Попередній день   Наступний день

15:58
6 квітня відбудеться традиційна екуменічна Хресна Дорога вулицями міста Івано-Франківська за маршрутом: Церква Царя Христа (вул. Незалежності,181) – вул. Незалежності – Вічевий Майдан – вул. Галицька – Архікатедральний і Митрополичий Собор Святого Воскресіння.

15:42
Через свою надмірну довірливість підприємець із Рожнятівського району позбувся не тільки своїх грошей, а й помічника.

15:23
Таке переконання висловив, відповідаючи на запитання представників місцевих ЗМІ, директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Василь Брус.

15:05
2 квітня о 10:39 год. в селі Гринівці Тлумацького району виникла пожежа в одному із житлових будинків.

14:49
news-image: Голова СБУ: Янукович причетний до організації масових убивств
Спланована у вигляді антитерористичної операції за злочинним наказом екс-глави СБУ Якименком, а фактично організація масових убивств людей, відбувалася під керівництвом Віктора Януковича.

14:21
Військовослужбовці 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації провели чергову льотну зміну.
Під час запланованих польотів військові авіатори ввели в стрій та здійснили обліт бойових винищувачів МІГ-29, які до того знаходились на довгостроковому зберіганні.

14:04
В Івано-Франківську місця для паркінгів є. Йдеться про підземні парковки.

13:45
news-image:  На Прикарпатті керівники департаментів тікають у відпустки
Голова Івано-Франківської облдержадміністрації Андрій Троценко відправляє керівників структурних підрозділів у відпустки… до президентських виборів.

13:28
news-image: Богомолець заручилася підтримкою прикарпатських «нашоукраїнців» і Олександра Бубена
Рада Івано-Франківської обласної організації партії «Наша Україна» вирішила підтримувати на президентських виборах 25 травня координатора медичної служби Майдану Ольгу Богомолець.

13:12
Заклад, який щойно розпочав свою діяльність, не встиг реалізувати незаконні підприємницькі амбіції своїх господарів. Проіснувавши два тижні, замаскований клуб любителів азартних ігор успішно припинив свою діяльність завдяки правоохоронцям та громадським активістам.

13:09
За період з січня по березень контакт-центр івано-франківського комунального підприємства «Єдиний розрахунковий центр» зареєстрував 11 726 звернень. 87% від загального обсягу надійшло на гарячу лінію ЄРЦ 750-600.

12:49
В м. Івано-Франківськ близько 20 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з кафе-бару, що в місті Калуші. На місце події негайно було відправлено наряд групи затримання Державної служби охорони.

12:33
Навколишні ліси Надвірнянського району з кожним роком рідіють, дерева вирубуються лісопорушниками. Зловмисники після себе залишають тільки пеньки та гілки. Саме таку жахливу картину правоохоронці побачили днями у селі Пнів, Надвірнянського району.

12:11
Відтепер на нашому сайті ви можете дізнатися про нові видання, які нещодавно з’явилися у книгарнях Івано-Франківська. Сьогодні ми розповідаємо про три книги, які зацікавили нас цього тижня і які ви можете придбати у крамниці „Букініст”.

11:49
Кожного року Департамент комунального господарства, транспорту і зв’язку здійснює організацію перевезень мешканців міста до садово-городніх ділянок. І 2014 рік не стане винятком. На виконання Розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 19.03.2014 року № 129 «Про організацію перевезень жителів області до садово-городніх масивів» оголошено про проведення конкурсу на перевезення, тому усі охочі, хто має відповідний власний транспорт, зможуть зголоситися на участь у ньому.

11:34
1 квітня о 06:55 год. в селі Стецева Снятинського району на одному з обійсть виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем пошкоджено перекриття та крівлю будівлі на площі 15 м.кв.. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

11:11
2 квітня  на території Надвірнянського  спецагролісгоспу  ОКП «Івано-Франківськагроліс» в селі Тисменичани Надвірнянського району під керівництвом заступника начальника Управління ДСНС в області підполковника служби цивільного захисту Віталія Федунківа відбулися тактико-спеціальні навчання з гасіння лісової пожежі.

10:48
Українська армія незабаром буде переозброєна новітніми зразками вітчизняного виробництва, повідомив у середу, 2 квітня, під час військових навчань виконуючий обов'язки президента Олександр Турчинов.

10:34
Відбулося розширене засідання Координаційного центру при Раді оборони області під керівництвом радника голови облдержадміністрації Любомира Слободяна. Під час засідання кожен сектор прозвітував про виконану роботу.

10:15
За січень-березень 2014 року до місцевих бюджетів області надійшло доходів (без врахування трансфертів) в сумі 426,6 млн. грн., у т. ч. до загального фонду – 338,6 млн. грн. Виконання затверджених планових показників по доходах загального фонду становить 101,6 відс.

10:07
 
Перший із трьох прикарпатських «майданівців» після лікування в Саксонії повернувся додому. На залізничному вокзалі в Івано-Франківську Юрія Довжанського, який з Німеччини прибув літаком спершу до Києва, зустрічали друзі, колеги з Долинської школи-інтернату, де він, випускник факультету фізвиховання Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, працює вчителем фізкультури.

9:44
26 березня 2014 року в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №4 відбувся міський навчально-методичний семінар учителів художньої культури «Шевченко відомий і невідомий», присвячений 200-літньому ювілею Кобзаря.

9:21
“Волонтерський рух Прикарпаття” сформувався ще кілька тижнів тому, і за цей час більш як сто студентів обрали різні волонтерські роботи задля потреб громади.

9:09
Шановні друзі! Хочу констатувати факт, що в Нашій Державі далі призначають сумнівних осіб кервувати правоохоронніми органами. Начальником відділу "К" СБУ Івано-Франківської області сьогодні був призначений Вігірінський Т.В., який особисто керував побиттям активіста Кицюка М. в Івано-франківську. Він є людиною попереднього начальника СБУ Івано-Франківської області Кміти А.Ф., який дав команду спецпідрозділу "А" стріляти в мітингувальників і нещодавно звільненій з посади.

8:49
У селі Велика Кам’янка Коломийського району розпочато будівництво помешкання для родини героя Небесної сотні Ігоря Ткачука, в якого сиротами залишились троє малих дітей.

8:32
У середу, 2 квітня 2014 року, в Івано-Франківську відбулося засідання Координаційного центру ради оборони під керівництвом радника голови облдержадміністрації Любомира Слободяна.

8:18
З ініціативи активісток Жіночої сотні Майдану в обласному центрі Прикарпаття відбудеться кінопоказ фільмів, що відповідають “Бехдель-тесту”.

8:05
«Ґендерна  рівність є не лише метою самою по собі. Вона є передумовою подолання бідності, сприяння сталому розвитку та впровадженню ефективного управління», - заявив у 2003 році Генеральний секретар ООН Кофі Аннан.

Попередній день   Наступний день