Попередній день   Наступний день

15:55
Психофізіологічну експертизу відтепер проводитимуть і в Івано-Франківську3 грудня на базі обласного наркологічного диспансеру відкрився кабінет психофізіологічного обстеження.

15:34
Книгарня «Є» і «Видавництво Старого Лева» запрошують на презентацію книжки Анджея Стасюка «Галицькі оповідання», яка відбудеться 4 грудня.

15:12
За січень-листопад до зведеного бюджету Прикарпаття надійшло податків і зборів в сумі 3 618,9 млн. гривень. З них до державного бюджету поступило коштів в сумі 2025,8 млн. гривень, до місцевих бюджетів - 1593,1 млн. гривень. Про це повідомили у Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області.

14:51
news-image: В рамках реформи можливе скорочення  80% працівників апарату Івано-Франківського обласного УМВС
Менше 5% українців сьогодні довіряють міліції, в той час у сусідніх європейських країнах цей показник становить не менше 70%. Така ситуація породжує несприятливу криміногенну ситуацію - минулого року в Україні кількість скоєних злочинів зросла на 20%.

14:37
news-image: Сьогодні – Введення в храм Пресвятої Богородиці
Свято Введення в храм Пресвятої Богородиці, яке Східна Церква відзначає 4 грудня (21 листопада – ст. с.), належить до 12 найбільших церковних свят.

14:05
news-image: Мешканка Івано-Франківщини дістала опіки від свічки
У середу, 3 грудня, о 21.05 до рятувальників ДПРЧ-14 м. Косів надійшло повідомлення від чергової Косівської ЦРЛ про те, що в травматологічне відділення лікарні доставлено жительку с. Пістинь Косівського району.

13:45
news-image: У Раді створили три міжфракційні об’єднання – «Крим», «Закарпаття» та «Свобода»
У Верховній Раді утворилися три міжфракційні об’єднання.
Про це повідомив журналіст Громадського Антон Ємельянов.

13:37
news-image: У Франківську замінували ОДА
В Івано-Франківській облдержадміністрації евакуйовують працівників через повідомлення про замінування приміщення.

13:21
news-image: Олег Гончарук: Виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ області вдасться забезпечити в повному обсязі
213,1 млн. грн. додаткової дотації, що їх одержала Івано-Франківська область з державного бюджету, дасть можливість забезпечити у повному обсязі виплату заробітної плати працівникам бюджетних установ області.

12:55
news-image: Франківська ДМС показала, як зніматиме відбитки пальців на біометричні паспорти
Управління державної міграційної служби в Івано-Франківській області отримало обладнання на облаштування одного робочого місця для прийому документів на біометричні закордонні паспорти.

12:51
news-image: Іноземці в уряді: справа не в іноземцях
Як колишній член уряду України, що прожив майже 4 роки в Європі і не з книжок чи чиїхось розповідей знає політичну кухню європейських країн, а також політичні розклади в Україні, включаючи й апаратні інтриги чиновників, можу стверджувати, що громадяни інших держав – не українці – не можуть працювати в уряді Української держави в силу того, що вони не знають її специфіки і структури господарства, і для входження до прямого виконання функцій їм знадобиться значний час.

12:36
news-image: На допомогу воїнам АТО з  бюджету Прикарпаття виділили ще 300 тисяч гривень
На черговому засіданні постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань бюджету, фінансів, податків та інвестицій, що відбулося 3 грудня, було виділено 300 тисяч гривень з Івано-Франківського обласного бюджету для допомоги воякам в АТО.

12:11
news-image: Через пошкоджений газопровід у прикарпатському селі залишились без газу
У селі Сівка-Калуська при проведенні земляних робіт фірмою "Ліка" пошкоджено вуличний поліетиленовий газопровід низького тиску діаметром 90 мм.

11:49
news-image: Голова Івано-Франківської ОДА зустрівся із представниками ЮНІСЕФ
При допомозі міжнародної організації ЮНІСЕФ на Прикарпатті відкрито симуляційний центр для фельдшерів, проведено навчання для медпрацівників та закуплено ряд важливого медичного обладнанн

11:21
news-image: Прикарпатські правоохоронці повернулись із зони АТО
Із східних регіонів України повернулися івано-франківські правоохоронці, які з честю виконали свій обов’язок.

10:54
news-image: "Прикарпаттяобленерго" інформує про нові вимкнення електрики
Сьогодні, о 9.10, на адресу ПАТ «Прикарпаттяобленерго» надійшла вказівка диспетчера Західної енергетичної системи ДП «НАК «Укренерго» застосувати Графіки аварійних вимкнень та відключити від електропостачання 27,5 МВт потужності у Івано-Франківській області.

10:36
news-image: За тисячу доларів хабаря працівника військкомату покарали штрафом та відстороненням від посади на півтора року
Минулого тижня Надвірнянський районний суд під головуванням судді Гураша М.В. розглянув кримінальне провадження щодо провідного спеціаліста відділення комплектування Надвірнянсько-Богородчанського ОРВК Івано-Франківської області, який обвинувався у вчиненні злочину, передбаченого ст. 368 ч.1 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

10:14
news-image: Франківський будинок отримав нову покрівлю завдяки конкурсу проектів та програм
В Івано-Франківську добігає кінця реалізація проектів переможців міського конкурсу розвитку місцевого самоврядування та громадянського суспільства

9:56
news-image: Франківський "квартирник" взявся за старе
Міліціонери Івано-Франківського МВ УМВС викрили парубка, котрий скоював кваліфіковані квартирні крадіжки. Івано-франківець, котрий уже раніше відбував покарання у місцях позбавлення волі знову обікрав помешкання в обласному центрі.

9:34
news-image: Прикарпатець Ігор Афанасенко: Я не казав батькам, що я в АТО
Днями в Калуську ЦРЛ на лікування поступив Ігор Афанасенко — 24-річний калушанин, який впродовж останніх трьох місяців воював в АТО. До того — працював охоронцем у торговій мережі “Гостинний дім”. Лікується у нейрохірургічному відділенні — після військової служби дають про себе знати сильні головні болі.

9:12
news-image: В Івано-Франківській ОДА заперечили "секретність" документації щодо ремонту Набережної
Нещодавно в місцевих ЗМІ з`явилася інформація про те, що посадовці обласної державної адміністрації нібито приховують кошторисну документацію щодо ремонту вулиці Набережної імені Василя Стефаника, вважаючи її такою, яка має обмежений доступ.

8:49
news-image: Чи стане обід для франківських дошкільнят смачнішим?
З 1 січня 2011 року розмір плати, яку вносять батьки за одне відвідування дитиною дошкільної групи івано-франківського дитсадка, складає 8 гривень за день, ясельної – 5,25. Ця плата йде на харчування

8:21
news-image: Прикарпатців закликають бути уважними та обережними користуючись інтернет-послугами
Незважаючи на численні застереження міліціонерів, довірливі громадяни продовжують потрапляти в тенета шахраїв.

8:08
news-image: В підвалі франківської багатоповерхівки трапилась пожежа
Минулої доби рятувальники ліквідували 2 пожежі

Попередній день   Наступний день