Попередній день   Наступний день

15:59
У літній період в області планують забезпечити відпочинок і оздоровлення майже 90 тис. дітей віком від 7 до 16 років, на що з обласного бюджету передбачають витратити більш ніж 4 млн. грн. Про це повідомлялося на засіданні Координаційної ради облдержадміністрації з питань відпочинку та оздоровлення дітей.

15:45
6 квітня о 23.50 год. 33-річний житель м. Калуш в стані алкогольного сп’яніння з власної необережності випав з балкону 4-го поверху власної квартири на балкон 2-го поверху.

15:31
В Івано-Франківську відбулась науково-практична конференція для хірургів та нефрологів з актуальних питань трансплантології та імуносупресивної терапії.

15:11
12 квітня у Івано-Франківську пройде загальноміська передвеликодня толока.

14:51
 
Усе частіше жінок можна побачити за кермом автомобіля, а тому нічого дивного немає в тому, що аварій з участю представниць «слабкої статі» стає все більше.

14:34
news-image: Івано-франківський "Майдан" просить звільнити окремих керівників
Члени виконавчого комітету ГО «Івано-Франківськ «Майдан»провели аналіз діяльності 32 територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади в Івано-Франківській області.

14:09
news-image: Прикарпатська Служба автомобільних доріг отримала нового керівника
В Служби автомобільних доріг в Івано-Франківській області новий очільник.

13:54
news-image: В Івано-Франківську відбулась загальноміська Хресна Дорога
В Івано-Франківську відбулася щорічна загальноміська екуменічна Хресна дорога.

13:39
news-image: Бенюк приїжджав до Івано-Франківська агітувати за Тягнибока та Поповича
В Івано-Франківську пройшла зустріч з народним депутатом України від фракції ВО «Свобода» Богданом Бенюком. Свободівець розповів про суспільно-політичну ситуацію в державі та окреслив особливості майбутніх Президентських виборів та довиборів у Верховну Раду.

13:27
На Львівській залізниці триває підготовка до найактивнішого сезону – літніх перевезень.

13:11
В Івано-Франківську 13 квітня о 12 годині для маленьких франківчан проводитиметься «День миру». Захід відбуватиметься на площі перед кінотеатром «Люм`єр».

12:56
3 квітня о 12:55 год. до оперативно-координційного центру Управління ДСНС в області  надійшло повідомлення про те, що в Івано-Франківську по вулиці Галицькій сталася дорожньо-транспортна пригода. Як з’ясувалося, водій автомобіля "БМВ 320", не  справившись з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем "Шкода Фабія". 

12:45
3 квітня о 17:19 год. в селі Ясень Рожнятівського району на одному з обійсть виникла пожежа господарської споруди. Вогнем знищено господарську споруду. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

12:28
З джерел близьких до міністерства юстиції України, стало відомо, що Богдан Гдичинський, який займає нині посаду заступника Керівника секретаріату Вищої Ради Юстиції України, кілька раз звертався у відомство аби Василя Васильовича Кавацюка залишили на посаді начальника головного управління юстиції Івано-Франківської області.

12:12
Вже на наступному судовому засіданні прокуратура відмовиться від обвинувачення у справі Станіслава Галюка. Про це кореспонденту Стик повідомили у прокуратурі Івано-Франківської області.

11:55
Інспектор Державтоінспекції Городенківського райвідділу міліції Михайло Боднарчук спільно з дільничним інспектором міліції Михайлом Михальчуком затримали 26-річного жителя району, який викрав заощадження в свого сусіда.

11:39
 Днями керівник Департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак зауважив на необхідності зміни освітлення пішохідних переходів Івано-Франківська.

11:21
За перших три дні заходів із добровільної здачі зброї, прикарпатці здали до правоохоронних органів більше 70 одиниць зброї та понад дві тисячі боєприпасів.

11:08
У літній період в області планують забезпечити відпочинок і оздоровлення майже 90 тис. дітей віком від 7 до 16 років, на що з обласного бюджету передбачають витратити більш ніж 4 млн. грн. Про це повідомлялося на засіданні Координаційної ради облдержадміністрації з питань відпочинку та оздоровлення дітей.

10:54
«В Івано-Франківській області оперативно вирішуються всі питання щодо забезпечення проживання‚ харчування‚ працевлаштування‚ організації навчального процесу громадян‚ які тимчасово переїхали з Криму та інших південно-східних регіонів України», - зазначив голова облдержадміністрації Андрій Троценко на селекторній нараді, яку провів сьогодні за участю керівників виконавчої влади Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

10:38
Міністерство оборони підтвердило інформацію про вбивство українського солдата в селищі Новофедорівка, Крим. Відповідна заява з'явилася на сайті відомства.

10:24
Для чого ми вимагаємо ефективних дій від тих, хто ще 21 лютого 2014 року, від генерала до патрульного, були "орлами Захарченка"?

10:05
news-image: Двоє прикарпатців пограбували підлітків
Працівники коломийської міліції встановили особи зловмисників, які побили та пограбували неповнолітніх на території заводу «Сільмаш».

9:45
news-image: ЦВК утворила комісію в Івано-Франківську для виборів до Верховної Ради
ЦВК прийняла останова №206 від 04.04.2014 року "Про утворення окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №83".

9:31
news-image: У Калуші Громадянське віче вирішило виділити 6 тисяч гривень для потреб військових
Громадянське віче, яке відбулося у неділю, 6 квітня, оголосило солідарність із Євромайданом Києва. На площі біля пам’ятника Романові Шухевичу виступив священик УГКЦ о. Ігор Пришляк, який змовив молитву за Україну. Громада пом’янула "Небесну сотню", вшанувавши полеглих бійців хвилиною мовчання.

9:18
 
Сьогодні на Майдані відбулася багатотисячна зустріч лідера Радикальної партії, кандидата у президенти України Олега Ляшка з виборцями.

9:04
З 1 квітня розпочався всеукраїнський місячник Червоного Хреста під гаслом “Місія доброчинності”.

8:51
У березні Міжнародний кадровий портал HeadHunter Україна підготував добірку найбільш цікавих програм навчання для старшокурсників і випускників. Не проґавте шанс набратися досвіду в міжнародних компаніях і проявити свій творчий потенціал.

8:34

Небайдужих прикарпатців, які бажають допомогти у цей скрутний для нашої країни період українському війську, дедалі більшає.


8:18
Адже володарка титулу «Міс Україна – 2013» Анна Заячківська - наша землячка. Вона заповнила та подала декларацію про доходи, отримані торік від участі у різноманітних проектах.

8:03
Законом України «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні» від 31.03.2014 №1166-VII запроваджується режим суворої економії державних коштів.

Попередній день   Наступний день