Попередній день   Наступний день

19:40
Так, в останні дні ми спостерігаємо певне зміцнення гривні, але це не означає, що ціни на пальне мають знизитися миттєво. Мережа «ОККО» продає суто імпортне пальне, яке має найвищу якість. За ці поставки ми розраховуємося доларами США.  Останній місяць ми не встигали піднімати ціни за ростом курсу долара до гривні - ми продавали пальне на заправках за цінами на 60 копійок нижчими, ніж в той самий час закупляли. Сьогоднішня ціна на пальне відповідає курсу 11,4-11,5, якщо рахувати сьогодні на сьогодні.

15:54
Для забезпечення потреб пасажирів у перевезеннях залізничним транспортом під час Великодніх свят Укрзалізниця призначила ще один додатковий поїзд № 519К/519Л Київ – Івано-Франківськ. Усього на період Великодніх свят вже призначено 11 додаткових поїздів та додаткові рейси 2-х графікових поїздів.

15:35
16 квітня о 08:26 год. в Долині по вулиці Обліски виникла пожежа автомобіля «Ford Sierra». Вогнем знищено моторний відсік та пошкоджено салон автомобіля.

15:09
news-image: Для дітей з ДЦП на Прикарпатті облаштують іподром
Дітей-сиріт, хворих на дитячий церебральний параліч, які проживають у Залучанському дитячому будинку-інтернаті хочуть лікувати за допомогою верхової їзди. Для цього організація «Українська благодійницька мережа» оголосила збір коштів на облаштування закритого іподрому. Загальна сума, необхідна для цього – 63 тис. грн.

14:46
За сприяння інформаційного бюро «Угорський туризм» та бальнеологічного комплексу міста-курорту Хайдусобосло (Угорщина)у конференц-залі готелю «Надія» в Івано-Франківську відбувся семінар для медичних працівників.

14:25
news-image: Росія «кинула» івано-франківських товаровиробників
За останні кілька місяців співпраця українських підприємств з Російською Федерацію значна погіршилась. Яким чином це вплинуло на місцевий бізнес, дізнавався кореспондент «Бліц-Інфо».

14:08
news-image: На Франківщині горіла квартира: 39-річна жінка у лікарні
16 квітня о 12:38 год. в місті Бурштин Галицького району виникла пожежа житлової квартири.

13:45
Вранці 15 квітня на трасі між селами Одаї та Старі Кривотули Тисменицького району сталося зіткнення двох автомобілів.

13:22
news-image: Прикарпатці вимагають знизити ціну на пальне. Інакше блокуватимуть АЗС на добу
У середу, 16 квітня, активісти військово-патріотичного об’єднання «Коломия-центр» провели рейд по заправках на Коломийщині. Вони вимагають негайного зниження цін на пальне.

13:09
news-image: В Івано-Франківську активіси "воюють" з російськими банками
В Івано-Франківську активісти заклеїли вітрини російських банків. Причиною дій учасників акції стала інформація у ЗМІ про те, що через ці структури відбувається підтримка сепаратистів.

12:54
news-image: В Івано-Франківську стартував ярмарок «Великодній кошик-2014»
Сьогодні в центрі Івано-Франківська стартував передвеликодній ярмарок.

12:32
news-image: У франківських підприємців випарувались запаси Держрезерву на 2,5 мільйона
Суд зобов’язав ПАТ «Індуктор» відшкодувати на користь Державного агентства резерву України 2,49 млн грн. вартості матеріальних цінностей державного матеріального резерву. Про це свідчить постановаВищого господарського суду від 3 квітня.

12:07

Понад двох десятків камер, і близько тридцяти журналістів... Такого мас-медійного десанту військовослужбовці 114-ї Івано-Франківської бригади просто не очікували. Однак журналістам були раді. І хоча військові авіатори напевно одні з самих забобоних людей в одностроях, які свято вірять в те, що не можна знімати під час польотів, давати коментарі на камеру тощо, цього дня для цивільних прикарпатських медійників зробили виняток .

11:49
Виконуючий обов'язки Президента України Олександр Турчинов звільнив з посади голови Коломийської РДА Михайла Негрича.

11:33
Нещодавно, в залі засідань Івано-Франківського національного медичного університету (1 поверх, центральний корпус, вул. Галицька 2) стартував новий проект «Успішна кар’єра кожного українця – шлях до процвітання усієї країни».

11:07
Факт незаконної передачі у власність комерційної структури  близько 70 га цінних рекреаційних земель у Верховинському районі  виявила прокурорська перевірка, проведена спільно з УБОЗ УМВС України в області.
Установлено, що група посадових осіб Головного управління держкомзему в Івано-Франківській області, управління держкомзему у Верховинському районі, Бистрецької сільської ради, управління навколишнього природного середовища в Івано-Франківській області та Верховинського районного лісгоспу, шляхом зловживання службовим становищем та службового підроблення незаконно вилучили із державної власності землі лісового фонду.

10:45
Прокуратурою Івано-Франківської області завершено досудове розслідування кримінального провадження щодо голови одного з сіл Долинського району, котрий вимагав та отримав 26 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

10:29
За словами правоохоронців, громадяни стурбовані появою нових СТОП-контролів на околицях міста та по області. Полковник міліції Олександр Вакуленко запевнив, що контроль за переміщенням транспорту там здійснюється в профілактичних цілях.

10:13
Вечірньої пори інспекторами ДАІ Городенківського райвідділу міліції на одній із територій міста було зупинено легковий автомобіль, в якому знаходився пасажир, який викликав підозру в правоохоронців.

9:54
До дільничного інспектора Івано-Франківського міськвідділу міліції звернувся 38-річний працівник однієї із гуртівень обласного центру. Чоловік повідомив, що невідома жінка з приміщення торгового залу вчинила крадіжку товарно-матеріальних цінностей на суму близько 300 гривень.

9:32
15 квітня о 11:31 год. в селі Підмихайля Калуського району виникло загорання  дровітні неподалік господарської будівлі. Вогнем знищено покрівлю, 2 м. куб. дров. Попередня причина виникнення пожежі - дитячі пустощі з вогнем з боку онука власника.

9:11
За захопленого сепаратиста обіцяють виплачувати по 10 тисяч доларів.

8:45
Жителі Донецької та Луганської областей масово телефонують на “гарячу лінію” з проханням знайти тимчасовий притулок на Прикарпатті.

8:21
Наймасовіша за роки проведення традиційна передвеликодня толока відбулася в Івано-Франківську.

8:08
Для іванофранківців одночасно з президентськими виборами 25 травня відбудуться проміжні парламентські вибори: замість віце-прем’єр-міністра України Олександра Сича, який склав повноваження народного депутата.

Попередній день   Наступний день