Попередній день   Наступний день

15:55
  На Франківщині згорів сарай з дровами 15 квітня о 01:56 год. в селі Волосів Надвірнянського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі.

15:39
17-18 квітня 2014 року традиційно в Івано-Франківську на площі Ринок відбудеться ярмарок «Великодній кошик - 2014», де буде здійснюватися реалізація продукції в широкому асортименті та належної якості, а також за значно нижчими цінами.

15:23
Площу перед адміністративним будинком в Івано-Франківську комунальники візьмуться облагородити.

15:08
14 квітня представники Координаційної ради в Івано-Франківську висловили голові ОДА Андрію Троценкові своє обурення стосовно того, що він не звільнив працівників структурних підрозділів, які були призначені ще регіоналами. Він відповів, що все не так просто.

14:47
В Івано-Франківську невідомі ходять по квартирах та проводять дивні соцопитування.

14:29
На сьогоднішній оперативній нараді в.о. начальника комунального підприємства „Муніципальна інспекція з благоустрою” Степан Кукула повідомив про адреси, за якими мешканці Івано-Франківська колекціонують відходи, приносячи їх з навколишніх смітників.

14:12
Нещодавно до Коломийського міськвідділу міліції із заявою про крадіжку звернувся 33-річний коломиянин. Чоловік розповів, що його автомобіля «Мерседес» зникли цінні речі.

13:57
14 квітня Центральна виборча комісія прийняла постанову №268 "Про утворення окружних виборчих комісій з виборів Президента України на позачергових виборах Президента України 25 травня 2014 року". "Вікна" пропонують склади ОВК на Прикарпатті.

13:49
Нещодавно працівниками відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Івано-Франківського міськвідділу міліції було затримано 22-річного місцевого мешканця, який при собі зберігав наркотики.

13:33
Напередодні Великодніх свят чиновники вкотре звертаються до мешканців Івано-Франківська. Багато людей на святкові дні поїде з міста.

13:01
Сьогодні, 15 квітня під стінами Верховної Ради відбувається численний мітинг.

12:49
На сьогоднішній оперативній нараді перший заступник міського голови Зіновій Фітель зауважив, що у Івано-Франківську понад 160 будинків перебувають без послуг гарячого водопостачання. Є чимало скарг від мешканців, які просять продовжити подачу гарячої води хоча б до Великодніх свят.

12:21
В ніч на неділю калуські працівники патрульно-постової служби оперативно затримали двох хлопців, які утікали на щойно викраденому авто.

11:49
В Івано-Франківський міськвідділ міліції із заявою звернувся один із працівників супермаркету. Чоловік повідомив, що з приміщення торгівельного закладу викрадено товару на суму понад 300 гривень.

11:24
До працівників дозвільної системи Коломийського міськвідділу міліції продовжують звертатись жителі міста та району із бажанням здати зброю та боєприпаси.

11:08
Нещодавно до Івано-Франківських правоохоронців звернувся 29-річний житель обласного центру із повідомленням про те, що з його господарства викрали металеві ворота. Йдучи на роботу, чоловік навіть й не міг собі подумати, що повернеться - а воріт не буде.

10:45
«Голос» Франківського Майдану йде в нардепи? Як стало відомо кореспондентам інформаційно-аналітичного Інтернет-видання «Франківчани» найвідоміший «голос» Франківського Майдану Ростислав Микитюк має намір балотуватися в народні депутати  по 83 мажоритарному окрузі із центром у м.Івано-Франківську (нагадаємо, 28 лютого О. Сич із зайняттям посади віце-прем’єр міністра склав повноваження нардепа).

10:21
У Коломиї дільничні інспектори міліції спільно із громадськими активістами виявили браконьєрів. Чоловіки у річці Прут здійснювали незаконний вилов риби за допомогою невода.

Попередній день   Наступний день