Попередній день   Наступний день

15:54
news-image: В Івано-Франківську шахраї збирають кошти "на допомогу" пораненому інкасатору
На Прикарпатті з'явились два шахрайських фонди, які збирають гроші нібито на потреби пораненого в Івано-Франківську інкасатора, а насправді собі в кишеню.

15:44
news-image: Кому ж дістанеться івано-франківська Молочна кухня?
Громадська організація "Мами Прикарпаття" хоче відновлення роботи Молочної кухні, що раніше знаходилась на Незалежності, 36.

15:23
news-image: Поки влада листується, дорога не ремонтується: у Старий Угринів доїхати дедалі важче
Катастофічний стан доріг Калущини вже став притчею во язицех: нарікають пішоходи, водії не церемоняться у висловлюваннях, виконавча влада району і депутати вже протягом кількох років поспіль шлють листи до обласних чиновників, у Кабмін з вимогою відремонтувати дороги районного, обласного і загальнодержавного значення.

15:09
news-image: Понад 120 дітей із Луганщини святкуватимуть Різдво у Долині
100 дітей зі сходу прийме Долинський район на Різдвяні свята, заявили заступник голови Долинської РДА Ігор Лисейко і голова Долинської районної ради Володимир Луцький

14:54
news-image: Прокуратура про криваву драму на Прикарпатті: батьки вбили дітей, а потім вчинили самогубство
В ході розслідування кримінального провадження за фактом вбивства, що трапилось неподалік с. Микуличин, правоохоронці перевіряють всі обставини трагедії.

14:39
news-image: Півтори тисячі прикарпатських дітей з родин бійців АТО отримають святкові подарунки
Півтори тисячі прикарпатських дітей з родин учасників антитерористичної операції, загиблих та поранених на Сході України отримають подарунки до свята Миколая.

14:12
news-image: Долар в обмінниках пропонують вже по 23 грн
У внебанківських обмінниках сьогодні, 17 грудня, виставили котирування продажу долара на рівні 23 грн/$, купівлі - 19 грн/$

13:54
news-image: У Франківську можуть здорожчати тролейбуси
В Івано-Франківську планують з 1 лютого підвищити тарифи на проїзд пасажирів у тролейбусах на 40%, або на 0,5 гривні – з 1,25 до 1,75 грн за поїздку.

13:34
news-image: На Франківщині частково вимкнули електрику у восьми районах
"Прикарпаттяобленерго" сьогодні, 17 грудні, інформує про нові вимкнення електропостачання.

13:12
news-image: "Океан Ельзи" планує відреставрувати госпіталь для бійців АТО
Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук розповів про допомогу пораненим героям та людям, які знаходяться на сході України

12:45
news-image: В Івано-Франківській ОДА оприлюднили документацію щодо капітального ремонту Набережної і
Відповідно до протокольного доручення голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації оприлюднено документацію щодо капітального ремонту вулиці Набередної ім. Василя Стефаника.

12:21
news-image: Франківська влада ходила рейдом на Дністровську
В Івано-Франківську вчора, 16 грудня провели спільний рейд ДАІ, відділу транспорту Департаменту та Муніципальної інспекції з благоустрою.

12:06
news-image: Стали відомі подробиці масового вбивства на Івано-Франківщині
Правоохоронці встановили особи п’яти загиблих у Микуличині.

11:56
news-image: Прикарпатську прокуратуру люструватимуть тільки з весни наступного року
З середини вересня 2014 року в Україні почав діяти Закон України «Про очищення влади». Ним передбачається люстрація всіх чиновницьких посад, окрім виборних. На Прикарпатті за оцінками представників громадськості під норми закону підпадає кілька сотень чиновників, але от самі «владні структури» не квапляться з перевірками своїх працівників. А тим часом серед громадськості області поширюється невдоволення через невиконання законодавства.

11:39
news-image: Франківські міліціонери "на гарячому" спіймали автозлодія
Завдяки небайдужим громадянам інспектори патрульно-постової служби Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали молодика, який увечері спробував обікрасти залишений власником без нагляду автомобіль.

