Попередній день   Наступний день

15:45

https://pp.vk.me/c624728/v624728767/f852/uBduV6cmJyw.jpg

 Як писала "Фіртка", днями на позачерговому засіданні виконкому Івано-Франківської обласної федерації футболу було обговорено ситуацію, що склалася в Федерації футболу України.


15:33

 До міськвідділу міліції внутрішніх справ поступило повідомлення від 35-річного приватного підприємця.


15:16

 

Цього тижня Надвірнянський районний суд розглянув кримінальне провадження відносно обвинувачення щодо жителя села Саджавка Надвірнянського району, який вжалив кропивою свого односель

14:56
Під Івано-Франківською ОДА 15 грудня проходить одиночний пікет. Незадоволений якимось діями влади пенсіонер, що стоїть там із самого ранку, тримає в руках плакат із текстом:

14:35
news-image: На Прикарпатті легковик врізався в поїзд «Івано-Франківськ – Рахів»
В чергову частину на ст. Івано-Франківськ поступило повідомлення про зіткнення автомобіля з поїздом.

14:12
news-image: У Франківську підсумували досягнення проекту "Ініціативна молодь"
В Івано-Франківську відбулася завершальна конференція діяльності проекту «Ініціативна молодь 2: інноваційні методи навчання підприємництву в українській системі освіти».

 


13:52
В Івано-Франківську чоловік, ймовірно з вогнепальною зброєю, пограбував аптеку на вулиці Довженка,1. 

13:32
news-image: Майже 4,5 га землі в Івано-Франківську вирішили продати за мізерні гроші і невідомо кому
Майже 4,5 га землі Івано-Франківського лісокомбінату на вулиці Шота Руставелі, 1, що практично у центрі міста, поблизу шляхопроводу на вул. Незалежності, продадуть ТОВ «ЄТГ-Карпати» всього за 3 млн. 366 тис. 74 грн. (без ПДВ).

13:15
news-image: Сьогодні мешканці Франківська можуть самі вирішити, де буде розміщуватись реклама
Останні роки характеризуються інтенсивним зростанням ринку реклами. Засоби зовнішньої реклами на території міста розташовані нерівномірно.

12:54
news-image: Франківські курсанти відвідають сиротинець
День святого Миколая завжди пов'язаний з вірою у дива, добротою і душевним теплом. Тому дуже важливо намагатися поділитися частинкою свого тепла з тими, хто його потребує.

12:34
news-image: У Коломиї уже пропонують спалити клуб «Сектор», де відбувся скандальний стриптиз
Почали звучати пропозиції про те, аби закидати коктейлями Молотова коломийський клуб «Сектор», в якому стриптиз завершився публічним статевим актом.

12:13
news-image: Інкасатор, в якого стріляли в Івано-Франківську, може втратити ногу
У п'ятницю, 12 грудня, поблизу «Європа-Центр», що на вулиці Івасюка в Івано-Франківську, сталося зухвале пограбування. Двоє чоловіків в балаклавах зі зброєю напали на працівника приватної фірми, яка проводить обслуговування банкоматів.

11:56
news-image: Цьогоріч на Прикарпатті зовнішньоторговельний обіг склав майже мільярд доларів
За інформацією Івано-Франківської митниці, за 11 місяців п.р. через кордони області суб’єктами зовнішньоекономічної діяльності імпортовано 329 тисяч тон вантажів на суму 488,5 млн. доларів.

11:39
news-image: «Окупація» івано-франківської Молочної кухні або Для чого потрібні друзі
Приміщення в майже 200 квадратних метрів та ще й в центрі Франківська є ласим шматок для підприємливих бізнесменів. Квадратні метри колишньої Молочної кухні на вулиці Незалежності, 36, що поруч готелю «Надія», міська влада вирішила здати в оренду. Мовляв, потрібно поповнювати міський бюджет та й чого такій вигідній нерухомості простоювати без діла. Тільки от вирішили чиновники це зробити «тишком-нишком».

11:26
news-image: Небайдужих франківців просять долучитися до збору подарунків воїнам АТО
До дня Святого Миколая Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку організовує збір подарунків для бійців АТО.

11:04

Вихідними в Івано-Франківську популярний український гурт «Друга ріка» на чолі зі своїм лідером Валерієм Харчишиним дав двогодинний концерт у «Рasage-Gartenberg» у рамках туру на підтримку нового альбому «SUPERNATION».

10:43
news-image: Директор прикарпатської школи перетворила її на власний бізнес-проект?
В редакцію «Бліц-Інфо» надійшов анонімний лист з проханням звернути увагу на діяльність директора Богородчанської ЗОШ І- ІІІ ст №1 Богородчанської райради Івано-Франківської області. У листі з підписом "активісти Богородчан" повідомляють про те, як живе районна школа

10:21
news-image: Франківська влада показала як реалізовуються програми розвитку громадянського суспільства
Відбувся відкритий об’їзд-огляд об’єктів, реалізованих в рамках міського конкурсу проектів та програм розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства 2014 року

10:09
news-image: Міліція каже, що остаточно ліквідує гральний бізнес на Івано-Франківщині
На виконання дорученням Міністра внутрішніх справ України працівники івано-франківської міліції проводять комплексні оперативно-профілактичні заходи, спрямовані на викорінення осередків такого бізнесу.

9:44
news-image: Дочекавшись поки господар засне, прикарпатець вкрав килим
В одному з сіл Богородчанського району 21-річний хлопець, який гостював у будинку літнього чоловіка, спромігся викрасти його майно, коли господар заснув.

9:23
news-image: На Франківщині в охоронця ставків вилучили цілий арсенал зброї: Гранатомет, гранати, пістолет
Працівники Долинського райвідділу внутрішніх справ в ході проведення профілактичної операції «Зброя та вибухівка» на околиці одного з сіл виявили підпільний арсенал.

9:12
news-image: Військові частини Прикарпаття поділили між районами
В Івано-Франківську відбулося чергове засідання Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій та їхнім сім’ям.

8:59
news-image: На Прикарпатті двометровий парубок обібрав термінал поповнення рахунків
Два місяці тому в селі Поляниця Яремчанської міськради було обікрадено термінал поповнення рахунку мобільних терміналів, встановлений у магазині.

8:45
news-image: Прикарпатець влаштував на власному обійсті "коньячний завод"
Незаконне виробництво алкогольних напоїв, як виявилося, налагодив просто на своєму обійсті 39-річний мешканець одного з гірських сіл.

8:21
news-image: У прикарпатців виманюють гроші, лякаючи в'язницею для близьких
Міліція застерігає від телефонних шахраїв! Абонентові телефонують та повідомляють, що хтось із його близьких потрапив у халепу, що він затриманий і перебуває в міліції, а проблему можна вирішити, переказавши певну суму грошей на номер мобільного телефону. У таких випадках шахраї розраховують, що людина запанікує і втратить здоровий глузд.

8:05
news-image: «Хрестовий похід» по-франківськи
В Івано-Франківську депутати облради хочуть виселити Московський патріархат. Церква впевнена: причина такої «ініціативи» – земля в середмісті. Чим закінчиться цей «хрестовий похід» по-франківськи?

Попередній день   Наступний день