цього місяця з Івано-Франківська на Схід відправлять дві швидкі допомоги.

10:44
news-image: Сьогодні тіло загиблого Андрія Білоуса привезуть на Прикарпаття
Сьогодні близько 18 години тіло загиблого під час мінометного обстрілу терористами українських позицій Андрія Білоуса привезуть у рідне село Чесники, що на Рогатинщині.

10:26
Новорічний ярмарок буде відбуватися у дерев’яних будиночках, а не у палатках.

10:11
news-image: Депутатів турбує захаращеність франківських будівель рекламними вивісками
Депутати Івано-Франківської міської ради висловили занепокоєння у зв’язку із захаращеністю рекламними вивісками архітектурних будівель у центральній частині міста.

9:48
У найвисокогірнішому в Україні селі живуть три родини й самотній 83-річний чоловік.

9:29
Останнім часом у Івано-Франківську почастішали випадки пологів на дому. Якщо у 2013 році був зафіксований лише один такий випадок, то уже за 9 місяців поточного року медики зафіксували троє фактів, коли жінки народжували не у лікарні, а вдома.

9:13
news-image: Франківчанин через згубну пристрасть пішов на крадіжку
В обласному центрі правоохоронці затримали раніше судимого іванофранківця, який викрав з магазину мобільний телефон. За вчинене кримінальне правопорушення йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі до трьох років.

8:54
Цьогорічна виборча мапа України дає підстави галичанам чутися більш гармонійно – країна стає більш однорідною і не так чітко поділеною на «нас» і «них». Усі роки незалежності люди тут мали щодо політиків ї їх партій свою особливу думку, яка розбігалася з думкою решти країни часами навіть кардинально. Й щоразу по виборах чулися мало не ображеними, чи принаймні такими, яких не розуміють. Парламентські вибори-2014 тенденцію зламали, тож глянемо як саме і наскільки.

8:32
У суботу близько двадцятої години вечора на околиці Снятина сталося зіткнення двох автомобілів, через яке на місці події загинула 18-річна дівчина, а чотирьох травмованих доставили у медичні заклади.

8:11
Стосовно того, чи корисний хліб, кожен має різну думку, але його смак – особливо запашного чорного житнього – забути майже неможливо. «Івано-Франківський хлібокомбінат» працює чотири десятки років, любов до його продукції передається з покоління в покоління. Нині технологи підприємства дбають не лише про якість, вони чаклують над здоровим хлібом.

Попередній день   Наступний день