Попередній день   Наступний день

15:55

http://www.if.gov.ua/include/img/medium/213124.jpg

 

У Долинському районі готуються до відзначення 25-ї річниці створення громадсько-політичної організації «Народний Рух України за перебудову».
 

15:42

http://www.if.gov.ua/include/img/medium/23124.jpg

В області зарезервовано 109 об’єктів для перебування переселенців з південно-східних регіонів у зимовий період, повідомив заступник голови облдержадміністрації Сергій Адамович.

15:28
Представники варшавського фонду "Відкритий діалог" мають у понеділок постати перед судом у прикордонній місцевості Томашів Люблинський (Tomaszów Lubelski).

15:02

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2014/08/11/1403674387_original.jpg

Ця цифра прозвучала на ранковій оперативній нараді в Івано-Франківській ОДА.

14:43
4-й батальон Нацгвардії під керівництвом Сергія Шуляка скоро відправлять у зону АТО.

14:21
news-image: РНБО: Сили АТО наступають відразу у чотирьох напрямках
Терористи втрачають живу силу, панікують і масово дезертирують. А підрозділи АТО активно наступають відразу у чотирьох напрямках.

13:56
news-image: Як шестирічна "східнячка" Соня познайомилась із "страшними бандерами"
Соня щиро вірила, що живе в Росії. Їй бабушка так сказала. А страшні бандери прийшли в них стріляти. Бандери не люди.

13:51

http://charivne.info/img2/20130513112304.jpg

 З 05.00 год. 12 серпня до 05.00 год. 13 серпня буде припинено централізоване водопостачання абонентів Івано-Франківська, Тисмениці та прилеглих сіл.


13:38
Міркування щодо реформи МВС України

13:21
news-image: На Івано-Франківщині свободівці зібрали книги для бібліотек cходу України
Уже четвертий рік триває акція, яку започаткували і проводять члени Калуської районної організації ВО "Свобода", – "Подаруй бібліотеці українську книжку".

12:54
Прикарпатські водойми продовжують забирати людські життя. Лише в неділю на Івано-Франківщині втопилося шестеро осіб

12:34
news-image: Енергетики відключили скандальний будинок на Мазепи 35А від світла
8 серпня, ПАТ «Прикарпаттяобленерго» припинило електропостачання будинку по вул. Мазепи 35 А. Таким чином енергокомпанія виконала постанову Івано-Франківського міського суду Івано-Франківської області від 07.08.2014.

12:12
news-image: Потрібна допомога 22-річному розвіднику “Айдару” з Івано-Франківська, який двічі пережив зупинку серця
Потребує допомоги Сухарєв Олег Ігоревич, командир першого відділення розвідвзводу батальйону "Айдар". 22 роки, м.Івано-Франківськ.

11:46
news-image: Міська робоча група Івано-Франківська координує допомогу переселенцям
На Сході Україні триває антитерористична операція. До усіх міст України, в тому числі й до Івано-Франківська, прибувають мешканці південно-східних регіонів, які потрапили в складні життєві обставини, потерпіли від дій терористів та потребують захисту, підтримки і допомоги.

11:21
10 серпня підтримати військовослужбовців, які приймають участь в АТО приїхали три творчі колективи курсантів Харківського Університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба. Вихованці ХУПСу виконували романтичні та ліричні пісні, танцювали, розігрували комічні сценки.

10:54
news-image: Цього року перший урок для школярів буде особливим
Цьогоріч перший урок для школярів буде присвячено Україні.

10:35
Ні для кого не секрет, що у продуктових супермаркетах змінюють етикетки з терміном придатності, щоб товар все таки збути. Проте, у деяких мережах з цим явно перебільшують.

10:13
news-image: Мешканець Івано-Франківська крав телефонний кабель із сіл, щоб "гульнути"
Тридцятирічного мешканеця Івано-Франківська обґрунтовано підозрюють у крадіжці телефонного кабеля, адже правоохоронці з'ясували, що молодик ночами їздив у Ямницю й обрізав там телефоний кабель.

9:55
 
Причетним до злочину виявився житель обласного центру. Зловмисник серед білого дня на одній із вулиць міста зірвав з шиї жінки золотий ланцюжок, таким чином завдавши потерпілій збитків на суму понад 1500 гривень.

9:32
news-image: Чоловіка Чорновол вбив снайпер, коли він рятував пораненого
Чоловік Тетяни Чорновол Микола Березовий загинув від снайпера, рятуючи пораненого товариша.

9:11
Співробітники Долинського райвідділу міліції затримали 23-річного парубка, який викрав банківську картку у свого вітчима і зняв з неї понад 600 гривень.

8:45
news-image: Путін має рівно два плани завершення війни на Донбасі
Попри оптимістичні прогнози, узгоджений економічний тиск Заходу на Росію кінець гібридної війни не наблизив. Правими виявилися ті, хто прогнозував – Володимир Путін закусить вудила й не здасть назад так скоро, як усім би хотілося.

8:29
До чергової частини Богородчанського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонував 38-річний власник магазину, який повідомив, що з приміщення торгового залу вчинено крадіжку, викрадено – грошові кошти в сумі 2 тисячі 300 гривень.

8:06
Чимало громадян залишають свої помешкання без нагляду й охорони, коли їдуть у відпустку. Не лише вночі, а навіть вдень зловмисники проникають до житлових приміщень шляхом підбору ключа чи зламу секрету замка.

Попередній день   Наступний день