Попередній день   Наступний день

15:51

 Івано-Франківський оередок ГО Правий сектор закликає всіх охочих вступити у лави 4-го Запасного батальйону ДУК "Правий сектор"


15:33
З початку року на Прикарпатті 29 сімей звернулися до правоохоронців з заявами про зникнення дітей, 15 випадків зафіксовано у місті Івано-Фраківську.

15:11

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2014/09/01/aa3d920c808edc57bf71f3129a39ebf6.jpg

В ніч з 30 серпня на 1 вересня, близько 12 години, горів гараж одного з керівників калуської Самооборони Олександра Поповича.


14:39
На вихідних в Івано-Франківську відбулася пляжна вечірка "Прощання з літом" у барі "ГОСТ".

14:15
Президент України Петро Порошенко обіцяє серйозні кадрові рішення в найближчі дні. Про це він заявив на урочистій церемонії з нагоди Дня знань у Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна.

14:08
Днями в м. Івано-Франківську близько 14 години на пульт Державної служби охорони надійшов сигнал про спрацювання тривожної сигналізації з охоронюваного магазину по вулиці Івана Павла II.

13:43
29 серпня пішов у ліс по гриби і не повернувся 49-річний житель с. Ст. Лисець Тисменицького району.

13:33
Пам'ятаю той день, 12-го червня, коли з Донбасу надійшла новина про цілих два танки в сепаратистів. Це був шок, як завжди. Звідки, чорт забирай?! Ні, ну ясно звідки – з Росії. Але що це означає, це нове божевілля? Невже "він" і цю межу переступив?

13:14

На Прикарпатті з’явилася автобусна зупинка в пам'ять Героїв Небесної сотні

Всеукраїнська акція «Розмалюй своє місто, село» набирає все більшої популярності. Молодь Прикарпаття та активісти розмальовують в’їзні знаки, дерева, під’їзди, мости міст чи сіл у жовто-блакитні та червоно-чорні кольори.

12:49
Працівниками транспортної міліції під час відпрацювання моторвагонного депо Коломия було виявлено 50-річного та 38-річного мешканців Львівської області. Двоє чоловіків були найняті для проведення ремонту залізничної колії на перегоні «Заболотів-Видинів».

12:31
За офіційними даними в Івано-Франківські області налічується 509 дітей, які переїхали з Донецька, Луганську та Криму. З них – 237- дошкільного віку та 272 шкільного. І левова частка їх проживає у Івано-Франківську.

12:09
news-image: На Прикарпатті вночі згорів автомобіль BMW
В Калуші по вулиці Чорновола горів автомобіль «БМВ-730Д».

11:46
news-image: Прикарпатський боєць батальйону "Айдар" : На борту вертольота я вмирав двічі
22-річний командир відділення раз відвзвода Олег Сухарєв з Івано-Франківська був поранений в бою під Лутугине. В нього влучило дев'ятнадцять осколків.

11:23
news-image: На Прикарпатті згорів гараж з усім майном
В Калуші по вулиці Хіміків виникло загорання в гаражі.

11:08
31 серпня вночі на відпочинок повернулись решта 15 армійців 5-го батальйону територіальної оборони "Прикарпаття". З собою вони привезли зброю – як свою, так і трофейну.

10:45
news-image: На Прикарпатті 12-річного хлопця вкусила змія
До верховинських рятувальників надійшло повідомлення від чергового швидкої допомоги Верховинської центральної районної лікарні про те, що до їхнього лікувального закладу з діагнозом "укус змії" госпіталізовано 12-річного жителя села Ільці.

10:22
dzvo6В області тисячі школярів відзначають День знань. Цьогоріч традиційні одноманітні шкільні  форми змінили українські вишиванки. За 23 роки незалежності Україна вперше відзначає 1 вересня у стані неоголошеної війни, тому урочистості розпочались з вшанування пам’яті хвилиною мовчання героїв Небесної сотні та воїнів, які загинули під час проведення антитерористичної операції.

10:15
Через велику кількість вчителів пенсійного віку вчительський склад івано-франківських шкіл не омолоджується. Таким чином, страждають молоді вчителі, які мають або мало годин і низьку заробітну плату, або ж взагалі безробітні. Тому і не дивно, що більшість молодих педагогів виїжджає на заробітки.

9:57
news-image: На Івано-Франківщині гастролює ще один квартирний злодій
До чергової частини Тисменицького райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонував житель району, який повідомив, що з його будинку вчинено крадіжку грошей.

9:39
news-image:  Куди подітись франківцям у разі війни
Кожен українець з дня на день чекає офіційного оголошення війни, але війна уже розпочалась для кожного із нас. У разі розгортання воєнних дій на території всієї країни, кожному необхідно знати як діяти, де сховатись та як допомогти ближньому.

9:09
42-річна мешканка одного із сіл Долинського району звернулась до райвідділу міліції та повідомила про крадіжку. У жінки зникло 2 тисячі гривень та банківська карточка.

8:46
news-image: Будівництво сучасного перинатального центру в Івано-Франківську чекатиме «кращих часів»
Як відомо в листопаді 2011 року в Івано-Франківську на території обласної клінічної лікарні розпочали будівництво перинатального центру загальною вартістю 170 млн. гривень. Центр планували ввести в експлуатацію ще у 2013 році.

8:21
news-image: GPS-навігаторів та відео-реєстраторів франківські маршрутки на 1 вересня не отримали
Згідно з рішенням виконавчого комітету на 1 вересня всі франківські маршрутки мали б бути обладнанні навігатором, двома відео-реєстраторами, компостерами, а водії мали б видавати пасажирам квитки.

8:04
Долинська районна організація ВО "Свобода" зібрала кошти в сумі 300 гривень, на які закупила каву, цигарки, згущене молоко, рибні консерви та печиво.

Попередній день   Наступний день