Попередній день   Наступний день

15:34
15 квітня в Івано-Франківську по вул. Галицька водій автомобіля "Нива Шевроле", 68-річний житель Івано-Франківська, рухаючись через перехрестя вулиць Галицька-Шкільна здійснив наїзд на пішохода, 21-річного жителя м. Івано-Франківська, який рухався по пішохідному переході.

15:11
Мер Івано-Франківська: У всіх країнах платять податок на майно, який іде до місцевого бюджетуЕтнічного литовця Віктора Анушкевичуса жителі Івано-Франківська двічі поспіль вибирають міським головою. Мабуть, саме це може бути відповіддю деяким адептам сепаратизму із Донецької та Харківської областей стосовно закидів, що у західному регіоні України панує нацизм.

14:44
Голова Незалежної профспілки гірників Донбасу Микола Волинко заявив, що шахтарі прийняли рішення захищати себе, свої сім'ї, Донбас і Україну від агресії з боку Росії. Про це він сказав в ефірі програми "Шустер LIVE" 15 квітня.

14:21
news-image: На Прикарпатті екологи та духовенство висадили дерева біля храмів
У квітні-травні відбувається щорічна всеукраїнська акція з благоустрою «За чисте довкілля».

13:55
news-image: В Івано-Франківську на три роки засудили пенсіонерку-наркоторгівку
Івано-Франківський міський суд завершив розгляд та виніс вирок у кримінальній справі жительки обласного центру Прикарпаття, 1950 року народження, яка підозрювалась у незаконному зберіганні та торгівлі наркотичними засобами.

13:35
news-image: У дитинстві мама Олександра Сича забирала і ховала його кирзові чоботи
У дитинстві мама Олександра Сича забирала і ховала його кирзові чоботи Про це віче-прем'єр-міністр Олександр Сич поділився на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook. Зокрема, політик відкоментував наступні слова Олександри Коваль із Форуму Видавців під своєю світлиною із портретом Степана Бандери: — Спілкування з Вами надихає! Я ще ніколи не відчувала, що хтось з верхівки влади так добре знає і розуміє проблеми книжкового ринку.

13:11
news-image: На Прикарпатті горів двоповерховий особняк
15 квітня о 17:55 год. в селі Радча Тисменицького району виникла пожежа в кімнаті на другому поверсі житлового будинку.

12:45
Івано-Франківщина отримала близько десяти автомобілів швидкої допомоги.
 

12:44
Як вже відомо прикарпатський «свободівець» та депутат обласної ради Василь Попович  балотується  кандидатом в народні депутати по мажоритарному округу №83 (Івано-Франківська), які відбудуться одночасно з виборами Президента України 25 травня.

12:22
ТСК з підготовки змін до Конституції України уже більше місяця існує, але так й не почала працювати над змінами до документу.

12:04
14 квітня о 13:46 год. в селі Ясень Рожнятівського району на одному із обійсть виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю на площі 20 м.кв. та господарський інструмент. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11:44
Напередодні Великодніх свят надзвичайно актуальним є питання допомоги особам похилого віку. Соціальний захист і соціальне забезпечення таких мешканців Івано-Франківська здійснюють Департамент соціальної політики та територіальний центр соціального обслуговування.

11:23
Оперативники карного розшуку Івано-Франківського міськвідділу міліції під час відпрацювання території на одній із вулиць міста виявили молодого чоловіка з наркотичною речовиною в кишені. Як виявилось, молодий надвірнянець зберігав при собі біля семи грам марихуани.

10:54
У вівторок, 15 квітня о 11:31 годині в селі Підмихайля Калуського району виникло загорання дровітні неподалік господарської будівлі. Вогонь знищив покрівлю, 2 м. куб. дров. Попередня причина виникнення пожежі - дитячі пустощі з вогнем з боку онука власника, інформує прес-служба ДСНС в області.

10:32
В обласному центрі оперативники карного розшуку спільно із дільничними інспекторами міліції Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали 30-річного місцевого жителя. Зловмисник намагався викрасти двоколісника в 24-річного івано-франківця, поки той відійшов до магазину.

10:13
Фахівці Міндоходів в Івано-Франківській області роз’яснюють, з 1 квітня 2014 року вдвічі збільшено ставки акцизного податку на нові автомобілі, автомобільні кузови та мотоцикли з об'ємом двигуна понад 0,5 л. На мотоцикли з об'ємом двигуна до 0,5 л ставки акцизу встановлено на рівні 0,06 євро за 1 куб. см. На дизпаливо встановлена єдина ставка акцизного податку - 98€ за 1000 кг замість диференційованих ставок залежно від вмісту сірки (від 46€ до 98€ за 1000 кг).

8:45
Сучасне діагностичне обладнання, яке впродовж останніх років придбане і функціонує у Центральній міській клінічній лікарні Івано-Франківська, дало змогу медикам запроваджувати складні сучасні високотехнічні оперативні втручання, деякі з них – при вкрай рідкісних хірургічних захворюваннях. Зокрема, мова й про операції на венозних та артеріальних судинах. Лікарі мають змогу надавати допомогу хворим із абсолютною більшістю судинно-хірургічних захворювань, щомісяця впроваджуючи нові методики лікування.

8:28
Правоохоронці Івано-Франківського міськвідділу міліції в черговий раз нагадують: проводяться заходи щодо добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових речовин та спеціальних засобів.

8:09
17 - 18 квітня 2014 року у місті Івано-Франківську у супермаркеті ВЕЛМАРТ, що знаходиться за адресою вул.Коновальця, 221 відбудеться місцева акція «Купуємо Івано-франківське – даємо роботу іванофранківцям». Акція, яка вже стала традиційною для жителів нашого міста, приурочена до Великодніх свят.

Попередній день   Наступний день