Попередній день   Наступний день

15:59
Підвищити енергетичну безпеку України покликаний проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Муніципальна енергетична реформа в Україні» (МЕР). Він допоможе середнім та великим українським містам збільшити ефективність кінцевого споживання енергії та виробництво чистої енергії, а відтак – скоротити споживання природного газу і зменшити викиди парникових газів.

15:41
Міністр економічного розвитку і торгівлі України Павло Шеремета провів зустріч із Послом Нідерландів в Україні Кейсом Кломпенхаувером, під час якої обговорили шляхи розширення економічної співпраці двох країн та відзначено важливість для України економічного співробітництва з Нідерландами, одним із головних зовнішньоекономічних партнерів України серед країн Європи.

15:21
В часі Великого Посту на Прикарпатті замироточив Образ Матінки Божої Містичної ТрояндиВ часі Великого Посту на Прикарпатті замироточив Образ Матінки Божої Містичної Троянди. Сталося це 20 березня в оселі простих мирян села Монастирчани Богородчанського району.

15:08
Верховна Рада ухвалила Закон «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо усунення окремих неузгодженостей норм законодавства». За даний законопроект проголосував 231 депутат.

14:49
Двоє коломийських студенток після занять займалися «безплатним шопінгом». З недавніх пір в одному з коломийських магазинів одягу помітили, що почали зникати речі. В крамниці посилили пильність і встановили «тривожну кнопку» для виклику працівників Державної служби охорони.

14:32
Кількість загиблих під час протистояння на майдані Незалежності в Києві, а також у пов’язаних із ним подіях сягає 780 людей, вважають в організації волонтерів-медиків Майдану.

14:12
news-image: Прикарпатським інтернатам не вистачає грошей на нейнеобхідніше
Прикарпатським навчальним інтернатним закладам невистачає найнеобхіднішого - миючих засобів та засобів гігієни. І це незважаючи на те, що діти навчаються та проживають в них 24 години на добу.

13:55
news-image: "Європейський" підхід або Куди в Івано-Франківську подіти батарейки?
Утилізація небезпечних відходів залишається великою проблемою для нашого міста.

13:37
news-image: З початку року понад 17 тисяч прикарпатців отримали закордонні паспорти
На Прикарпатті ажіотаж на оформлення закордонних паспортів, як це було на початку року, знизився.

13:12
news-image: За чим варто йти на ярмарок у Франківську?
Попри запитання «за чим?» відразу ж виникла думка – «з чим?» йти за покупками на ярмарок. Адже гривня продовжує невпинне падіння, а ціни – стрімко зростають вгору. Українці черговий раз туго затягають паски й вмикають «режим суворої економії». Тому нині особливо актуальним стає купити дешевше, причому економити не за рахунок якості чи кількості придбаного.

12:54
news-image: На Франківщині горіла колиба
11 квітня о 01:20 год. на пункт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №10 м. Долина надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в кафе-колибі «Карпати» в селі Новоселиця Долинського району.

12:33
news-image: У Коломиї презентували книгу про героїв Небесної сотні
Сьогодні у Національному музеї Гуцульщини та Покуття ім. Й. Кобринського презентували книгу-реквієм «Небесна сотня». Це перша спроба розповісти про долі героїв, які в мирний час віддали своє життя за вільну, незалежну, європейську Україну. На 64 сторінках розмістили світлини людей та інформацію про те, хто вони і звідки.

12:19
news-image: В Івано-Франківську пропагують волонтерський рух
Сьогодні в обласному центрі відбувся круглий стіл під назвою «Молодіжне лідерство та волонтерство, як важливі чинники популяризації здорового способу життя».

12:04
До чергової частини Надвірнянського райвідділу міліції звернувся житель одного із сіл району, який повідомив, що з його будинку зникли предмети побутового вжитку.

11:48
З початку оголошення місячника добровільної здачі зброї до дозвільної системи Снятинського РВ УМВС звернулося п’ять жителів району, які виявили бажання добровільно здати зброю.

11:32
Франківчани вже знають, що 25 травня 2014 року вони обиратимуть не лише Президента України, а й народного обранця, який представлятиме їхні інтереси у стінах парламенту. Журналісти Франко Times хочуть познайомити своїх читачів із імовірними кандидатами у депутати Верховної Ради. Сьогодні "під громадським прицілом" засновник популярного інтернет-пабліку "Типовий Франківськ" Микола Гавриляк. Микола запевнив нас, що в разі балотування вестиме нетипову для України виборчу кампанію, а також розповів, що зараз працює над відкриттям закладу у форматі "Вільного простору".

11:12
Прокуратурою Івано-Франківської  області у ході спільної перевірки з УБОЗ УВС України в Івано-Франківській області установлено,  що протягом 2012 року посадові особи ДП «Укрспирт» налагодили злочинну схему розкрадання  етилового спирту.

10:45
Працівниками групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області вилучено з місця знахідки та знищено 4 одиниці застарілих боєприпасів часів минулих воєн: 3 (три) 82 мм мінометні міни  та 1(один) 75 мм артилерійський снаряд, виявлені поблизу лісового масиву в селищі Ворохта Яремчанської міської ради.

10:22
10 квітня 2014 р. в управлінні зовнішніх економічних зв’язків і туризму облдержадміністрації відбулась нарада з акредитованими екскурсоводами.

10:08
news-image: Прикарпатські майданівці повернулись після лікування з Польщі
На Прикарпаття повернулися майданівці, які лікувалися в Польщі.

9:49
news-image: Прикарпатців закликають не палити суху траву та листя
Незважаючи на заборони і справжню небезпеку, краяни весною спалюють траву, листя та сухе бадилля. Такі безвідповідальні дії людей часто стають причиною пожеж. Особливо загрозливим є виникнення пожеж поблизу ліній електропередач та електрообладнання.

9:34
news-image: У Калуші хочуть створити спільне підприємство із видобутку газу
Рішення про це з’явилося на сайті Калуської міської ради.

9:21
Завдяки послідовній позиції прокуратури злочинець отримав справедливе покарання.

9:08
В Івано-Франківській обласній дитячій лікарні презентували новий проект в рамках українсько-швейцарської програми “Здоров`я матері і дитини”, що стосується нового порядку транспортування новонароджених дітей високого перинатального ризику.

8:54
В окремих маршрутках Івано-Франківська перевізники оголосили, що не возитимуть безкоштовно пільгові категорії населення з 10.00 до 16.00.

8:33
11 квітня відзначатимуть Всесвітній день боротьби з хворобою Паркінсона.

8:17
У Києві пройшла міжнародна конференція на тему “Люстрація: рішення для України”.

8:04
Випускниця Калуської ЗШ Юліана Мельник в шостому ефірі вибору наосліп  шоу «Голос країни. Перезавантаження» виконала пісню «Ой не світи,  місяченьку» і потрапила до проекту в команду С. Вакарчука.

Попередній день   Наступний день