Попередній день   Наступний день

14:11
У відділенні соціально-побутової адаптації Івано-Франківського територіального центру соціального обслуговування проведено годину етичних міркувань: “Гармонія і різноманіття. Чи вміємо ми бути толерантними?”.

13:38
Сьогодні, 9 липня, в Івано-Франківську відбулася рада оборони. Окрім членів ради оборони в ній взяли участь матері військовослужбовців, які зараз перебувають на сході та журналісти.

13:19
З 1 липня поточного року розпочала діяти постанова про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги. Даною постановою визначається порядок призначення компенсацій та визначається перелік категорій, яким надаватиметься право на отримання компенсації.

12:45
Голова облдержадміністрації Андрій Троценко привітав випускників Івано-Франківського університету права імені короля Данила Галицького з отриманням дипломів.

12:21
«Упродовж багатьох років владними структурами нашої держави здійснювався тиск, спрямований на знищення України та української нації.

11:59
На засіданні було розглянуто 40 протоколів, на підставі яких було прийнято відповідні рішення, з них: 21 протокол за статтею 152 КУпАП, складені інспекцією з благоустрою, 15 протоколів складених дільничними інспекторами Івано-Франківського МВМ УМВС  за статтями ч.2 ст. 156,  182, 154, 186 КУпАП та 4 протоколи, складених інспекторами громадського формування «Штаб» за ст.152 КУпАП.

11:34
Відбулось перше засідання оргкомітету фестивалю «Довбушфест», на якому було обговорені питання щодо можливостей розширення фестивального туризму в місті та підготовки заходів до відзначення Дня Незалежності, зокрема проведенню 23 – 24 серпня фестивалю «Довбушфест».

11:13
5-6 липня 2014 року у центральному парку культури і відпочинку міста Чернігова відбувся фінал спортивного фестивалю «Козацькі розваги», завданням якого була популяризація здорового способу життя, підвищення мотивації у населення до занять фізичною культурою та спортом, а також демонстрація сили, витривалості та швидкості сучасних українських богатирів.

10:57
У Великій Кам'янці стався побутовий нещасний випадок. Під час керування гужовим транспортом отримала травми громадянка, 1944 року народження, мешканка Кам'янки.

10:34
news-image: Василь Скрипничук їде на схід, щоб перевірити наявність техніки у прикарпатських бійців
Голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук на екстреному засіданні Ради оборони області заявив, що завтра буде на сході.

10:12
news-image: "Хімік" подався на схід з допомогою для прикарпатських бійців
Знаний в Івано-Франківську громадський активіст Михайло Бойчук («Хімік») сьогодні, 9 липня, повіз амуніцію, продукти харчування та інші необхідні речі військовослужбовцям в «гарячу точку».

9:54 | Коментарів: 1
news-image: Воронезький трибунал: Надія Савченко відповість за Майдан та ЄС перед Путіним
В Росії починають власний гротескний "нюрнберзький процес" над "київською хунтою". Головним фігурантом на ньому стане українська льотчиця Надія Савченко.

9:35
 
news-image: На Донбасі за життя прикарпатця терористи отримують 3,5 тисячі доларів
9 липня, в Івано-Франківську відбулася рада оборони. Окрім членів ради оборони в ній взяли участь матері військовослужбовців, які зараз перебувають на сході та журналісти.

9:12
Видається, що навіть деякі вже «післямайданівські» чиновники на Прикарпатті починають поволеньки наступати на ті самі граблі, що й їхні сумнозвісні попередники: обіцяють, а слова не дотримують і «закривають» людям роти вже набридлою імітацією піклування про них. Як кажуть, марнослів’я знову «в моду» суне.

8:46
 Вчора в Івано-Франківську відбулось екстрене засідання Ради оборони області. Його розпочали хвилиною мовчання.

8:29
news-image: Руслан Марцінків: Будемо протистояти агресії РФ і в економічній площині
Народний депутат Руслан Марцінків закликає не купувати товарів країни, яке веде приховану війну з Україною.

8:11
 
З початку року платниками Івано-Франківщини спрямовано до державного бюджету 47,9 млн. гривень акцизного податку, що в 1,4 рази перевищує рівень поступлень аналогічного періоду 2013 року.

Попередній день   Наступний день