11:21
news-image: Роман Вірастюк: Для мене важливо боротися чесно
За ті десять років, відколи Роман Вірастюк залишив сектор для штовхання ядра, він опанував чимало нових ролей. Впродовж тривалого часу очолював обласне управління спорту. Працював телекоментатором на центральних каналах, зокрема, вів прямі ефіри з двох літніх Олімпіад. Ми також довідалися, що наш земляк є вправним кулінаром. Роман пише вірші і складає музику. При цьому не боїться виконувати власні твори… А нещодавно лише якоїсь дещиці йому забракло, щоб бути обраним до Верховної Ради.

11:04
news-image: В обласному онкодиспансері трапилась пожежа
Івано-Франківськ: рятувальники ліквідували пожежу в підвальному приміщенні обласного клінічного онкологічного диспансеру

10:43
news-image: Нелегал з Росії помер на одній з вулиць прикарпатського містечка
У Коломиї по вулиці Козланюка помер 31-річний громадянин Російської Федерації, який не мав посвідки на місце проживання в Україні.

10:26
news-image: Через ожеледицю прикарпатець на "BMW-3" опинився у кюветі
Галицький район: рятувальники надали допомогу водієві іномарки.

10:12
news-image: Жахливе вбивство на Івано-Франківщині: Двох дорослих та трьох дітей вбили з вогнепальної зброї
16 грудня 2014 р. о 23.20 до ОКЦ УДСНС в області від чергового УМВС в області поступило повідомлення про те, що в лісовому масиві поблизу села Микуличин Яремчанської міськради, на участку Копчин виявлено тіла 5 осіб.

10:09
news-image: Прикарпатська міліція ліквідовує гральний бізнес
У цьому році розслідувалося 37 кримінальних проваджень за фактами незаконної діяльності у сфері грального бізнесу. У результаті досудового розслідування 12 особам оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

9:54
news-image: Літніх прикарпатців запрошують до «Університету ІІІ віку»
Осінь посріблила їхні скроні, однак серця та душі – молоді і завзяті, вони прагнуть діяти, приносити у світ радість, насолоджуватися життям. Вони надзвичайно мудрі, сильні, вони пройшли непростий шлях, однак на заслуженому відпочинку прагнуть ділитися своєю енергією, досвідом та відкривати молодим справжні життєві істини.

9:29
news-image: З Івано-Франківщини передали гостинці для бійців АТО
Гостинці для прикарпатців, що служать в зоні проведення антитерористичної операції, передали представники Тлумаччини.

9:06
news-image: Прикарпатські ветеринари передали в АТО теплі речі
Днями від служби ветеринарної медицини Івано-Франківщини передано українським військовим, які перебувають на сході держави, фірмові бензопили, 25 утеплених спальних мішків, ліжники та інші теплі речі.

8:47
news-image: Прикарпатське ДАІ встановило білборди для профілактики аварійності
На обочинах доріг області та обласного центру Івано-Франківська працівниками Державтоінспекції встановлено біг-борди, темою яких є профілактика аваірійності, зокрема дотримання водіями швидкісних режимів в процесі дорожнього руху та безпека перевезення малолітніх дітей, яка полягає в необхідності кріплення дитячих крісел.

8:25
news-image: Мешканець Городенки заплатить 57 тисяч за те, що крав газ
У одному з приватних будинків Городенки газовики виявили незаконну врізку в діючу мережу в обхід засобу обліку. За допомогою неї чоловіку кілька років поспіль споживав необлікований газ.

8:05
news-image: У Франківську з’явився новий зал для альпіністів та скелелазів
У Франківську з’явився новий зал для альпіністів та скелелазів Нещодавно під егідою Федерації альпінізму і скелелазіння в Івано-Франківській області та завдяки допомозі адміністрації Комерційного коледжу ім. Степана Граната, які надали приміщення, в Івано-Франківську з`явився новий зал для проведення повноцінних занять скелелазінням/ “Кількість людей, зацікавлених у цьому виді спорту, за останні роки значно зросла і, тому назріла необхідність у будівництві ще одного залу, в якому можна проводити повноцінні тренування та вести юніорські та дорослі секції.

Попередній день   Наступний день