Попередній день   Наступний день

15:45
З нагоди Дня Соборності України президент Петро Порошенко нагородив трьох прикарпатців.

15:13

 

Надвірнянський фонд сприяння армії з моменту свого створення зібрав допомоги для воїнів на Сході України на понад три мільйони гривень.


14:51

http://espreso.tv/uploads/article/119481/images/im578x383-ahmetich_inforesist.org.jpg

 

Слідчі Генеральної прокуратури України допитали мільярдера Ріната Ахметова у рамках кримінальної справи про фінансування тероризму і незаконних озброєних формувань.


14:34

 

Активісти «Теплого веломіста» вирішили розвіяти стереотипи про те, що для їзди на велосипедах є свій сезон, та довести, що пересуватися на них можна і взимку.


14:12

 

 

ДП «Рогатинське лісове господарство» (Івано-Франківська обл.) 19 січня уклало угоди з ТОВ «Метрудтранс» на послуги перевезення вантажів залізничним транспортом на суму 1,55 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».


13:56

19 січня 2015 року міністр МВС Арсен Аваков нагородив прикарпатця Андріана Волгіна нагрудним знаком "За відвагу".

13:36
news-image: Франківські дітлахи отримають подарунки за дотримання правил дорожнього руху
У понеділок 26 січня, у перший день нової навчальної чверті, з 8.00 до 8.20 курсанти Прикарпатського факультету Національної Академії внутрішніх справ проведуть акцію „Дотримуйся правил дорожнього руху”.

13:12
news-image: Прикарпатські рятувальники повернулися із зони АТО
22 січня до Івано-Франківська із зони проведення антитерористичної операції на відпочинок повернулися п’ятеро працівників аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області.

12:51
news-image: У Франківському суді помер 80-річний чоловік
Вчора, 22 січня в приміщенні Івано-Франківського міського суду трапився нещасний випадок. Від серцевого нападу помер відвідувач 1935 року народження.

12:36
news-image: До Дня Соборності трьом прикарпатцям вручили державні нагороди
Указом Президента України троє прикарпатців нагородили державними нагородами - почесними званнями.

12:12
news-image: До Івано-Франківської лікарні потрапив студент-нігерієць
Вчора, 22 січня, о 18-й годині в хірургічне відділення ЦМКЛ №1 м. Івано-Франківськ з діагнозом гострий апендицит госпіталізований громадянин Федеральної Республіки Нігерії.

11:51
news-image: На лікарняних ліжках сьогодні перебуває 341 українських військових
Станом на сьогоднішній день у закладах охорони здоров’я перебуває 341 український військовий. Водночас 26 тяжкопоранених службовців лікуються за кордоном.

11:33
news-image: Очільник Прикарпаття вирішив, хто очолюватиме профільні департаменти
Голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук визначився з прізвищами на посади директорів кількох профільних департаментів.

11:12
За дев’ять місяців до місцевих виборів, які згідно з Конституцією, якщо не виникне якоїсь законотворчої самодіяльності, мають відбутися в останню неділю жовтня 2015 року, цим питанням вагітніють «всі»: різні конкуруючі між собою політичні та бізнес-еліти (яким важливо, аби ключ від міста, а відповідно до його ресурсів, опинився в руках когось із близьких і зрозумілих), громадські активісти (які знають все – загалом і зокрема, що і як правильно робити) і навіть ті, кому в принципі байдуже.

10:54
news-image: Прикарпатець вкрав у сусіда вісім тисяч гривень
Отримавши повідомлення про крадіжку грошей із сільської оселі, дільничні інспектори Городенківського райвідділу міліції провели низку оперативно-розшукових заходів. Зокрема, ретельно оглянули місце скоєння злочину, обстежили прилеглу територію, опитали господиню та мешканців сусідніх будинків.

10:36
news-image: Кесареві – кесареве, а Богові – боже: Як У Франківську приймали бюджет
Минулий тиждень для івано-франківської міської влади був складним – верстався бюджет міста. Спершу виконком, потім – бюджетна комісія, а далі – сесія міської ради узгоджувала головний фінансовий документ на 2015 рік. За міський бюджет депутати проголосували, але постійно наголошували на тому, що у разі потреби можна буде щось у ньому поміняти.

10:12
news-image: Довірливий прикарапатець зробив собі «подарунок» на 15 тисяч гривень
Схоже, що найбільш довірливі люди живуть на території Долинського району.

9:57
news-image: Різдвяна зірка франківського журналіста поїхала на Донбас
У шопці, що до Різдва прикрасила центр Івано-Франківська, цього року з’явився новий елемент — зірка роботи франківського журналіста Володимира Гарматюка.

9:35
news-image: Прикарпатець Роман Чернега очолив Державну службу України з питань праці
Кабінет Міністрів призначив прикарпатця Романа Чернегу головою Державної служби України з питань праці.

9:11
Правоохоронці Коломийського МВ УМВС ліквідували ймовірну загрозу, пов’язану із незаконним обігом вогнепальної зброї. Йдеться про безконтрольне зберігання і володіння вогнестрілом.

8:37
news-image: На Прикарпатті чоловік не впоравшись з керуванням заїхав у дерево
Вчора, біля 09:40 години, 52-річний чоловік керуючи автомобілем марки «Опель Мовано»,вчинив ДТП на автодорозі сполученням Татарів – Кам’янець-Подільський.

8:16
news-image: На Франківщині горів житловий будинок
Вчора, 22 січня о 13.21 год. в місті Надвірна по вулиці Винниченка виникла пожежа в одному із житлових будинків.

8:04
news-image: Жителі Франківська розповіли, чи задоволенні наданням медичної допомоги
Адміністрація Центральної міської клінічної лікарні перевірила, чи задоволені мешканці Івано-Франківська станом надання медичної допомоги у закладах охорони здоров’я міста.

Попередній день   Наступний день