Попередній день   Наступний день

16:11
news-image: Суд визнав недійсним розпорядження голови ІФ ОДА про передачу землі ГО "Прикарпатське рибальське товариство"
Рішенням Господарського суду Івано-Франківської області задоволено позов прокуратури області про визнання недійсним розпорядження голови обласної державної адміністрації та договору користування лісовою ділянкою площею 2,4га.

15:47
news-image: Прикарпатські волонтери привезли допомогу "Карпатській січі"
Закарпатські добровольці чоти “Карпатська Січ”, які нині перебувають у Пісках Донецької області, отримали подарунки від волонтерів з Івано-Франківщини.

15:29
news-image: На Прикарпатті знищили артилерійський снаряд
Галицький район: знищено 1 вибухонебезпечний предмет.

15:09
news-image: Міському голові Івано-Франківська заколядувала його дружина
Сьогодні, 13 січня, перед закінченням щотижневої оперативної наради в міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса прийшли колядники.

14:55
news-image: Головну новорічну ялинку Верховини вкрали?
На адресу сайту міста Верховини звернувся читач, котрий розповів про те, що верховинську новорічну красуню, встановлену в самісінькому центрі міста – вкрали. Як зазначив дописувач, її зрізали в толоці одного з місцевих жителів.

14:32
news-image: У центрі Івано-Франківська встановлять хрест із льоду
У п’ятницю, 16 січня, на Площі Ринок працівники ПрАТ „Зелене господарство” встановлять крижаний хрест.

14:12
news-image: В Івано-Франківську згорів автомобіль «Mitsubishi Outlander»
Минулої доби на Прикарпатті виникло 13 пожеж, 1 людина загинула.

13:59
news-image: У Франківську брудно через «ґаздів», що цуплять кришки від контейнерів для сміття
Сьогодні на щотижневій оперативній нараді міського голови Івано-Франківська в.о начальника КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» Степан Кукула відзвітував про стан впорядкування міста.

13:46
news-image: Франківців закликають зібрати кошти для фахівців, які займатимуться з дітьми-інвалідами та сиротами
Небайдужих мешканців Івано-Франківська закликають зібрати кошти для фахівців, які займатимуться з дітьми-інвалідами та сиротами

13:21
news-image: У Франківську суддя Апеляційного суду задекларувала 672 тисячі рублів від дочірньої компанії «Газпрому»
З 1 грудня відповідно до постанови Кабінету міністрів в Україні почалася люстраційна перевірка всіх суддів. Тож судді різних інстанцій Івано-Франківської області подають документи на перевірку згідно із Законом України "Про очищення влади".

12:58
news-image:  Прикарпатському горе-торговцеві маковою соломкою "світить" 10 років в'язниці
Оперативники Снятинського райвідділу міліції викрили чоловіка, котрий займався розповсюдженням макової соломки. До речі, це «чарівне зілля» вважається особливо небезпечним наркотичним засобом.

12:37
news-image: Розмір податкової соціальної пільги в 2015 році не змінився
Згідно зі статтею 8 Закону України "Про Державний бюджет України на 2015 рік" станом на 1 січня 2015 року мінімальна заробітна плата та прожитковий мінімум для працездатних осіб встановлені у розмірі 1218 гривень.

12:12
news-image: Як ошукані франківці в судах оскаржують бездіяльність борців за верховенство права
Справа про розкрадання коштів керівництвом Івано-Франківської кредитної спілки-філії «Християнська злагода», на наш погляд, може претендувати на одну з найбільш резонансних афер п’ятиріччя на Прикарпатті. Але історія з кредитною спілкою триває вже понад п’ять років, і сьогодні, навіть після Революції гідності, ошукані клієнти вимушені оскаржувати бездіяльність прокурорів, начальників слідчих відділів та слідчих СУ УМВС України в Івано-Франківській області не лише в судах.

11:56
news-image: Мешканку Прикарпаття впіймали на крадіжці гаманця
Коломиянка перебувала у одному із магазинів міста, як помітила відсутність свого гаманця. Потерпіла одразу ж звернулась до Коломийського МВ УМВС та повідомила про крадіжку.

11:35
news-image: Франківець приходив в магазин, щоб напитися надурняк
В місті Івано-Франківську в одному із супермаркетів, працівники Державної служби охорони затримали невідому особу, яка влаштувала собі «точку» для вживання спиртних напоїв.

11:19
news-image: На Луганщину завітає Івано-Франківський театр та письменниця Марія Матіос
На запрошення голови Луганської облдержадміністрації Геннадія Москаля, за підтримки народного депутата України VII скликання Ірини Луценко відбудеться творчий тур Івано-Франківського академічного обласного музично-драматичного театру імені Івана Франка з драмою-реквіємом «Нація» на основі реальних подій за однойменною книгою Марії Матіос.

11:07
news-image: Віктор Анушкевичус не вважає сенсацією падіння головної ялинки міста
Сьогодні на щотижневій оперативній нараді міського голови Івано-Франківська Віктор Анушкевичус здивувався, що навколо головної ялинки міста, яка через сильний буревій впала в ніч з суботи на неділю, засоби масової інформації зчинили галас.

10:44
news-image: Ігор Луценко порівняв Порошенка з Януковичем
Київські міліціонери жорстоко побили активіста за намагання розгорнути банер із надписом «Як тобі смакується кров бійців АТО».

10:26
news-image: Анушкевичус доручив привести до порядку перевізників, які ще "колядують"
Франківці скаржаться, що через відсутність на маршрутах громадського транспорту вони не можуть вчасно потрапити на роботу.

10:12
news-image: Головний міліціонер Прикарпатті незабаром піде на підвищення?
Громадський активіст Ростислав Гудзінський вважає, що начальник управління МВС в Івано-Франківській області Микола Семенишин незабаром піде на підвищення.

9:49
news-image: Тіло прикарпатця виявили у палаючому будинку
Минулої доби на Прикарпатті виникло 13 пожеж, 1 людина загинула.

9:24
news-image: Міський голова Івано-Франківська порадив містянам частіше дивитися в паспорт та пити "кальцемін"
З початку зими на вулицях Івано-Франківська травмувалися близько 50 чоловік.

9:05
news-image: На Івано-Франківщині не розминулись дві автівки
12 січня, о 06:00 год. на автодорозі сполученням Богородчани – Гута в с. Підгір'я 35-річний водій автомобіля " ВАЗ 2115" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу де зіткнувся з автомобілем "Мерседес-Е 250 Д".

8:46
news-image: У зоні АТО дедалі гарячіше: силовики зазнали 84 обстрілів
Незаконні збройні формування збільшують кількість та інтенсивність обстрілів позицій наших сил та населених пунктів Донбасу.

8:25
news-image: У прикарпатському містечку горіло єврейське кладовище
У Калуші горіло єврейське кладовище. Фактично остання єврейська пам’ятка, яку ще можна було зберегти.

8:11
news-image: Головне управління Пенсійного фонду України в області інформує про зміни у законодавстві
1 січня 2015 року набув чинності Закон України «Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України».

Попередній день   Наступний день