Попередній день   Наступний день

15:54
На адресу керівництва Івано-Франківської обласної ради надійшов лист від фракції "Фронту змін" з пропозицією висунути кандидатом на голову бюджетної комісії Богдана Шувальського.

15:39

 Депутат Івано-Франківської облради Ярослава Гоголь звернулася до голови облради, прокурора обалсті, начлаьника УМВС в області, начальника управління юстиції та кеірвника відділення НБУ із проханням скликати круглий стіл для вирішення проблеми квалютних кредитів.


15:13

 За результатами моніторингу, який проводить управління економічного та інтеграційного розвитку, стан оплати послуг теплопостачання всіма категоріями споживачів, наданих у лютому 2015р. ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго»,  становить 94,7 %., в т.ч. населення міста – 102,0%.


14:54
news-image: Роботодавців Івано-Франківська закликають дотримуватися вимог законодавства
Днями відбулося чергове засідання міської комісії з легалізації заробітної плати та зайнятості населення.

14:39
news-image: Прикарпатські депутати хочуть повернути громаді приміщення, де зараз церква Московського патріархату
Депутати Івано-Франківської обласної ради підтримали запит Ярослави Ульванської, в якому йдеться про вимогу передати у власність територіальної громади міста Івано-Франківська приміщення, що зараз належить церкві Московського патріархату.

14:19
news-image: Василь Попович: Наведені факти корупції в Уряді дискредитують усю систему державної влади
ВО «Свобода» висловила занепокоєння у зв’язку з оприлюдненими напередодні кричущими фактами корупції на загальну суму більш ніж 7,5 мільярдів гривень в українському уряді.

13:59
news-image: В Івано-Франківській облраді - новий депутат
Івано-Франківська обласна рада сьогодні отримала нового депутата - Петра Семанюка.

13:41
news-image: Іванофранківці вийшли на акцію протесту щоб "простимулювати" владу до реформ та люстрації
Сьогодні перед сесією Івано-Франківської обласної ради перед адмінбудинком відбулась акція протесту представників ГО "Голос", Профспілки Івано-Франківськівської станції швидкої медичної допомоги.

13:19
news-image: Сьогодні у Франківську бійцям 128-ї бригади передадуть дві автівки
Сьогодні з Івано-Франківська передадуть два автомобілі для «залізної» 128 гірсько-піхотної бригади.

13:02
news-image: Депутати Івано-Франківської облради поіменно визнали Російську Федерацію державою-агресором
На черговому пленарному засіданні 35 сесії Івано-Франківської обласної ради депутати підтримали Постанову Верховної Ради про визнання Російської Федерації державою-агресором.

12:59
news-image: Прикарпатські депутати пропонують висунути Ліну Костенко на здобуття Нобелівської премії
В Івано-Франківську триває 35 сесія облради. В залі присутні 86 депутатів. Головує заступник голови облради Остап Дзеса.

12:45
 
http://www.blitz.if.ua/include/img/DSC_8709%20(1).JPGСьгодні перед початком сесії Івано-Франківської обласної ради представники Асоціації деревообробників Прикарпаття влаштували акцію протесту.

12:34
news-image: Франківці побачать сонячне затемнення із телескопа у центрі міста
У п’ятницю, 20 березня, кожен іванофранківець зможе спостерігати сонячне затемнення із сучасних професійних телескопів, які розташують на площі Ринок біля Ратуші.

12:12
news-image: «Мажор», який побив водія швидкої у Франківську - кандидат в майстри спорту з кікбоксингу?
Вчора, 19 березня в Івано-Франківську трапився неприпустимий випадок. Чоловік, що кермував "Мерседесом" побив водія швидкої допомоги начебто за те, що той не пропустив його на переїзді.

11:55
news-image: Шевченко грає подвійну гру: у Франківську каже одне, у Верховній раді голосує по-своєму, – депутат міськради
19 березня Верховна Рада остаточно позбавила олігарха Коломойського контролю над “Укрнафтою”.

11:36
news-image: Напередодні Великодня вулицями Івано-Франківська пройде Хресна дорога
Розпочнеться захід 29 березня о 13.30 від Церкви Царя Христа та пройде до Вічевого майдану, а далі – до Архікатедрального Собору Святого Воскресіння.

11:12
news-image: Монтян: Сьогодні Руслану Коцабі перепред’являтимуть підозру
Сьогодні в Івано-Франківську перепред’являтимуть підозру скандальному блогеру та журналісту Руслану Коцабі, який наразі перебуває у СІЗО.

10:54
news-image: На Прикарпатті горів автомобіль
 

20 березня о 02.26 годині в місті Калуш сталася пожежа автомобіля «Toyota Auris». Вогнем знищено два колеса, моторний відсік, салон автомобіля.


10:36
news-image: На Прикарпатті працівник готелю обікрав мешканця закладу
У скоєнні цього злочину правоохоронці мають підстави підозрювати 31-річного жителя Городенківського району, який працював у цьому закладі.

10:13
Іванофранківці гуртуються захищати залишки зеленої зони біля міського озера від забудови багатоповерхівками.

9:56
news-image: Прикарпатець спокусився на металеву огорожу з могили на кладовищі
Вчора затримано двох калушан, котрі вчиняла крадіжки. Один демонтував телефонний кабель, а інший - викрав металеву огорожу з могили на кладовищі.

9:39
news-image: П’ять втрачених років
Із 2010 року кількість найманих працівників на підприємствах, в організаціях та установах Івано-Франківщини скоротилася на 20,3 тисячі осіб

9:13
news-image: З річки Бистриці на Прикарпатті незаконно вивозили гравій
Вчора слідчо-оперативна група Богородчанського райвідділу міліції за участю громадських активістів затримала двох чоловіків, які незаконно вивозили піщано-гравійну суміш з берега річки Бистриця Солотвинська.

8:49
news-image: Прикарпатський університет - співорганізатор українсько-польсько-німецької конференції експертів
Днями у Крижові (Республіка Польща) в центрі польсько-німецького поєднання відбулася конференція «Новий альянс у Європі: Польща-Україна-Німеччина». Організаторами зустрічі стали Студіум Східної Європи Варшавського університету, Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та Фундація PAUCI

8:32
news-image: У Франківську налічили 17 нічних клубів та понад 500 ресторанів і кафе
У четвер, 19 березня, у залі засідань виконкому Івано-Франківської міськради відбулась нарада заступника міського голови Богдана Білика із власниками та керівниками підприємств громадського харчування.

8:11
Вірити чи не вірити, як нам зважують товар? Вага, яку при цьому використовують, зважує чи обважує? Напевно, не раз таке питання ми ставимо собі.

Попередній день   Наступний день