Попередній день   Наступний день

15:58
Lb.ua провів у таборі батальйону "Айдар" близько двох тижнів. Це - вже друга, але точно не остання наша "ходка" туди.

15:46
Коли людина потрапляє до лікарні, вона готова заплатити будь-яку суму, аби одужати. Їй не цікаво, законно це чи ні, а тим більше – куди йдуть її кошти. На жаль, через постійний дефіцит бюджету наша "безкоштовна" медицина тільки так і виживає – на відчаї та необізнаності пацієнтів.

15:34
Адміністративна комісія при виконавчому комітеті Івано-Франківської міськради розглянула 41 протокол, на підставі яких прийняла рішення про накладання адмінстягнень у вигляді штрафу на суму 25 тисяч гривень.

15:12
 Верховна Рада у вівторок розгляне указ Президента про часткову мобілізацію. Про це повідомив спікер Верховної Ради Олександр Турчинов на початку погоджувальної ради, передає УП.

14:49
Необхідність обговорити на засіданні президії обласної ради стан матеріально-технічного забезпечення 5-го батальйону територіальної оборони «Прикарпаття» зумовили результати поїздки голови обласної ради Василя Скрипничука в в цей військовий підрозділ, який нині стоїть на захисті східних рубежів України.

14:32
19 липня о 02:03 у с. Яворів Косівського району водій автомобіля "Skoda Oktavia", 23-річний житель с. Яворів, рухаючись в напрямку смт. Верховина, не впорався з керуванням, злетів у кювет де зіткнувся з деревом.

14:11

Сьогодні відбулася зустріч голови Івано-Франківської ОДА Андрія Троценка із Генеральним консулом Польщі у Львові Ярославом Дроздом.

13:49
19 липня о 10.50 год. у с. Слобода Коломийського району вчинив суїцид шляхом повішання на електропроводці у веранді житлового будинку 74-річний чоловік, який проживав в м. Мурманськ Російської Федерації.

13:34
Цього року вже вдев’яте проходитиме семінар «Ковчег». Участь у ньому візьме близько 40 осіб, громадян України різних національностей – української, польської та єврейської. Цьогоріч з ініціативи польської сторони до участі запрошено також кримськотатарську молодь.

13:12
Рятувальники виявили тіла 272 загиблих в результаті дослідження території аварії малайзійського лайнера в Донецькій області. Про це сьогодні на прес-конференції заявив прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

12:57 | Коментарів: 1

http://i.lb.ua/008/30/53cbb2d05bb06.jpeg

 Як писала "Фіртка", вчора ввечері під Луганськом поранили депутата Івано-Франківської облради, бійця "Айдару" Петра Шкутяка.


12:35
Про це народний депутат від Прикарпаття Руслан Марцінків написав на своїй сторінці у Facebook.

12:19
 Військовослужбовці Нідерландів написали відкритий лист міністру оборони Королівства Нідерландів, в якому вимагають відправити їх в Україну.

11:59
До Тисменицького райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонував мешканець одного із сіл району та повідомив про те, що його односелець розгулює вулицями села зі зброєю в кишені верхнього одягу.

11:45
news-image: Як вберегтись від інтернет-шахраїв?
Громадяни з кожним днем все більше довіряють «Всесвітній павутині»: знайомство через Інтернет, купуємо-продаємо речі тощо. Забуваючи при цьому, що Інтернет, попри свою доступність і масовість, приваблює й різного роду аферистів.

11:28
news-image: Прикарпатець пограбував пенсіонерку на 150 гривень і банку кави
Учора до Богородчанського райвідділу міліції із заявою звернулась 82-річна жителька одного з сіл району та повідомила про те, що з її пемешкання невідома особа викрала 150 гривень, а також… банку кави.

11:12
news-image: Чи безпечні для здоров`я кавуни та дині на івано-франківських ринках?
На Івано-Франківських ринках вже близько двох тижнів продають перші кавуни та дині. Як запевняють продавці, це баштанні українські і завезені з Херсонської області. Коштує кілограм дині 12-15 гривень за кілограм, кавуна - 5.

10:54
news-image: Олександр Сич: Якщо сьогодні всю державну українську армію путінські бандити називають бандерівською, ми вже перемогли!
«Україна обов’язково переможе в першій у ХХІ столітті російсько-українській війні. Бо якщо сьогодні всю державну українську армію путінські бандити на сході називають бандерівською армією, то ми вже перемогли! Бо перемогли наші ідеї, а ідеї – це найсильніше, що тримає людину на світі. Ми переможемо, бо несемо правду не тільки для себе галичан, але й для всіх українців, не тільки для себе нині сущих, але й для дітей та наших онуків. Правду того життя, яке нам дасть наша українська земля в європей

10:35
news-image: На франківському смітнику знайшли ртуть
Івано-Франківськ: рятувальники провели демеркуризацію ртуті.

10:17
news-image: Прикарпатські правоохоронці закликають не залишати помешкання без нагляду під час відпустки
Чимало громадян залишають свої помешкання без нагляду й охорони, коли їдуть у відпустку. Не лише вночі, а навіть вдень зловмисники проникають до житлових приміщень шляхом підбору ключа чи зламу секрету замка.

9:54
news-image: На Івано-Франківщині втопилась 16-річна дівчина
На минулих вихідних до рятувальників міста Надвірна надійшло повідомлення від чергового лікаря станції швидкої і невідкладної медичної допомоги Надвірнянської ЦРЛ.

9:35
news-image: Сили АТО нарощують перевагу над бойовиками, але бої тривають
По трьох напрямках на Донбасі сили антитерористичної операції володіють ситуацією та нарощують перевагу, але бойовики продовжують обстрілювати їхні позиції.

9:06
news-image: В скільки влада оцінює життя та здоров'я військовослужбовця?
Інформація щодо призначення одноразової грошової допомоги у разі у разі загибелі (смерті), інвалідності або часткової втрати працездатності без встановлення інвалідності військовослужбовців, військовозобов’язаних та резервістів, які призвані на навчальні (або перевірочні) та спеціальні збори чи для проходження служби у військовому резерві

8:44
news-image: Голова Івано-Франківської ОДА та польський посол говорили про співпрацю
Генеральний консул Республіки Польща у Львові Ярослав Дрозд завітав до Івано-Франківська. На зустрічі із головою Івано-Франківський ОДА Андрієм Троценком Ярослав Дрозд висловив слова підтримки та солідарності із Україною.

8:21
news-image: Харківський режисер приїхав на Прикарпаття, щоб зняти фільм про Бандеру
На Прикарпатті працює харківський режисер документальних фільмів Ігор Піддубний, який має намір створити фільм про Степана Бандеру

8:06
 Під Луганськом поранили депутата Івано-Франківської облради, бійця "Айдару" Петра Шкутяка.

 


Попередній день   Наступний день