Попередній день   Наступний день

15:45

 

Скандал навколо природних парків на Прикарпатті триває. Громадські активісти, а саме представники ГО "Коломия-Центр", "Правого Сектору" та громада села Пістинь Косівського району наполягають на люстрації керівника Національного парку «Гуцульщина» Василя Пророчука та заявляють про численні зловживання ним своїм службовим становищем.


15:21

 Департамент соціальної політики Івано-Франківської ОДА розглянув звернення колективу ДС "Калуське міське телебачення" щодо порушень норм законодавства про оплату праці.


14:56
news-image: На Прикарпатті 19-річний юнак упродовж ночі вчинив дві крадіжки
В одному із сіл Коломийщини правоохоронці розшукали громадянина, котрий спочатку проник до магазину промислових товарів, а відтак до складу, де вчинив крадіжки.

14:38
news-image: Під час спалювання сміття травмувалася 50-річна прикарпатка
4 березня о 14.20 год. до коломийських рятувальників надійшло повідомлення від чергового лікаря місцевої лікарні про те, що до їхнього лікувального закладу з діагнозом "опіки рук" госпіталізовано 50-річну жительку с. Баня-Березів Косівського району.

14:12

 Сьогодні в Івано-Франківському міському суді відбувається судове засідання з приводу зняття арешту з вилучених під час обшуку коштів у скандального прикарпатського блогера Руслана Коцаби.


14:12
news-image: На Прикарпатті студенти вручили владі вимогу очиститись від «регіоналів»
Сьогодні студенти калуських начальних закладів прийшли під стіни Калуської РДА з тим, щоб вручити керівництву адміністрації вимогу щодо звільнення «прибічників Партії регіонів». Акція вийшла малолюдною: представників правоохоронних органів під стінами Калуської РДА було, мабуть, не менше, ніж самих студентів.

13:59
news-image: Розробляти дитячий простір в Івано-Франківську зголосилися архітектори з 48 країн
Наприкінці вересня громадська організація «Мами Прикарпаття», благодійний фонд «Тепле Місто» і департамент містобудування та архітектури Івано-Франківська презентували ідею спільного проекту – «Місто дружнє до дітей».

13:47
news-image: У Прикарпатському національному університеті відкрили виставку «Єжи Гедройць і його справа Доробок бібліотеки «Культури»
У центральному корпусі Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника відбулося урочисте відкриття виставки «Єжи Гедройць і його справа Доробок бібліотеки «Культури»». Організатори заходу – університет і Генеральне консульство Республіки Польща у Львові.

13:18
news-image: Богородчанці відправили в зону АТО два позашляховики
Два позашляховики, придбані жителями Крички, відправляються на Схід.

12:56
news-image: Футзалісти Городенки виграли фінал чемпіонату України
У спортзалі ДЮСШ міста Городенки завершилася фінальна частина чемпіонату України з футзалу серед команд хлопчиків 2002 року народження.

12:38
news-image: На Івано-Франківщині вчергове активізувалися псевдоподатківці
На стаціонарні та мобільні телефони підприємців Долинщини, Калущини та Коломийщини надходять телефонні дзвінки від невідомих осіб, які намагаються шахрайським шляхом виманювати гроші, представляючись керівниками податкових інспекцій.

12:12
news-image: 926 млн. дол. США вклали в економіку Прикарпаття іноземні інвестори
За інформацією Головного управління статистики в області, обсяг прямих іноземних інвестицій (акціонерного капіталу), вкладених в економіку Прикарпаття за весь період інвестування, станом на кінець 2014 року склав майже 926 млн. дол. США. Це майже на 14% більше обсягів інвестицій, що обліковувалися на початок 2014 року.

11:54
news-image: В Івано-Франківську обговорили питання протидії насильства в сім'ї
Під час круглого столу, що відбувся у Прикарпатському факультеті національної академії України, присутні обговорили питання, що сприяють кращому розумінню проблеми насильства в сім’ї, реабілітації постраждалих від нього, а також розумінню власної ролі в попередженні та боротьбі з насильством у сім’ї.

11:33
news-image: Пограбувавши калушанина зловмисники замкнули потерпілого в квартирі
Сьогодні о 03.28 год. на ПЗЧ ДПРЧ-6 поступило повідомлення від чергового МВ УМВС про те, що в м. Калуші по вул. Біласа і Данилишина в квартирі громадянина, 1978 р.н., невідомі здійснили пограбування та зачинивши двері на внутрішній замок втекли через вікно на другому поверсі.

11:04
news-image: Прикарпатські рятувальники підбили підсумки роботи за два місяці
В приміщенні Кризового центру Управління ДСНС в області під головуванням начальника Управління Володимира Чернецького відбулася підсумкова нарада за результатами оперативно-службової діяльності за 2 місяці поточного року. В роботі наради взяли участь керівники структурних та територіальних підрозділів Управління ДСНС в області.

10:44
news-image: Столиця сирних коників на Прикарпатті
Новий блог Василя Карп'юка для Збруч.

10:18
news-image: На Прикарпатті хворий обікрав лікаря
Після візиту у кабінет лікаря чоловік пішов додому з чужою чоловічою сумочкою. Медик, якого він обікрав, одразу зателефонував в міліцію.

9:59
news-image: Смертельне ДТП на Прикарпатті
За минулу добу в області зареєстровано 1 дорожньо-транспортну подію.

9:34
news-image: Івано-Ментовськ чи кримінальний Франківськ?
Поглиблення кризи в економіці може стати движком, що спричинить до зростання рівня злочинності?

9:12
news-image: На Прикарпатті шахрай виманив у пенсіонерки 15 тисяч гривень
Калуська пенсіонерка переплутала голос шахрая з синовим і переказала на картковий рахунок пройдисвіта п'ятнадцять тисяч гривень.

8:49
news-image: На Прикарпатті пенсіонерка викопала артилерійський снаряд
Нещодавно в селі Старий Лисець Тисменицького району під час викопування траншеї для підведення води до свого будинку місцевий житель натрапив на небезпечний предмет.

8:32
news-image: Тисменичани придбали безпілотник для військових
Безпілотний літальний апарат для 24-ї окремої механізованої бригади придбали волонтери за кошти, зібрані жителями Тисменицького району.

8:04

9733[1]

Удосконалити процедуру проходження медогляду військовослужбовцями – таке доручення є у додатку, прикріпленому до розпорядження міського голови Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса від 03.03.2015р. № 82-р про додаткові заходи щодо забезпечення проведення часткової мобілізації людських і транспортних ресурсів на території міста у 2015 році.

Попередній день   Наступний день