Попередній день   Наступний день

15:45
news-image: На Прикарпатті представник Порошенка розпочав агітаційну кампанію із слів "Україна ще приєднає до себе російські території"
Сезон передвиборчих обіцянок розпочато! Запам’ятати варто кожну з них, адже трапляються неймовірні перли, за які потім варто буде відповідати. Сьогодні в Івано-Франківську таку естафету взяв на себе Анатолій Матвієнко, керівник виборчої кампанії Петра Порошенка в Івано-Франківській області.

15:27
3 квітня 2014 р. відзначив 90-річний ювілей житель міста Івано-Франківська Літанюк Яків Дмитрович.
Свою трудову діяльність Яків Дмитрович розпочав з серпня 1944 року, працював в галузі залізничного транспорту на промислових підприємствах міста Івано-Франківська.

15:11
Згідно з оперативними даними з 30 листопада 2013 року на території України померло 104 активісти, повідомляють на сайті МОЗ.

14:44
У суботу, 12 квітня, у Івано-Франківську пройде загальноміська передвеликодня толока. Керівник Департаменту комунального господарства, транспорту та зв’язку Михайло Смушак повідомив про місця, де проводитиметься толока.

14:29
Станом на понеділок 7 квітня на рахунки Міністерства оборони України в рамках акції "Підтримай Українську армію" надійшло вже більше 88 мільйонів гривень від юридичних і фізичних осіб в якості допомоги Збройним силам України, повідомили на сайті Міноборони.

14:09
З 1 квітня 2014 року Постановою Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 31.03.2014 № 227 для ТОВ «Станіславська теплоенергетична компанія» встановлені нові тарифи для бюджетних установ та інших споживачів (крім населення), що обслуговує котельню по вулиці Індустріальній.

13:54
Комітет патріотичних сил Донбасу вирішив скасувати своє рішення про створення "Донецької республіки". Про це йдеться в заяві прес-служби КПСД.

13:32
Керівник "Івано-Франківськгазу" став заступником голови НАК “Нафтогаз України”
Кабінет міністрів України розпорядженням від 5 квітня 2014 р. № 330-р призначив Прокопіва Ігоря Богдановича заступником голови правління Національної акціонерної компанії “Нафтогаз України”.

13:14
7 квітня о 11:20 год. в обласному центрі по вулиці Н.Яремчука виникла пожежа в коридорі одного із житлових будинків.

12:54
news-image: Виборчий штаб кандидата у нардепи Максима Кицюка очолила Наталія Сербин
25 травня івано-франківці обиратимуть свого представника у Верховній Раді від округу №83 (Івано-Франківськ), оскільки обраний на парламентських виборах у 2012 році депутат-мажоритарник від ВО "Свобода" Олександр Сич посів посаду віце-прем’єр-міністра України.

12:35
news-image: У Франківську ліквідують самовільно встановлені гаражі
В Івано-Франківську по вулиці Сніжна 22 самовільно встановлені гаражі.

12:12
news-image: У Коломиї працівника прокуратури спіймали у нетверезому стані за кермом?
4 квітня під час нічного патрулювання міста бійцями коломийського "Правого Сектору" і Самооборони спільно з працівниками міліції був затриманий у нетверезому стані на своєму авто працівник Коломийської міжрайонної прокуратури Мацьків Любомир.

11:49
news-image: В Івано-Франківську з урочистостями відкрили майданчик для дітей
Сьогодні в Івано-Франківську на вулиці Івана Павла II відбулося урочисте відкриття нового спортивно-ігрового майданчику.

11:35
news-image: Івано-франківські військові затримали "провокаторів"
Чатовим 114-ї Івано-Франківської бригади тактичної авіації було затримано двох цивільних осіб, які вчинили спробу проникнення на територію військового аеродрому.

11:11
news-image: Банківських працівників, котрі привласнили 249 тисяч гривень, судитимуть
Прокуратурою Івано-Франківської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо трьох працівників відділення банку в Надвірнянському районі, котрі збагачувалися за рахунок депозитних коштів вкладників.

10:48
 Згідно з результатами дослідження Соціологічної групи «РЕЙТИНГ», 38% українців вважають, що Угода про асоціацію з ЄС та зону вільної торгівлі має бути підписана якнайшвидше. Найбільше прихильників негайного підписання угоди на Заході (70%).  21% респондентів бачать доцільним підписання угоди про асоціацію з ЄС тоді, коли Україна буде до неї готова. Водночас, 31% опитаних взагалі не підтримують підписання Угоди з ЄС.

10:32
Мікози  - це грибкові захворювання, що відносяться до інфекційної патології збудниками  яких є гриби-дематофіти. Від них страждає більше 25% населення планети. Гриби мають високу контагіозність, зараження відбувається від хворої людини    або хворої тварини, а також в разі контакту з грунтом.  Вони  поділяються на:

10:18
Як повідомив директор Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку, Михайло Смушак, незабаром в місті Івано-Франківську буде влаштовано першу електроустановку на сонячних батареях для забезпечення автономного живлення електрообладнання для освітлення індивідуальних місць, світлофорів, інформаційних та інших табличок. Електроустановка на сонячних батареях складається з сонячного фотомодуля, світлодіодного світильника, акумуляторної батареї, контролера (фото та/або часове реле, автомат) і опори з кріпленням та щитком.

9:55
Усі пацієнти, які перебувають на лікуванні у Центральній міській клінічній лікарні Івано-Франківська зауважують, наскільки якісним є харчування у медичному закладі. А забезпечує це харчування відділення лікарняного харчоблоку, де працюють дієтсестра, завскладом, старший кухар, чотири кухарі і семеро кухонних робітників.

9:39
В Івано-Франківську організують перевезення мешканців до садово-городніх масивів.

9:24
Робоча група визначила перелік громадських робіт, які виконуватимуть на теренах Івано-Франківська у цьому році.

9:11
У зв’язку з сьогоднішніми подіями в Україні кількість біженців які прибувають в Івано-Франківськ стрімко зростає. Якщо раніше майже усі були з Криму, то тепер багато тікає із східної України. Переважна більшість тих хто прибуває діти та жінки. Люди стараються брати з собою саме необхідне, адже коли в тебе одна дитина на руках, а інша за руку, ніяк не виходить нести багато сумок, а вмістити усе своє життя у сумку неможливо. У тих що приїжджають з Криму з грошима переважно скрутно, бо рахунки практично усі заблоковані, виплати не проводяться, людей вночі виганяють із домівок.

8:54
Молодіжна комісія Івано-Франківської архієпархії УГКЦ запрошує всіх  талановитих людей взяти участь у духовному фестивалі «Вгору серця-2014», який пройде 2—4 травня ц. р. в Івано-Франківську, пише Галичина.

8:39
Команда Центру дослідження суспільства дослідила готовність університетів бути відкритими суспільству, що є дуже актуальним у контексті дискусії про збільшення автономії ВНЗ.

8:21
ГУ Міндоходів Івано-Франківської області очікує нових платників податків, зокрема, мешканців Криму, котрі прибули на Прикарпаття і мають бажання започаткувати чи перереєструвати бізнес в нашій області та сплачувати податки.

8:05
Оподаткування доходу, отриманого громадянином в результаті отримання спадщини регламентується статтею 174 Податкового кодексу України, в свою чергу вартість успадкованої власності оподатковується податком на доходи фізичних осіб за ставками: 0 відсотків, 5 відсотків, або 15/17 відсотків.

Попередній день   Наступний день