Попередній день   Наступний день

16:08
Власники деяких закладів громадського харчування в анексованому Росією Криму вирішили перейменувати в своєму меню каву "американо" в "росіяно".

15:49
news-image: Залізничники призначили додатковий потяг зі столиці до Івано-Франківська
У зв’язку зі збільшенням пасажиропотоку Укрзалізниця призначила додатковий поїзд № 269/219 Київ – Івано-Франківськ.

15:34
26 жовтня відбулися вибори до Верховної ради. На новий склад народних депутатів українці покладають великі надії щодо майбутнього держави – економічне зростання, закінчення війни та наближення України до Європи.

15:13
news-image: На Снятинщині відкрили амбулаторію сімейного типу
У селі Русів в Снятинського району урочито відкрито амбулаторію загальної практики сімейної медицини.

14:54
Кілька років тому Нью-Йорк здивував весь світ створенням дуже затишного і красивого парку на старій залізничній естакаді в самому центрі Манхеттена. Цей приклад виявився заразливим, і відразу в декількох містах світу з’явилися подібні проекти.

14:32
news-image: До прикарпатських в'язнів завітав Мандрівний фестиваль кіно
У рамках XI Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA пройшли покази фільмів для засуджених, які відбувають покарання в Івано-Франківському слідчому ізоляторі та Галицькій виправній колонії № 128.

14:18
http://www.blitz.if.ua/include/img/p06.jpgУвесь Рогатинський район провів в останню дорогу свого героя – загиблого земляка 31-річного Андрія Білоуса.

14:02
Мешканець Рогатина побив сусідку за те, що вона гримала каструлею, коли товкла картоплю, і порушувала громадський спокій.

13:44
news-image: Навіщо Путін зірвав перемир'я
Епопея з «мирним планом» та «особливим статусом» добігає кінця. Президент України був головним прибічником дипломатичного розв'язання конфлікту, але сам виступив з ініціативою скасувати закон, що надавав окупованим територіям Донбасу екстраординарний статус місцевого самоврядування. Керовані Росією сепаратисти зім'яли мирні потуги української влади в непривабливий клубок, коли провели в неділю свій варіант виборів.

13:22
Сьогодні відбувся брифінг голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука спільно з президентом Міжнародного фонду соціальної адаптації в Україні Анатолієм Бурмістровим.

12:56
news-image: Бійцям батальйону Прикарпаття загрожують серйозніші, ніж дезертирство, статті?
Ситуація з чотирма десятками військовослужбовців 5-го батальйону територіальної оборони Івано-Франківської області залишається невизначеною. Адже вони після повернення із зони АТО пропали безвісти і не виходять на зв'язок.

12:39
Їх сплатили до місцевих бюджетів суб'єкти господарювання, які здійснюють роздрібну та оптову торгівлю алкогольними напоями та тютюновими виробами.

12:22
Генеральною прокуратурою України викрито факти розтрати бюджетних коштів посадовцями Міністерства соціальної політики України при закупівлі обладнання для дітей-інвалідів

12:07
Із торішнього листопада українці живуть у постійному психологічному напруженні. Інформаційний простір нині перенасичений негативом. Але якщо в країні війна, то нарікати на новини не годиться, хоча можна їх просто ігнорувати. Втім, війна, розбомблені українські міста, численні загиблі, похорони молодих і мужніх воїнів — це реальність. Жорстока і необоротна. Сприймати її дуже складно й боляче. Закономірно, що дорослі намагаються відгородити від неї своїх дітей.

11:43
news-image: У Дністрі четверту добу шукають тіло зниклого чоловіка
На Прикарпатті водолази продовжують пошуки у річці Дністер тіла 49-річного жителя села Цвітова Калуського району, який п’ять днів тому пішов із дому і не повернувся.

11:27
Із приміщення торгівельного магазину, що в Івано-Франківську, зник товар на понад 600 гривень. 38-річний керівник відділу охорони повідомив про крадіжку до міськвідділу міліції.

11:09
Учора, 5 листопада, увечері, на території Тисменицького району трапилася дорожньо-транспортна пригода. У селі Марківці зіткнулися позашляховик та пасажирський автобус.

10:44
news-image: Кінець «Грузинської мрії»?
Урядова коаліція «Грузинська мрія» опинилася на порозі розпаду. Причиною цього стала низка гучних відставок керівників провідних міністерств держави, які відбулися упродовж однієї доби.

10:26
Минулої доби в області зареєстровано 12 пожеж

10:11
news-image: Поповнення місцевої скарбниці Івано-Франківщини досягли майже 1,5  млрд. гривень
За повідомленням фахівців Головного управління ДФС в Івано-Франківській області, за січень-жовтень ц.р. надходження до місцевого бюджету складають 1420,6 млн. гривень.

9:32
news-image: Яка стратегія?..
Вибір між війною та безчестям: чи є альтернатива?

9:12
news-image: Прикарпатець вантажівками вивозив з Бистриці гравій
Прокуратурою Тисменицького району скеровано обвинувальний акт стосовно жителя району, котрий здійснював незаконний видобуток корисних копалин на території с.Черніїв.

8:49
news-image: В Івано-Франківську показали унікальну українську кінострічку режисера Олеся Саніна  - «Поводир»
Вчора в кінотеатрі «Люм’єр» презентували стрічку, зняту на основі реальних подій.

8:35
news-image: Франківські правоохоронці затримали "маршрутного крадія"
Оперативники карного розшуку Івано-Франківського МВ УМВС розшукали зловмисника після того, як він витягнув у маршрутному автобусі з жіночої сумочки гаманець, потерпілою виявилася 18-річна студентка.

8:11
news-image: Актуальне українство
Може це прозвучить дивно, але деякі реалії сьогоднішньої України несподівано вписалися у зміст брутального «постулату» її найзапеклішого сьогоднішнього ворога. Отже, де починається Україна?.. Нещодавно увесь світ мав нагоду почути одну несподівану тезу: «Росія начінаєтся там, гдє живут рускіє». Це могло б трактуватися як щось пафосно-патріотичне і лише символічне, якби виражало тільки чиєсь бажання зберегти десь на чужині свої звичаї, культуру, мову,… чого у цивілізованому світі переважно ніхто

Попередній день   Наступний день