Попередній день   Наступний день

18:07
 Протягом лютого - квітня 2014 року у місті Івано-Франківську проходив міський конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства, оголошений Івано-Франківською міською радою. Серед переможців конкурсу - проект "Навчатися цікаво", поданий піклувальною радою ЗШ № 26.

16:06

http://www.gazeta.lviv.ua/sites/default/files/reservy_money-news.te_.ua_.jpg

За попередніми даними станом на 1 листопада 2014 обсяг міжнародних резервів України склав $12 млрд 587 млн.

15:49

http://tvi.ua/image/cache/data/news/2014/10/gaz-437x277.jpg

 У департаменті промисловості та інфраструктури облдержадміністрації під головуванням заступника директора Вадима Козленка проведено нараду з питань погашення заборгованості за спожитий природний газ перед ДК «Газ України», НАК «Нафтогаз України», який постачався у минулі роки.


15:26

За підсумками вступної кампанії 2014 року на всеукраїнському сайті Abit-poisk розміщено рейтинг найкращих вузів України за кількістю поданих заявок від абітурієнтів.


15:12
news-image: Прикарпатці для мешканців Луганська та Донецька збирають картоплю
Представники Товариства Червоного хреста Донеччини та Луганщини звертаються до прикарпатців за допомогою, просять узяти шефство над їхніми областями та допомогти з продуктами.

14:41
news-image: Прикарпатських працівників культури привітали з професійним святом
Сьогодні в обласній філармонії відбулись урочисті заходи з нагоди Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва.

14:29
news-image: Олександр Сич: На території "ДНР" та "ЛНР" запустили професійну пропаганду
Терористи на Донбасі за допомогою РФ здійснюють професійне зомбування населення, навчаючи дітей за російськими підручниками, включивши людям російські телеканали та телеканали, на яких віщають представники “ДНР” та “ЛНР”.

14:09
news-image: Україна будує на Донбасі три лінії оборони
Українська армія на Донбасі будує укріплення й опорні пункти на трьох лініях оборони.

Про це повідомляє прес-центр АТО.


13:54
news-image: Суд узаконив будівництво одної міні-ГЕС на Верховинщині
Суд визнав недійсним рішення Голошинської сільської ради, що забороняє ТзОВ "Гідропауер" будувати на території села міні-гідроелектростанцію.

13:39
news-image: На Франківщині винайшли пічку, яка обігріє наших солдат без дров
В Калуші колишній заступник командира танкової роти Олександр Жембус розробив пічку, яка може зігрівати військових в польових умовах при 25 градусів морозу без дров.

13:21
 
news-image: В Івано-Франкіську на Мазепи прокладають новий водопровід
В Івано-Франківську триває будівництво водопроводу на вулиці Мазепи.

13:06
Нещодавно в Тисмениці відбулась зустріч мешканців міста з представниками гвардійського прутсько-помаранського 54 розвідувального батальйону "УНСО".

12:49
news-image: 7 десантників підірвалися на фугасі на Луганщині – поранені
Під час проведення пошуково-ударних дій в районі Сокольники, що на Луганщині, підірвались на фугасі та отримали поранення 7 десантників.

12:33
news-image: Уряд розглядає можливість страхування життя усіх учасників АТО за рахунок держави
Відповідні міністерства прораховують можливість страхування життя усіх учасників Антитерористичної операції за рахунок держави.

12:09
news-image: Генпрокурор призначив на Івано-Франківщині трьох нових прокурорів
Генеральний прокурор Віталій Ярема призначив трьох нових прокурорів в Івано-Франківській області.

11:48
news-image: Палій: Росіяни ненавидять США через заздрощі
Жителі Росії заздрять більш комфортним умовам життя європейців і американців

11:33
news-image: За тиждень у зоні АТО було поранено четверо бійців з Прикарпаття
129 прикарпатців-учасників АТО поранено, за минулий тиждень - четверо нових, 42 загиблих, у тому числі 7 із Небесної сотні.

11:04
news-image: У Данії безхатченкам роздадуть 15 тонн заготовленого для експорту в Росію сиру
Датський виробник молочної продукції Arla роздасть бездомним данцям 15 тонн сиру, який призначався для експорту в Росію, але залишився на складах через ембарго на ввезення продуктів з країн Євросоюзу.
Про повідомляє "Zaxid.net" з посиланням на "Інтерфакс".

10:49
news-image: Куди занесуть долар нові ініціативи Нацбанку
Після виборів Нацбанк нарешті зробив те, що давно обіцяв - відпустити валютний ринок. Але виникає питання - чи не запізнилась пані Гонтарєва з формуванням ринкового курсу

10:36
Продовжується робота рейдової групи з ліквідації незаконної торгівлі в Івано-Франківську.

10:16
26 жовтня відбулися вибори до Верховної ради. На новий склад народних депутатів українці покладають великі надії щодо майбутнього держави – економічне зростання, закінчення війни та наближення України до Європи.

9:58
news-image: Ремонт Набережної у Франківську трохи "вибився" з графіку
 Вчора відбулась чергова виїзна робоча нарада стосовно ремонту вулиці Набережної ім. Стефаника. Субпідрядники запевняють, що всі роботи буде завершено вже до 3 грудня цього року.

9:42

news-image: На Прикарпатті відкрили меморіальну дошку на честь загиблого героя АТО

Вчора на подвір'ї Гарасимівської ЗОШ I-III ст. відбулося відкриття меморіальної дошки на честь загиблого в антитерористичній операції на Сході України вихідця із Гарасимова, старшого сержанта спецпідрозділу «Беркут» УМВС України в Івано-Франківській області Михайла Шемегінського.

9:29
news-image: Івано-Франківщина буде з газом, але заборгованість за попередні роки потрібно сплатити
У департаменті промисловості та інфраструктури облдержадміністрації під головуванням заступника директора Вадима Козленка проведено нараду з питань погашення заборгованості за спожитий природний газ перед ДК «Газ України», НАК «Нафтогаз України», який постачався у минулі роки.

9:12
26 жовтня відбулися вибори до Верховної ради. На новий склад народних депутатів українці покладають великі надії щодо майбутнього держави – економічне зростання, закінчення війни та наближення України до Європи.

8:54
Надмірна довірливість та відкритість стають тим важелем, який майстерно використовують зловмисники. Їхніми жертвами стають люди різного віку та соціального статусу, а шляхи вчинення постійно змінюються.

8:36
news-image: Родині загиблого бійця АТО допоможуть з утепленням будинку
Голова Долинської районної державної адміністрації Руслан Франків спільно із начальником відділу регіонального розвитку та будівництва райдержадміністрації Романом Косом черговий раз відвідали родину загиблого учасника антитерористичної операції у с.Новичка.

8:05
news-image: Проблема, котра вже є
Ото читаю сьогодні в новинах «в області, зареєстровано 2511 осіб, з яких 2220 осіб з Луганської і Донецької областей» та наступне «Прикарпаття готове прийняти понад 550 переселенців» і одразу думаю, чи то співпадіння, чи як? Бо буквально вчора почув дві історії.

Попередній день   Наступний день