Попередній день   Наступний день

15:49

 Рішенням виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради внесено зміни до переліку адміністративних послуг  та включено 14 нових послуг відділу Держземагентства, які надаються в Центрі надання адміністративних послуг м.Івано-Франківська з 01.01.2015 року:


15:23

http://www.jerecuperemonex.com/wp-content/uploads/2014/07/help-recuperer-mon-ex.jpg

Потрібна допомога бійцю з Прикарпаття Грушанику Ігору Романовичу, 04.03.1989, який Проживає у селі Старий Мізунь.

15:05

http://www.wz.lviv.ua/images/articles/2014/12/big/db4559497ce7d4aba23fa5641d32f043.jpg

 Народний депутат Юрій Дерев'янко сподівається, що на цьому сесійному тижні Верховна Рада ухвалить законопроект, який дозволить швидко запустити роботу Антикорупційного бюро.


14:48

 Протягом минулого року рейдовою групою в складі працівників управління торгівлі, міського відділу УМВС України в області, громадського формування «Штаб» та КП «Муніципальна інспекція з благоустрою» було проведено 132 спільних рейдів щодо припинення незаконної торгівлі на вулицях міста та складено 377 протоколів про вчинення адміністративних правопорушень.


14:26

 Нещодавно районний суд виніс вирок у кримінальному провадженні щодо уродженця с. Гвізд, Надвірнянського району, Івано-Франківської області, який вчинив злочин, передбачений ч. 2 ст. 301 КК України ("Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів").


14:05
 

Із відповідною ініціативою виступив співак, а за сумісництвом керівник благодійного фонду Олег Чигер. Він разом із полковником міліції Михайлом Кушніриком зустрівся з бійцями батальйону «Івано-Франківськ».

13:45

Відбулися реколекції для медичних працівників Рожнятівської і Долинської лікарень в Монастирі Сестер Пресвятої Родини (Гошів).

 


13:32
news-image: У Франківську презентували фільм про загиблого "айдарівця" Віктора Гурняка
В Івано-Франківську презентували фільм про фотокореспондента, засновника фотостудії LUFA та бійця батальйону "Айдар" Віктора Гурняка, який змонтували його друзі-колеги.

13:18
news-image: Коломийський міліціонер потрапив у ДТП на Донбасі: водій в’їхав в електроопору
У понеділок, 12 січня, о 20:00 годині до Іллічівського райвідділу міліції м. Маріуполя надійшла інформація про те, що 35-річний міліціонер патрульної служби зведеного загону УМВС України в Івано-Франківській області постраждав в результаті дорожньо-транспортної пригоди.

12:57
news-image: Дружину зниклого безвісти в АТО з пологового забирали бойові побратими
Прикро, що у такий радісний день поряд з новонародженим не було його батька - доля бійця спецбатальйоні «Івано-Франківськ» Романа Грицика після сумнозвісних подій під Іловайськом у серпні минулого року досі невідома. Однак його родина не залишилася наодинці зі своїми життєвими проблемами.

12:38
news-image: Скільки коштувала фотозона на Вічевому майдані в Івано-Франківську
Останні декілька днів в мережі Фейсбук франківці активно обговорювали встановлені на Вічевому майдані до новорічно-різдвяних свят фотозон. Найбільше зацікавлення викликало питання ціни святкових декорацій.

12:12
news-image: Прикарпатець намагався вкрасти із магазину коньяк за 20 тис гривень
В Івано-Франківську на пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшов сигнал спрацювання. Тривожний сигнал поступив з одного із магазинів, що в обласному центрі.

11:47
news-image: До місцевих скарбниць Івано-Франківщини надійшло майже 1,8 млрд.  гривень
За оперативними даними у минулому році до місцевих бюджетів Івано-Франківщини платники податків сплатили 1769,4 млн. гривень, що на 71,9 млн. грн. більше січня-грудня 2013 року.

11:29
news-image: У Верховній Раді побільшає депутатів з Прикарпаття
Сьогодні, секретар РНБО Олександр Турчинов, перший заступник глави АП Віталій Ковальчук і заступник глави АП Ростислав Павленко достроково припинили свої депутатські повноваження.

11:12
Схоже, після того, як меру Львова Андрію Садовому зійшло з рук сумнівне пояснення походження грошей на чотирирівневий особняк у Львові за майже 4 мільйони гривень, так само непереконливо він почав пояснювати походження грошей на виборчу кампанію партії «Самопоміч».

10:49
news-image: Помер 90-річний Михайло Кравчук, який пожертвував 10 000 гривень на Євромайдан
Вчора у віці 90 років помер Михайло Дмитрович Кравчук — франківчанин, який разом з дружиною пожертвував 10 000 гривень на Євромайдан. 25 лютого пану Михайлу виповнився б 91 рік.

10:36
news-image: Солдат з Івано-Франківська застрелив товариша по службі
В Артемівську Донецької області, що знаходиться під контролем сил АТО, солдат-строковик застрелив свого товариша по службі з пістолета Макарова.

10:11
news-image: Депутати хочуть оголосити жалобу на 15 січня
Депутат і командир добровольчого батальйону "Миротворець" Андрій Тетерук просить президента Петра Порошенка оголосити 15 січня Днем жалоби за загиблими під Волновахою.

9:52
news-image: На Прикарпатті горить трава
Минулої доби рятувальники області 8 разів виїжджали на гасіння загорань сухої трави

9:34
news-image: На Франківщині одного ДАІвця позбавлять роботи за злочини проти Майдану
В Івано-Франківській області звільнять одного працівника ДАІ, який вчиняв злочини проти Майдану

9:11
news-image: Прикарпатець загинув від дерева
Вчора на ПЗЧ ДПРЧ-2 м. Тисмениця поступило повідомлення від чергового лікаря Лисецької ЦРЛ про те, що поблизу с. Ямниця Тисменицького р-ну в лісосмузі під час зрізання дерева місцевим жителем, на нього впало дерево.

8:45
news-image: ДТП на Прикарпатті: Не розминулись "КАМАЗ" та "Форд Транзит"
За минулу добу в області зареєстровано 3 дорожньо-транспортні події. Про це повідомляє управління з питань надзвичайних ситуацій облдержадміністрації.

8:27
news-image: Діти бійців АТО з Івано-Франківська відпочивають у Латвії
Напередодні православного Різдва 22 дітей, рідні яких беруть участь в АТО, завітали на десятиденну гостину до порідненого міста Єлгава (Латвія).

8:06
news-image: Ляшко провів свята у Дубаї і витратив на відпочинок близько 15 тисяч доларів
Лідер Радикальної партії Олег Ляшко провів різдвяні свята у Дубаї. Про це повідомив боєць АТО Сергій Ларькін.

Попередній день   Наступний день