Попередній день   Наступний день

16:02
news-image: Мешканка обласного центру померла посеред вулиці
В Івано-Франківську рятувальникам довелося допомагати медикам заносити тіло жінки до квартири.

15:44
news-image: Голова Івано-Франківської ОДА має нових заступників
Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук призначив собі нових заступників. Щоправда, з приставкою «тимчасово виконуючі обов’язки».

15:28
news-image: На Прикарпатті двоє юнаків викрали 180 літрів дизпалива
На Прикарпатті двоє юнаків викрали 180 літрів дизпалива неділя, 07 грудня, 2014 13:19 Подобається Наприкінці листопада на території глиняного кар'єру в селі Княже Снятинського району вночі хтось поцупив з бочки, з якої заправлялася техніка, сто літрів дизельного пального. Через кілька діб історія повторилася, тільки цього разу бочку спустошили на 80 літрів.

15:13
news-image: Батьки івано-франківського маньяка намагались "задобрити" матір жертви
Галині Струтинській пропонували компенсувати моральну шкоду, щоб зменшити термін за гратами для вбивці з дванадцяти років до семи.

14:54
news-image: На Прикарпатті навчались протидіяти терору
27 листопада 2014 року координаційною групою Антитерористичного центру при Управлінні СБУ в Івано-Франківській області проведено командно-штабне навчання на тему підготовки антитерористичної операції на об’єктах стратегічної інфраструктури.

14:34
news-image: Шахраї намагались заробити на одному із вбитих "стоматологом-різником"
На матері вбитого "стоматологом-різником Антона Кучерака намагалися «нагрітися». А саме, на початку листопада, коли родина шукала хлопця, невідомі намагалися шантажувати рідних та вимагали 20 тисяч гривень.

14:14
news-image: На Івано-Франківщині - нові вимкнення електрики!
Диспетчеру ПАТ «Прикарпаттяобленерго» надійшла вказівка від диспетчера Західних енергетичних систем ДП «НЕК «Укренерго» відключити від електропостачання 27,5 МВт потужності в Івано-Франківській області.

13:56
news-image: Заради допомоги воїнам прикарпатські школярі продавали смаколики
Прикарпатські дітлахи не втомлюються допомагати українській армії.

13:45
news-image: Франківський стоматолог-різник був "чорним трансплантологом"?
Рідні вбитих франківським «стоматологом-різником» повідомили деталі слідства, яке ще триває. Також вони припустили, що одним із мотивів вбивства двох хлопців може бути трансплантація органів.

13:26
news-image: В Івано-Франківську пройде кастинг на новий сезон «Україна має талант»
Зізнайтеся, хто ж, дивлячись по телевізору передачу «Україна має талант», потай не мріяв стати її учасником? Тим більше, якщо дійсно, є що представити на суд журі та глядачів.

13:11
news-image: Прикарпатських водіїв застерігають від небезпечного ворога
За прогнозами синоптиків, на цьому тижні Україну очікують сильні морози, на дорогах – ожеледиця, яка є одним із найнебезпечніших ворогів автомобіліста. Зважаючи на несприятливі погодні умови, ДАІ Івано-Франківщини нагадує автовласникам про особливості експлуатації транспортних засобів у зимовий період, особливо на далекі відстані.

12:45
news-image: Комунальники "змусили" франківців ризикувати життям
У Франківську на початку вулиці Є.Коновальця вже кілька днів люди змушені обходити траншею, викопану на пішохідній частині.

12:21
news-image: Черговий «Патріотичний розпродаж» зібрав більше шести тисяч гривень в Івано-Франківську
6 340 гривень вдалося на вихідних зібрати волонтерам «Свій за свого» на закупівля маскувального одягу для бійців АТО.

11:59
 
news-image: Мешканці Тисменничини хочуть виборного голову РДА
На громадських слуханнях у Тисмениці щодо визначення кандидатури на посаду голови РДА громадськість наполягає створити лічильну комісію і голосуванням обрати голову району.

11:43
news-image: До Івано-Франківська з'їдуться медики-добровольці зі всієї України
Через тиждень в Івано-Франківську відбудеться збір та навчання добровольців Медичного загону швидкого реагування "Гіппократ". Приїдуть медики з усієї України.

11:21
http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_0181%20(2).JPGОрганізатори вирішили влаштувати ярмарок на кшталт "європейського". Для цього в центрі міста нещодавно спорудили будиночки. А сьогодні взялись їх прикрашати.

11:08
news-image: Чергові ДТП на Франківщині: один пішохід загинув, інший травмований
6 грудня біля 7 год надійшло повідомлення телефоном на "102" про те, що близько 3 год у с. Гаврилівка Надвірнянського району скоєно ДТП.

10:49
news-image: 53-річний грузин із Калущини вже рік воює за Україну
Мераб Концелідзе, 53-річний грузин, уже понад 10 років живе на Калущині та майже рік воює за Україну – спершу на Майдані, потім на Донбасі. Був особистим охоронцем комбата Семена Семенченка, разом із ним отримав поранення в Іловайську, нагороджений орденом «За доблесну службу». Каже, хоче одного – аби його діти росли у безпеці та гордилися батьком.

10:33
news-image: На Прикарпатті затримали вуличного грабіжника
Оперативники райвідділу міліції на одній із вулиць затримали хлопця, який пограбував перехожого чоловіка. Зловмисник відібрав у нього дорогий мобільний телефон.

10:03
news-image: За позовами прикарпатської прокуратури до бюджету стягнуто більше 20 мільйонів гривень
За позовами прокуратури у сфері державних закупівель, оподаткування та захисту комунальної власності забезпечено виконання судових рішень.

9:41
news-image: Франківські боксери привезли сім нагород із Кубка України
Днями в Одесі визначилися переможці та призери Фіналу Кубка України з таїландського боксу. Прикарпатці на цих змаганнях вибороли сім нагород: два золота, два срібла, три бронзи.

9:28
news-image: Прикарпатські волонтери забезпечуватимуть раціями військових на Сході
За два тижні після початку збору коштів прикарпатці пожертували 33 тисячі гривень на зв'язкову апаратуру для потреб АТО.

9:05
news-image: В Івано-Франківську на концерті збирали гроші для батальйону ДУК
На вихідних, в Івано-Франківську відбувся масштабний концерт Тараса Житинського, який після багатьох років перебування за кордоном повернувся на Україну. Всі зібрані кошти передадуть на добровольчий український батальйон «Правого сектору», що нині перебуває на сході країни.

8:45
news-image: Прикарпатські школи чекає переворот
Повернення 12-річки, вступ до 10 класу за результатами ЗНО, контракти та захмарна зарплата для вчителів – в українській школи знову реформи. Нині і освітяни, і батьки жваво обговорюють проект Концепції розвитку освіти на 10 років. Отже, що готує нова школа?

8:27
news-image: Міліція розшукує зниклого безвісти франківця
Розшукується безвісти зниклий громадянин Гапа Віктор Васильович,04.06.1984 року народження, житель міста Івано-Франківськ.

8:06
news-image: У Вигоді спробують відкрити центр для психологічної реабілітації військових
Представники Івано-Франківського обласного координаційного комітету допомоги учасникам АТО, які постраждали під час бойових дій та їхнім сім’ям спробують посприяти відкриттю центру психологічної реабілітації військових у Вигоді.

Попередній день   Наступний день