Попередній день   Наступний день

15:17
news-image: На місці "П'яного базару" не буде меморіального скверу
Робоча група з коригування (внесення змін до) генерального плану м. Івано-Франківська не підтримала пропозицію ГО "Комітету підприємців Івано-Франківська" про облаштування на місці ринку, що знаходиться на вулицях Новгородська – Тичини – бульвар Північний меморіального скверу.

14:56
news-image: Україна отримала перший транш МВФ
Україна отримала перший транш Міжнародного валютного фонду в розмірі близько $5 млрд.

14:39
news-image: Прикарпатських активістів закликають "завстидати" підприємців, що спекулюють цінами
Сьогодні в Івано-Франківську провели прес-конференцію на якій обговорили стан забезпеченості області продуктами харчування.

14:12

http://www.blitz.if.ua/include/img/medium/10933840_1596001707298122_2746282830584166214_n%20(1).jpg

 Сьогодні робоча група щодо розгляду спірних питань та пропозицій коригування (внесення змін до) генерального плану м. Івано-Франківська підтримала пропозицію влаштувати інтерактивний музей Станіславських фортифікацій на місці ринку «П’ятачок».


13:49

Фіртка писала, що вчора в Івано-Франківську на хабарі впіймали директора Фонду комунального майна міста Богдана Чупірчука та затримали директора стадіону "Рух" Івана Слюсара.

13:33
news-image: Франківщина на місяць забезпечена основними продуктами харчування
Сьогодні в Івано-Франківську провели прес-конференцію на якій обговорили стан забезпеченості області продуктами харчування.

13:18
news-image: На Прикарпатті СБУ ліквідувала потужний канал контрабанди наркотиків
Співробітники СБ України припинили діяльність міжнародної злочинної групи, яка організувала контрабанду в Україну особливо небезпечного наркотичного засобу бупренорфін.

12:54
news-image: На Франківщині запровадили щоденний моніторинг цін на продукти харчування
У Франківську створено робочу групу щодо проведення моніторингу та дослідження цінової ситуації, забезпечення продовольчими товарами області. Очолив роботу групу заступник голови облдержадміністрації Володимир Кушнір.

12:31
news-image: Територію поблизу івано-франківського міського озера віддали під житлову забудову
Робоча група з коригування (внесення змін до) генерального плану м. Івано-Франківська прийняла рішення підтримати пропозицію забудівельників.

12:09
news-image: Прикарпатський ветеран пожежної охорони зустрів 80-й день народження
Колектив Управління ДСНС в об­ласті не забуває своїх ветеранів і пишається ними, адже вони є гордістю пожежно-рятувальної служби і своїм прикладом підтверджують, що пожежно-рятувальну службу вибирають за покликом серця.

11:49
news-image: Франківський забудівник представив ще один варіант забудови території міського озера
Сьгодні під час засідання робочої групи з коригуавання( внесення змін до) генерального плану м. Івано-Франківська представник компанії ВАМБУД Микола Ковальчук презентував проект забудови території біля міського озера вул. Гурика, вул. Ленкавського та вул. Південний бульвар.

11:28
news-image: На Прикарпатті рятувальники витягували вантажівку із кювету
Рятувальникам Яремче поступило повідомлення про те, що на об'їзній дорозі з с. Яблуниця до с. Поляниця вантажний автомобіль RENO, з’їхав в кювет і не може самостійно виїхати на дорогу.

11:11
news-image: Ціни у франківських аптеках: різниця між ліками та препаратами - в рази
Проблема з цінами на лікарські засоби в Україні не втрачає актуальності. З огляду на нестабільність вітчизняної валюти, ціни на ліки, зокрема й на Прикарпатті, змінюються майже щодня. Та чи дотримуються аптекарі кодексу честі й законодавства?

10:53
news-image: На Верховинщині допомагають реабілітуватися учасникам АТО
У с. Криворівня завершився дев'ятий заїзд психологічної та соціальної реабілітації бійців АТО за проектом «Творча Криївка», повідомляють у Верховинській райдержадміністрації.

10:28
news-image: Коли за справу беруться українські гармаші - російські танки “... горять краще ніж зірки над кремлем...”
Базовий табір артилеристів, що відвели з передової відповідно до Мінських домовленостей, це таке невеличке містечко зі своїм укладом, правилами та ритмом життя.

10:09
news-image: У дворі голови Асоціації деревообробників Прикарпаття сталися два вибухи
Вчора о 22 год 15 хв у дворі голови Асоціації деревообробників Прикарпаття пролунали два вибухи. Повилітали шибки. Працює міліція.

9:48
news-image: Прикарпатський боєць 128 бригади Володимир Кобилецький: «Нас народжують вороги»
Після виходу із Дебальцівського плацдарму цих хлопців чекали вдома як справжніх героїв-захисників. Проте чоловіки із 128-ї бригади воліють не розповідати про усі жахіття війни на сході України. Кажуть, що їх все одно не зрозуміють.

9:21
news-image: На Прикарпатті затримали двох викрадачів велосипедів
Дільничний міліціонер Надвірнянського райвідділу органів внутрішніх справ розшукав двох зловмисників, які поцупили дорогий велосипед.

9:09
news-image: В Івано-Франкіську горів автомобіль
За минулу добу в області зареєстровано 4 пожежі:

8:52
news-image: В Івано-Франківську - молоко зі смітника
Купуючи домашнє молоко у пластиковій пляшці на будь-якому ринку міста, мешканці ризикують заразитися цілою купую інфекційних хвороб, включно зі смертельними.

8:29
news-image: З терористами у контакті. Коли погрожують дітям
Минулого тижня в обласному управлінні СБУ двічі збиралися силовики, освітяни і представники батьків школярів. Обговорювали одне – інформаційну безпеку дітей. Приводом став просто кричущий випадок, коли восьмикласниці зі Снятинщини через повідомлення «ВКонтакте» терористи надіслали відео з погрозами.

8:09
news-image: На Івано-Франківщині затримали викрадача міндобрив
Зловмисник, як з’ясували працівники міськвідділу міліції, викрав зі складського приміщення мінеральні добрива загальною вартістю майже 3 тисячі гривень.

Попередній день   Наступний день