Попередній день   Наступний день

15:25

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2014/08/21/img_1158_novyy20razmer1.jpg

Сьогодні, 21 серпня, освятили та урочисто відкрили пам’ятник Героям та жертвам Чорнобиля. Скульптуру зробили у вигляді матері-берегині, яка охороняє та опікується ліквідаторами, евакуйованими та дітьми, які постраждали в наслідок аварії на ЧАЕС.

14:49
В населених пунктах Яремчанської міськради трапилися два нещастя зі столичними відпочивальниками.

14:21

https://pp.vk.me/c617120/v617120767/189cd/ExxA2hads80.jpg

 Як писала "Фіртка", днями кореспондент "Фіртки" став свідком того, як франківчанка, переходячи проїжджу частину, застрягла ногою в дірі.


14:13

http://image.tsn.ua/media/images3/original/Aug2014/384045023.jpg

 Сьогодні гривня показала черговий фінансовий антирекорд. Торги міжбанківського валютного ринку України відкрилися з показників 13,00/13,50 грн за долар.


13:52
Сьогодні на стадіоні «Наука», що в Івано-Франківську, відбувся легкоатлетичний крос за участю начальника УМВС в області Миколи Семенишина, членів колегії обласного управління, особового складу міліції Прикарпаття та членів фізкультурно-спортивного товариства «Динамо».

13:32
Учора в Долинський РВ УМВС звернувся 26-річний житель міста Болехів зі скаргою на зникнення його майна. Проводячи свій час біля водойми із двома приятелями, громадянин пішов до води, щоб поплавати. А коли повернувся, не застав одного із друзів, свого гаманця та мобільного телефону.

13:04
Проект допомоги безпритульним тваринам міжнародної організації «Four Paws» (Чотири лапи) завітав до Івано-Франківська.

12:45
 
 
 
За гуцульські зґарди волонтери придбали військову амуніцію
З допомогою благодійно-мистецького проекту "Гуцульські зґарди - на захист українських вояків" волонтери придбали 35 касок, а також маскувальні сітки та комплекти з наколінників і налокітників. Уся допомога вже доставлена військовим у зоні АТО.

12:21
news-image: Гаряча пора або Скільки в Івано-Франківську коштує оренда житла
Перед навчальним роком попит на житло в Івано-Франківську значно зростає. А все через великий наплив студентів з області та інших міст. Також чимало прикарпатців перебираються до обласного центру, щоб влаштовувати кар’єру чи особисте життя.

11:59
news-image: Українська вишиванка - на ціну золота
Вишиванка є свідченням того, що українці мають не тільки багату культуру, а й власну історію. Раніше гарно вишита сорочка свідчила про майстерність і працьовитість жінки. Адже щоб пошити і вишити сорочку, необхідно було витратити чимало часу та зусиль.

11:48
news-image: В Івано-Франківську виловлюють підпільних підприємців
Працівники ветеринарної міліції УМВС систематично перевіряють місця продажу продуктів, зокрема овочів та фруктів.

11:36
news-image: Франківські мами обиратимуть між приватним дитсадком чи нянею?
В Івано-Франківську вже не перший рік проблема дефіциту місць у дитячих садках.

11:11
news-image: В Івано-Франківську затримано нахабного велокрадія
Співробітники Івано-Франківського міськвідділу затримали молодого чоловіка, якого мають підстави підозрювати у крадіжці велосипедів. Серед білого дня зловмисникові вдалося викрасти два велосипеди з підвального приміщення однієї багатоповерхівки.

10:45
 
Розпочалось друге пленарне засідання 47 сесії Івано-Франківської міськради.

10:12
news-image: Прикарпатські керівники відвідали поранених в ході АТО
Голова обласної державної адміністрації Андрій Троценко, перший заступник голови обласної ради Олександр Левицький, директор Благодійного фонду “Карітас Івано-Франківськ УГКЦ” Володимир Чорній відвідали поранених прикарпатців у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону в місті Львів.

9:55
news-image: Прикарпатські військові хочуть знову на Схід
Голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Андрій Троценко поспілкувався з пораненими в ході антитерористичної операції прикарпатськими військовослужбовцями у Військово-медичному клінічному центрі Західного регіону в місті Львові.

9:35
news-image: У Європарламенті пропонують виключити рубль із міжнародного обігу
Польська партія "Право і справедливість" пропонує спрацювати на випередження та застосувати нові "профілактичні санкції" проти Росії.

9:18
news-image: На Прикарпатті вивчають причини всихання смерекових лісів
Відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації Андрія Троценка та рішення сесії обласної ради на Прикарпатті створено комісію з комплексного вивчення проблемних питань всихання смерекових лісів.

8:51
 
8,4 тисячі прикарпатських родин у січні – липні цього року отримали субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг на загальну суму в 1127,5 тис. грн., зазначають у головному управлінні статистики в області.

8:32
 
Молодий житель Калуша занапастив своє життя всього за один місяць. Знаходячись у процесі розлучення та очікуючи на вирок суду щодо крадіжки, хлопець зважився на нові правопорушення.

8:12
 
В Долинський РВ УМВС звернувся 26-річний житель міста Болехів зі скаргою на зникнення його майна. Проводячи свій час біля водойми із двома приятелями, громадянин пішов до води, щоб поплавати. А коли повернувся, не застав одного із друзів, свого гаманця та мобільного телефону.

Попередній день   Наступний день