Попередній день   Наступний день

10:04
news-image: Франківця з батальйону “Айдар” призначили на посаду заступника командира роти “Захiд”
Бійцю батальйону “Айдар” Оресту Каракевичу з Івано-Франківська надали звання молодшого лейтенанта i призначили на посаду заступника командира роти “Захiд”.

9:41
news-image: Крижаний хрест: Традиції Водохреща в Івано-Франківську
Традицію встановлення та освячення крижаного хреста на свято Йордана український народ шанує з сивої давнини, а особливої популярності вона набула у 90-х роках зі здобуттям незалежності України. Щороку на Водохреща (а гуцули кажуть Відорщі) сотні крижаних хрестів виростають біля християнських храмів як символ Богоявлення під час хрещення Ісуса Христа у ріці Йордан. І хоч багато міських церков Івано-Франківська на це свято встановлюють хрести з льоду, прижилася гарна екуменічна традиція крижаного

9:19
news-image: Злодій обкрадав квартири франківців завдяки незачиненим вікнам
Міліціонери затримали злодія, котрий обкрадав квартири іванофранківців до яких потрапляв через незачинені вікна

9:04
news-image: Буквальне рабство – непомітне
Україна – одна з найбільших постачальниць робочої сили в країни Європи. Але серед заробітчан чимало нелегалів. А серед нелегалів – рабів у буквальному розумінні цього слова. Трапляється рабство – примусове використання та торгівля безправними людьми і всередині самої України. Але 60% усіх зафіксованих серед українців випадків сталися у Росії.

8:45
news-image: Прикарпатські правоохоронці готуються до люстрації
На підтвердження цьому - конструктивний діалог з конкретними рішеннями на сьогоднішньому засіданні консультативно-дорадчих органів при УМВС України в Івано-Франківській області .

8:23
news-image: Сергій Адамович: Люди, які нині прийшли до влади, мислять категоріями бізнесу
Місяць тому Сергій Адамович звільнився з посади заступника голови Івано-Франківської облдержадміністрації і повернувся на попередню роботу – викладає у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника історико-правові дисципліни.

8:03
news-image: З початку запровадження військового збору платники податків Прикарпаття до бюджету сплатили понад 50 млн. грн.
З початку запровадження військового збору платники податків Прикарпаття до бюджету сплатили понад 50 млн. грн. цього платежу, з них лишень у грудні – 13 млн. гривень.

Попередній день   Наступний день