Попередній день   Наступний день

13:21
news-image: В Коломиї порушують права дітей на оздоровлення
Коломийською міжрайонною прокуратурою проведено перевірку додержання Коломийською міською радою Законів України «Про охорону дитинства» та «Про оздоровлення та відпочинок дітей» щодо забезпечення права дітей на оздоровлення та змістовний відпочинок.

12:56
news-image: На Прикарпатті чоловіки безглуздо обмінялися автомобілями
Двадцятирічний мешканець Галича обмінявся автомобілями з чоловіком, про якого знає тільки те, що його звати Олегом.

12:39
news-image: Перспективи Програми прикордонного співробітництва ЄС «Польща-Україна 2014-2020 рр.»
Днями делегація області на чолі із директором департаменту міжнародного співробітництва, євроінтеграції та розвитку туристичної інфраструктури облдержадміністрації Наталією Гасюк взяла участь у навчанні в рамках програми прикордонного співробітництва ЄС «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013 рр.», яке проходило в Підкарпатському воєводстві (Мичковіце) (РП).

12:21
news-image: Ляшко відвідав Петра Шкутяка у госпіталі
Одіозний нардеп Олег Ляшко відвідав поранених бійців у військовому медичному реабілітаційному центрі, що у Львові.

12:09
У лютому цього року революційні події торкнулися й центрального ринку в Івано-Франківську. Тоді підприємці заручились підтримкою Самооборони та Правого сектору і намагалися змінити ринкове керівництво – мовляв, досить платити гроші бандитам. Ігоря Дутку, тодішнього директора ТзОВ «Торговий сервіс», орендаря ринку, навіть ставили на коліна й вимагали зізнатися, що брав хабарі.

11:59
Місцевим елітам Луганська може буnи вигідне знищення інфраструктури рідного міста

11:48
news-image: Чому встоїть незаконна забудова
Насправді українці неймовірно розбещені. Розбещені корупцією. Бо в кожному, чи свідомо, чи підсвідомо сидить переконання, що будь-яке питання, котре «не йде», можна вирішити, якщо десь, комусь тицьнути тугенький конвертик з купюрами.

11:36
news-image: Франківськ на двох колесах
Інтеграція європейських цінностей в українське суспільство відбувається не настільки жваво, як би того хотілося. Але дещо все ж передається чи то проникає з західної культури у побут та свідомість українців. Розвиток велоруху – одна із тих звичок цивілізованої Європи, правильних, корисних, екологічних, ергономічних та статусних. До того ж, здоровий спосіб життя і збереження довкілля в тренді уже кілька років.

11:28
news-image: На Івано-Франківщині вкотре виявили застарілі боєприпаси
Коломийський район: піротехніки знищили 3 одиниці застарілих боєприпасів.

11:12
news-image: Блаженніший Святослав закликав українців не боятися захищати свою державу
Під час спілкування із представниками засобів масової інформації Глава УГКЦ Блаженніший Святослав Шевчук закликав українців не боятися йти служити до Збройних сил України та з вірою захищати кордони своєї держави.

11:01
news-image: «Мами Прикарпаття» під прикриттям або Як "ударівці" здобувають рейтинг
Деякі громадські організації в Івано-Франківську розказують казки про свою аполітичність. Проте, як виявилося, їх «кришують» політичні партії.

10:46
news-image: На Франківщині горіли хата та сіно
3 серпня о 20:35 год. в селі Річка Косівського району на участку Туні виникла пожежа житлового будинку.

10:35
news-image: Аліна Олійник презентувала виставку фотографій «Простір і час»
За підтримки департаменту освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту обласної державної адміністрації в рамках Програми «Молодь Прикарпаття» В Івано-Франківській фортечній галереї «Бастіон» відкрилася виставка фотографій Аліни Олійник «Простір і час».

10:35
news-image: У Франківську працівники "Княгинин" виступили проти новопризначеного керівника з Ростова
Нещодавно в Івано-Франківську відбувся суд щодо справи банкрутства ОДОСП «Княгинин».

10:09
2 липня 2014 року, відбулось друге пленарне засідання позачергової сесії міської ради, скликане міським головою для повторного розгляду рішення 45 сесії від 12.06.2014р. № 1400-45 «Про вдосконалення порядку здійснення контролю за рішеннями міської ради та її виконавчого комітету».

9:48
Суб’єкти господарювання, які перебувають на спрощеній системі оподаткування, можуть на час відпустки не сплачувати єдиний податок за виключенням тих осіб, котрі використовують працю найманих осіб. Про це повідомили в Головному управлінні Міндоходів в Івано-Франківській області.

9:33
ПАТ «Прикарпаттяобленерго» вдалося порозумітися з мешканцями гуртожитку по вул.Довженка, 14. Відтепер люди розраховуватимуться за спожиту електроенергію напряму з енергокомпанією.

9:11
 
Теруправлінням Дежгірпромнагляду в Івано-Фрагківській області проведено перевірку автозаправних станції, обладнаних автомобільними газозаправними пунктами.

8:45
Збереження біотичного і ландшафтного різноманіття шляхом створення нових та вдосконалення існуючих заповідних територій, формування регіональної екологічної мережі є одним з пріоритетних напрямків розвитку заповідної справи в області.

8:28
На сході України триває війна. Багатьом досі не хочеться навіть подумки вимовляти це слово. І мені теж не хочеться, але це — війна.

8:05
Рішенням Снятинського районного суду задоволено позов прокуратури Снятинського району в інтересах жителів с. Прутівка про розірвання договору оренди землі, укладеного з ТОВ ПАП «Колос Покуття» та зобов’язано останніх повернути громаді 33,14 гектарів сільськогосподарських паїв.

Попередній день   Наступний день