Попередній день   Наступний день

15:49

http://www.5.ua/media/k2/items/cache/7e6d7f22a200544869241e1382048f51_XL.jpg

15 вересня закінчується термін висунення кандидатів у народні депутати України від політичних партій на позачергових виборах до Верховної  Ради 26 жовтня.

15:35

http://styknews.info/sites/default/files/news/foto/0a0d6e0942%5B1%5D.jpg

 

Про це міський голова Коломиї Ігор Слюзар написав на своїй сторінці в мережі Фейсбук.


15:13

 Під час чергового виходу розвідки бійці франківського спецбатальйону «Крук» виявили "льожку" диверсійної групи сепаратистів, що влаштували засідку на перехресті великих польових доріг.

14:54

http://nikvesti.com/images/imageeditor/2014/7/21/56389/56389_1.jpg

Командир 2-ї роти батальйону «Айдар» — Євген Дикий вирішив дати свою оцінку скандально відомим діям 5-го батальйону територіальної оборони «Прикарпаття».


14:36

Цьогорічний міжнародний літературний фестиваль «Форум видавців», що пройшов у Львові зібрав сотні авторів, видавців, перекладачів, ілюстраторів та читачів - 55 локацій, 700 заходів у програмі, 200 видавництв, та 300 авторів з 23 країн.


14:12
 

Заступник міського голови Івано-Франківська з економічних питань Руслан Панасюк залишає роботу у міськраді та йде працювати в обласну державну адміністрацію

13:51

http://www.dw.de/image/0,,17776505_303,00.jpg

14 вересня, йшлося у Києві на з’їзді блоку.

13:36
news-image: Реконструкція багатостраждальної вулиця Шевченка на стадії завершення
Цьогоріч багатостраждальна вулиця Шевченка мабуть таки дочекається завершення свого дворічного ремонту. Адже наразі пішохідну частину вулиці, працівники підрядної організації, майже облицювали плиткою.

13:11
news-image: Двоє франківців викрали з крамниці 50 пляшок пива
В Івано-Франківську міліція викрила двох товаришів, котрі спромоглися викрасти 50 пляшок пива. Крадіжка трапилась на залізничному вокзалі обласного центру.

12:49
 
Хвороба, що зумовлена вірусом імунодефіциту людини вразила людство не тільки медичними аспектами, але й масштабністю соціально-економічних і демографічних наслідків. Поширення ВІЛ становить дедалі серйознішу проблему для багатьох країн світу, в тому числі для України. Вірус продовжує поширюватися серед членів суспільства, що не входять до так званих груп ризику, завдаючи найбільшого удару вразливим категорія населення, включаючи жінок і дітей.

12:36
news-image: В Івано-Франківську стартував марафон українського кіно
Мешканці та гості нашого міста протягом п’яти днів на літній сцені у парку імені Тараса Шевченка матимуть змогу насолодитися безкоштовним переглядом українського кінематографу.

12:11
news-image: Як прикарпатцям вберегти автомобіль від крадіїв
Міліція Прикарпаття спонукає власників автотранспорту не забувати про заходи безпеки та не залишати автомобілі без нагляду.

11:46
news-image: На Івано-Франківщині затримали серійних грабіжників
Група осіб протягом серпня-вересня поточного року здійснювали грабіжницьку діяльність, тероризуючи жителів Коломиї та району. Правоохоронці зупинили зловмисників.

11:29
news-image: Партія регіонів не йде на вибори
Партія регіонів не буде брати участі в позачергових парламентських виборах

11:09
news-image: Сім’ї загиблих військовослужбовців отримають квартири
З обласного бюджету спрямовано кошти Івано-Франківському міськвиконкому для закупівлі житла сім’ям загиблих військовослужбовців.

10:46
news-image: У партійному списку до ВР Сич йде третім, а Марцінків - 20
Лідер націоналістів Олег Тягнибок у своєму Блозі на УП оприлюднив список кандидатів у народні депутати України від ВО ''Свобода''

10:28
news-image: В Івано-Франківську заступник Міністра доходів і зборів боротиметься за крісло нардепа
У Києві відбувся другий етап з’їзду партії "Народний фронт". де кандидатом на вибори до ВРУ по 83 виборчому окрузі (м. Івано-Франківськ) затверджено Михайла Ноняка, який зараз працює заступником Міністра Міністерства доходів і зборів України.

10:13
news-image: Ще один іванофранківець зайняв високу посаду у Києві
Івано-Франківський підприємець Сергій Майзель працюватиме в команді міського голови м. Києва на посаді генерального директора "Київпастранс".

9:49
news-image: Через ремонт дороги у Франківську перекриють вулицю
Як повідомили у ТзОВ «Івано-Франківськавтодор»з понеділка, 15 вересня вночі буде проводитись дороги на вулиці Хоткевича, де укладатимуть верхній шар асфальту.

9:32
Голова Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" Василь Попович закликав громадських активістів Івано-Франківщини об'єднатися та спільними зусиллями не допустити у мажоритарних округах Прикарпаття перемоги колишніх прислужників режиму Януковича.

9:11
news-image: Андрій Грималюк йде на вибори по 83 округу (Івано-Франківськ)
Депутат міськради, айдарівець Андрій Грималюк йде на вибори по 83 виборчому округу (м. Івано-Франківськ).

8:51
news-image: ДТП в Івано-Франківську: Водії у лікарні
Івано-Франківська область: рятувальники допомагали ліквідовувати наслідки ДТП

8:31
news-image: Шахрай "розвів" прикарпатця на 3 тисячі гривень
На Городенківщині чоловік, який займається сільським господарством, звернувся за допомогою до правоохоронців, щоб розшукати зловмисника, котрий його обшахрував.

8:08
Величезне за територією місто іноді не знає, що відбувається в тій чи іншій його частині. І все ж усі, до кого вдається додзвонитися, повідомляють, що багато районів знову і знову піддалися обстрілу.

Попередній день   Наступний день