Попередній день   Наступний день

16:04
news-image: Wizz Air йде з України
Компанія Wizz Air Holdings з 20 квітня припиняє свою діяльність в Україні.

15:45
news-image: Користувачі соцмереж: Бойовик ДНР, який обіцяв закопати Яроша, справді, з Калуша
Бойовик ДНР, відео із яким з'явилося у мережі вчора, — дійсно калушанин.

15:44
news-image: 30 квітня 2015 року – граничний термін подання звітності особами, які провадять незалежну професійну
Граничний термін подання Звіту про суми нарахованого доходу застрахованих осіб та суми нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, особами, які провадять незалежну професійну діяльність за 2014 рік – 30 квітня 2015 року.

15:26
news-image: 29 березня в Івано-Франківську буде перекрито рух транспорту вулицею Незалежності
29 березня 2015 року з 13.30 год. до 17.00 год. в місті Івано-Франківську відбудеться Загальноміська Хресна Дорога.

15:07
news-image: Близька до Коломойського компанія вимагає відібрати у держави дивіденди "Укрнафти"
Дніпропетровська "Фінансова компанія "Гамбіт" просить суд визнати недійсним рішення зборів акціонерів "Укрнафти" про направлення майже всього прибутку за 2011-2013 роки – близько 3,8 млрд гривень – на виплату дивідендів (з них 1,8 млрд – в держбюджет).

14:49
news-image: Голова ОДА поділився з представниками румунської делегації планами щодо надання Прикарпаттю статусу прикордонного регіону
На Прикарпатті перебуває офіційна делегація повітової ради Ясси, яку очолює Крістіан Міхай Адомніцей.

14:35
news-image: У Франківську продають фото з Карпат для підтримки бійців АТО
У середу, 25 березня, у фортечній галереї «Бастіон» відкрилася фотовиставка «Карпатська павутинка». Її автором є франківський фотохудожник Анатолій Глеб.

14:12
news-image: Минулої доби на Прикарпатті виникло 34 пожежі
За минулу добу в області зареєстровано 34 пожежі, з них 24 пожежі сухої трави та сміття на відкритій території.

13:54
news-image: Анушкевичус закликав франківців сьогодні прибрати територію біля міського озера
Сьогодні на сесії Івано-Франківської міськради міський голова Віктор Анушкевичус закликав франківців прийти сьогодні на толоку та прибрати територію біля міського озера.

13:34
news-image: У Києві презентують туристичний потенціал Прикарпаття
Представники облдержадміністрації презентують туристичний потенціал Прикарпаття на ХХІ Міжнародній туристичній виставці UITT «Україна – подорожі та туризм», яка відбувається 25-27 березня на території Міжнародного виставкового центру у м. Києві.

13:33
news-image: Гончарук порадив комісарам, що не виконують мобілізаційний план шукати нову роботу
Сьогодні очільник Прикарпаття Олег Гончарук провів нараду, присвячену мобілізації і демобілізації на території нашої області.

13:26
news-image: Франківська міськрада підтримала ініціативу «Вільного озера»
Депутати Івано-Франківської міської ради підтримали громаду міста та ініціативну групу «Вільне озеро» щодо недопущення забудови зеленої зони поблизу міського озера

13:13
news-image: У Франківську розпочали поточний ремонт доріг
Комунальні служби розпочали поточний ремонт доріг в місті Івано-Франківську. Зокрема уже сьогодні роботи проводять на вулицях Незалежності та Тисменицькій.

12:54
news-image: Франкцію "УДАРу"  в Івано-Франківській міськраді покидають депутати
З франкції партії «УДАР» в Івано-Франківській міськради вийшли двоє депутатів. Про це на початку засідання чергової 53 сесії міської ради повідомив секретар міськради Микола Вітенко, зачитавши заяви.

12:21
news-image: В Івано-Франківську судитимуть шахрая, котрий видаючи себе за слідчого, ошукав містян на 5 тис дол США та понад 70 тис грн
Прокуратурою Івано-Франківська скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно 25-річного жителя Львівської області, котрий незаконно заволодівав коштами іванофранківців.

11:59
news-image: Волонтери запустили сервіс із блокування інтернет-тролів
Команда волонтерів запустила сервіс із відслідковування та блокування інтернет-тролів та антиукраїнськох пропаганди TrolleyBust.

11:33
news-image: Село на Прикарпатті економить до 30 тис грн за рік завдяки освітленню на сонячних батареях
Вуличне освітлення на сонячних батареях дозволяє селу Рошнів (Івано-Франківська область) економити близько 30 тисяч гривень щорічно.

11:11
news-image: Громадські активісти закликали депутатів проголосувати  проти забудови міського озера
Сьогодні на сесії Івано-Франківської міськради активісти ініціативи «Вільне озеро» зачитали заяву проти забудови території біля міського озера.

11:09
Володимир Василів — художній керівник Народного дому селища Войнилів , що на Прикарпатті. Проте в Войнилові і навколишніх селах його знають не лише як працівника культури, а й як справжнього господаря та турботливо батька трьох дітей. Але у чоловіка є ще один талант, про який знають, напевно, тільки найближчі. Володимир Василів захоплюється вишиванням! Аби розвіяти міф про те, що рукоділля — не для чоловіків, їдемо в Войнилів до клубу.

10:45
news-image: На Прикарпатті чоловік розкомплектовував електрощитові пасажирських вагонів
Під час відпрацювання парку відстою пасажирських поїздів ст. Снятин Івано-Франківської області виявлено 25-річного мешканця Чернівецької області, який розкомплектовував електрощитові пасажирських вагонів.

10:21
news-image: На Прикарпатті бродячий пес покусав 3-річну дитину
На Прикарпатті бродячий пес покусав 3-річну дитину.

9:56
news-image: Озеро пахне криміналом
В Івано-Франківську вже з пару тижнів активно обговорюють долю земельної ділянки біля міського озера. Справа набула резонансу після того, як комісія з вирішення спірних питань щодо коригування Генплану міста погодила проект будівельної компанії «Вамбуд», який передбачає часткову забудову зеленої зони на цій території.

9:32
news-image: На Прикарпатті повісився 86-річний чоловік
На горищі будинку у Коломиї повісився чоловік.

9:13
news-image: На Прикарпатті розшукати злодія допоміг службовий собака Дебі
Працівники Галицького райвідділу міліції за обгрунтованою підозрою у вчиненні крадіжки з крамниці в селі Мединя затримали місцевого жителя. Оперативному розкриттю цього злочину неабияк посприяла професійна робота кінолога та його чотирилапого підопічного.

8:54
news-image: М'язи північного сусіда. До яких викликів готується білоруська армія
За радянських часів Білоруський військовий округ мав особливий статус. Оскільки БРСР не мала виходів до морів, а її повітряний простір був надійно прикритий з усіх боків іншими угрупованнями протиповітряної оборони, на території республіки сконцентрували найбільшу кількість танків.

8:21
news-image: У Франківську затримали вуличного грабіжника
Потерпіла прямувала вулицею міста, коли до неї підбіг якийсь молодик, вирвав з рук сумочку й утік.

8:04
news-image: Для Калуської ТЕЦ замовили деталей на 9 мільйонів гривень
ДП зовнішньоекономічної діяльності «Укрінтеренерго» 17 березня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Полтавський турбомеханічний завод» на постачання запчастин на суму 8,95 млн грн.

Попередній день   Наступний день