Попередній день   Наступний день

13:25
"Ми думали, що регіонали самі підуть з посад, але цього не сталося", - сказав 4 квітня на прес-конференції депутат обласної ради Віктор Неміш. Відтак, каже, вони взялися за громадське обговорення, у результаті якого громада пропонує кандидатури на ті чи інші посади.

12:44
news-image: У Франківську презентували книгу “Станиславів на давніх мапах та планах”
“Станиславів на давніх мапах та планах”. Чергову книгу презентували представники історико-краєзнавчого об”єднання “Моє місто”.

12:25
За словами заступника начальника УМВС, така процедура є абсолютно безкоштовною та відбувається на законних підставах. У разі позитивних результатів перевірки та подачі передбачених законодавством документів, зброя реєструється у власність громадянина, який її добровільно здав.

12:11
Калуською міжрайонною прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо керівника одного з комунальних підприємств, котрий умисно впродовж чотирьох місяців не виплачував працівникам зароблених коштів.

11:54
В.о. Президента України Олександр Турчинов призначив начальників управлінь Служби безпеки у Львівській та Івано-Франківській областях.

11:32
2 квітня о 16:20 год. в селі Битків Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 60 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

11:14
Працівниками групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області вилучено з місць знахідок та знищено 4 одиниці застарілих боєприпасів часів минулих воєн: 1 (одну) 81 мм мінометну міну, виявлену на будівельному майданчику в селі Татарів Яремчанської міської ради, 2 (дві) авіаційні бомби АО-2,5, виявлені на одній із присадибних ділянок в місті Яремче по вулиці Свободи та 1 (один) 76 мм артснаряд, виявлений на присадибній ділянці в селі Тязів Тисменицького району.

10:48
2 квітня о 10:39 год. в селі Гринівці Тлумацького району виникла пожежа в одному із житлових будинків. Вогнем знищено житлову кімнату, холодильник, віконні та дверні рами, речі домашнього вжитку. Попередня причина виникнення пожежі – коротке замикання електропроводки.

10:32
2 квітня о 16:20 год. в селі Битків Надвірнянського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території. Вогнем знищено суху траву на площі 60 м.кв. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

10:15
ЦВК зареєструвала 23 кандидати. Центральна виборча комісія у четвер, 3 квітня, провела засідання, на якому розглянула реєстрацію кандидатів у президенти України.

9:56
news-image: Іванофранківець "спокусився" на чужий гаманець в піцерії
Працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції затримали 29-річного жителя обласного центру, який в одному із закладів харчування міста обікрав 22-річну дівчину.

9:41
Управління освіти і науки виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради та педагогічна громадськість міста активно підтримала всеукраїнську акцію з допомоги Українській армії.

9:22
news-image: СБУ: Двоє росіян планували викрасти одного із кандидатів в президенти України
На Львівщині співробітники Служби безпеки України затримали двох громадян РФ, що мали намір захопити кількох заручників, один з яких є кандидатом в президенти.

9:09
5 та 12 квітня в області проводитимуться передсвяткові ярмарки з продажу сільськогосподарської продукції, повідомляють у департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації.

8:51
6 квітня 2014 року відбудеться традиційна екуменічна Хресна Дорога вулицями міста Івано-Франківська за маршрутом: Церква Царя Христа (вул. Незалежності,181) – вул. Незалежності – Вічевий Майдан – вул. Галицька – Архікатедральний і Митрополичий Собор Святого Воскресіння. Збір о 13.30 год., початок Хресної Дороги о 14.00 год.

8:34
Департамент соціальної політики виконкому Івано-Франківської міської ради повідомляє, що 31.03.2014 року відбулося засідання міського комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно - транспортної  інфраструктури.

8:18
У Тлумачі відбулася нарада-семінар голів територіальних громад. Обговорювалися проблеми, пов’язані із капітальним та поточним ремонтом доріг місцевого значення,  піднімалося питання взаємодії органів місцевого самоврядування із районною прокуратурою, земельні питання.

8:04
Як ми повідомляли раніше, у рамках “Волонтерського руху Прикарпаття” на базі Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника організовані різного роду цікаві для студентів навчання, з-поміж яких медична підготовка, допризовна підготовка, заняття з самооборони, з журналістики, лекції юридичної тематики.

Попередній день   Наступний день