Попередній день   Наступний день

15:51
Командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко створює новий рух – Українську військову організацію. Про це Семен Семенченко написав на своїй сторінці в Facebook.

15:36
У селах Живачів та Озеряни Тлумацького району Івано-Франківській області з 3 вересня на площі 0,7 га запроваджено карантинний режим по американському білому метелику (HyphantriacuneaDrury).

15:09
За даними Міжнародного кадрового порталу HeadHunter Україна, ситуація на ринку праці в серпні дещо погіршилася. Так, у порівнянні з попереднім місяцем, роботодавці пропонували на 8% менше вакансій. Така ситуація може бути пов’язана як із проблемами в економіці країни, так і з тим, що зникли перспективи припинення АТО у найближчий час. Не варто забувати і про сезонність, адже серпень — місяць відпусток.

14:49

 Нещодавно у місцевих ЗМІ з'явилася інформація про можливу участь у цьогорічній виборчій кампанії у парламент екс-голови Івано-Франківської ОДА Михайла Вишиванюка.


14:33

http://nashemisto.if.ua/images/stories/dramteatr.jpg

Надійшла інформація про можливі зловживання та ознаки корупції при використанні коштів для проведення ремонту приміщень Івано-Франківського музично-драматичного театру.

14:08
Петро Порошенко підписав закон, що передбачає реформування української газотранспортної системи.

13:47
 

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10649459_1480135832238472_5491303638672381918_n.jpg?oh=0399c19b9eb3d46f9bda202f126e019c&oe=54A04DE0

Протягом вихідних волонтери "Свій за Свого" зібирали понад 34 тисячі гривень на допомогу прикарпатцям, які воюють в зоні АТО.

13:39

 Сьогодні в Івано-Франківську стартує ювілейний V поетичний тур MERIDIAN CZERNOWITZ, родзинкою якого стане галицька поезія.


13:12
На Верховинщині відбувся перший гуцульський бізнес-форум, учасниками якого стали бізнесмени, керівники підприємств та компаній з Києва, Львова, Вижниці, Путила Чернівецької області.
 

12:56
У Калуші правоохоронці розшукали та затримали двох молодиків, котрі обікрали крамницю взуття.

12:39
news-image: Піксель-арт на івано-франківських стінах
Комусь вони подобаються і їх фотографують, інші вбачають в цьому вандалізм і вважають своїм обов’язком здерти все до останнього клаптика. Газета "Галичина" вирішила дізнатися і розповісти, хто і, головне, з якою метою створює ці зображення.

12:12
news-image: Прикарпатці взяли участь у зйомках нового комедійного серіалу
Днями у Ворохті телеканал "1+1" знімав новий український серіал, участь у якому взяли мешканці Верховинського району.

11:55
news-image: Мажоритарним кандидатом в нардепи від «Свободи» стане Андрій Грималюк?
Прикарпатські ЗМІ повідомляють, що мажоритарним кандидатом від ВО «Свобода» на позачергових парламентських виборах по Івано-Франківську буде висунуто Андрія Грималюка, депутата міської ради, бійця «Айдару».

11:32
news-image: Лікарі Івано-Франківська обладнали машину швидкої допомоги для військових в АТО
Нещодавно, до лікарів Івано-Франківська звернулися волонтер ініціативної групи „Свій за свого” Леся Воробканич та начальник одного з медпунктів, які діють у ділянці АТО, п.Роман.

11:14
news-image: Фільтруй Донбас! або Формула української любові
Посіяти ненависть між українцями - ось що зокрема хоче Путін, кажуть мені і мають рацію. Тому не варто акцентувати на тому, що Донбас завинив, що він якийсь не такий - додають вони. Не варто шукати винних серед східняків. Треба пояснювати, доносити, переконувати, лікувати любов’ю. "Ти ж сам луганчанин!" - вбивають вагомий аргумент у бесіду співрозмовники.

10:57
news-image: Прикарпатець посеред вулиці "підрізав" чоловіка
Перебуваючи на службі по охороні громадського порядку працівники групи затримання Державної служби охорони отримали повідомлення від чергового Надвірнянського райвідділу, про те, що невідомий громадянин по вулиці Шевченка завдав чоловікові тілесні ушкодження, а саме ножове поранення.

10:36
news-image: На Франківщині горіли стодола та хата
Минулої доби в області зареєстровано 1 пожежу

10:09
news-image: На Прикарпатті розшукують квартирних злодіїв
До чергової частини Долинського райвідділу міліції поступило повідомлення по спецлінії «102», телефонувала 45-річна мешканка райцентру, яка повідомила, що з її квартири вчинено крадіжку. Зі слів жінки у неї зникла значна сума грошей.

9:45
news-image: Українських військових продовжують обстрілювати: за добу 10 разів - Тимчук
На Донбасі бойовики й російські військові продовжують обстрілювати українських військових і цивільні об'єкти, за останню добу зафіксовано близько 10 обстрілів.

9:29
news-image: Іноземці бояться їхати на навчання до Івано-Франківська
Для студентів-іноземців навчатись в Україні надзвичайно вигідно, адже це відносно недорого, в порівнянні з одержанням вищої освіти в інших країнах. В Україні якісна академічна школа і рівень отриманих знань. Також це впевненість в тому, що якщо ти приїхав вчитися, то точно довчитися, адже в Європі це набагато складніше і диплом отримує далеко не кожен студент.

9:14
news-image: Франківець продавав викрадені велосипеди та мобілки майже задарма
Працівники івано-франківської міліції затримали 26-річного мешканця обласного центру, який викрадав двоколісні транспортні засоби та мобільні телефони.

8:59
news-image: На Івано-Франківщині лікар онкодиспансеру попався на хабарі
Працівники тисменицького підрозділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС в області затримали «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди, а простіше – хабара, керівника одного з відділень обласного онкодиспансеру.

8:34
news-image: Гіркі ліки для країни
Якось у Луганську ще на початку серпня пройшов дощ, збивши нестерпну спеку, і я побачив те, чого не бачив десятки років - діти пускали кораблики в воді. В гумових чоботях вони шукали розвагу у стрибанні по калюжах. Все так, як і в моєму дитинстві, коли не було Інтернету, а телебачення для нас обмежувалось кількома дитячими програмами та мультиками. Діти природно знаходять розвагу у всьому.

8:11
news-image: На Прикарпатті орудують телефонні шахраї
За кілька останніх днів чергові частини УМВС Прикарпаття зареєстрували декілька повідомлень громадян про шахрайства. У всіх випадках зловмисники скористалися однаковим способом: зателефонували та розповіли про неіснуючі неприємності, в які нібито потрапили рідні співрозмовників та запропонували «вирішити усі проблеми» за певну грошову винагороду.

Попередній день   Наступний день