Попередній день   Наступний день

15:45
http://7dniv.info/sites/default/files/image_2014/dtp4_2.jpgДорожньо-транспортна пригода трапилася сьогодні на вулиці Пулюя в Івано-Франківську. Про це  повідомляють користувачі соціальних мереж.

15:21

В Івано-Франківській області сьогодні більше 30 жінок, які приїхали до нас із небезпечних куточків України, чекають на дитину.


14:54
В ОАЕ загинув Олександр Іванов - син глави адміністрації президента РФ Сергія Іванова.

14:34
Дільничні інспектори Коломийського міськвідділу міліції розшукали зловмисника, котрий пограбував 45-річну коломиянку.

14:16

http://image.112.ua/original/Sep2014/69410.jpg

 

З настанням морозу деякі жителі Івано-Франківська потерпають через халатність представників великого бізнесу та безвідповідальності місцевої влади.


13:56
Учора, 4 листопада, о 23 годині телефоном у чергову частину Івано-Франківського МВ УМВСУ в області надійшло повідомлення, що на вулиці Автоливмашівська в Микитинцях лежить тіло невідомого чоловіка.

13:33
news-image: Прикарпаття готове прийняти ще півтисячі переселенців
Мешканці Прикарпаття готові приймати переселенців на довготривалий час. Загалом в області є ще вільних 554 місця.

13:12
Нові правила "гри" на міжбанківському валютному ринку призвели до різкого подорожчання долара.

12:45
news-image: Скільки коштує нардеп
Минулого тижня у соцмережах було гаряче – нація жваво обговорювала, яку зарплатню має отримувати народний депутат. Дискусію спровокував журналіст Мустафа Найєм. Потрапивши до Верховної Ради по списку президентського блоку, пан Найєм всерйоз злякався за своє майбутнє. «За 5 тисяч гривень я не буду працювати в парламенті», – заявив він в ефірі «Свободи слова».

12:21
news-image: Прикарпатець пограбував квартиру дівчини, з якою мав стосунки
До правоохоронців звернулася 20-річна жителька Калуша та повідомила про крадіжку з її помешкання. Подія трапилась ще наприкінці жовтня. За словами дівчини, з квартири зникли золоті вироби, ноутбук і банківська картка, з якої згодом було знято близько двох тисяч гривень.

11:59
news-image: Прикарпатець позбувся скутера через легковажність
У Коломиї близько обідньої пори чоловік під'їхав на скутері до одного із магазинів райцентру та зайшов у середину, а коли повернувся, двохколісний транспортний засіб зник. Чоловік звернувся до міліції та повідомив про крадіжку.

11:44
Український уряд вирішив побудувати дамбу, яка повністю припинить подачу води до окупованого Російською Федерацією Криму.

11:22
news-image: Загиблого бійця АТО з Прикарпаття поховають коштом громади, а влада обіцяє погасити його кредит
Прикарпатські фермери виділили допомогу родині 32-річного Андрія Білоуса, який загинув під мінометним обстрілом у зоні АТО.

10:57
news-image: Дивацтва путінського політичного сексу
Путін (десь там, у Європі), бажаючи пояснити канцлерові ФРН Ангелі Меркель приреченість міжнародного європейського права, Путін (десь там, у Європі), бажаючи пояснити канцлерові ФРН Ангелі Меркель приреченість міжнародного європейського права,

10:39
news-image: Франківськ купить 30 однакових яток для ярмарків біля Ратуші
Івано-Франківськ купить 30 яток для проведення виставок-ярмарків біля міської Ратуші. Для цього з міського бюджету виділять 150 тисяч грн.

10:21
news-image: Івано-Франківськ отримав вигідний кредит на модернізацію систем теплопостачання
Сьогодні відбулося підписання кредитного договору та договору гранту з Європейським банком реконструкції та розвитку по проекту «Реконструкція та модернізація системи теплопостачання міста Івано-Франківську».

9:55
news-image: Франківські комунальники регулюють русло Бистриці Солотвинської
Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку проводить роботи по регулюванню русла річки Бистриця Солотвинська.

9:34

7_новый размер

 Їх з гордістю та слізьми на очах зустрічали члени родин, колеги та громадські активісти. Бійцям з зони АТО начальник УСБУ в області Микола Найдич вручив пам"ятні відзнаки.

9:12
news-image: Сім'ї загиблих в АТО бійців отримають по 100 тисяч гривень з обласного бюджету
У вівторок, 4 листопада, під керівництвом Юрія Бабія відбулося чергове засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій.

8:49
news-image: Рекорд до Дня залізничника: Львів’янин Олег «Тягнизуб» тягнув вагон вагою 56 тонн
У День залізничника України, 4 листопада, у пасажирському вагонному депо «Львів» Львівської залізниці встановили рекорд України. Львів’янин Олег «Тягнизуб» Скавиш зубами зрушив з місця та протягнув на 17 метрів 86 сантиметрів вагон пасажирського потяга вагою 56 тонн.

8:32
news-image: Прикарпатський олігарх - у "десятці" найбагатших українців
Бізнесмен Рінат Ахметов очолив ТОП-100 найбагатших українців за версією видання "Новое время".

8:11
news-image: В Івано-Франківську на ремонт Польової є гроші, але немає тендеру
У вівторок, 4 листопада, відбулося чергове засідання постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій.

Попередній день   Наступний день