Попередній день   Наступний день

15:59
Зранку 18 травня іванофранківці зафіксували черговий доказ “європейськості” окремих його мешканців

15:45

 

 

Мешканці Івано-Франківська скаржаться на те, що рекламні матеріали уже клеять на металопластикові вікна у під’їздах.


15:22

 

Черговою зміною Галицької рятувально-водолазної станції на річці Дністер в м. Галичі проведено профілактичні бесіди щодо дотримання Правил охорони життя людей на водних об’єктах з 2 рибалками, які намагались ловити рибу стоячи в воді на течії.


14:56

http://styknews.info/sites/default/files/basic-foto/2015/05/18/img_2080.jpg

 Феєрією-бурлеском «Енеїда» розпочався вчора, 17 травня, в Івано-Франківську фестиваль сценічних мистецтв «Час театру». Нагадаємо, що саме у нього переріс добре знаний франківським шанувальникам театрального мистецтва фестиваль «Прем’єри сезону».


14:30

 

На міському озері в м. Івано-Франківську черговою зміною Івано-Франківської рятувально-водолазної станції здійснено рейд навколо водного об’єкту.

 


14:18

 

17 травня о 12:30 год. до івано-франківських рятувальників надійшло повідомлення про те, що 54-літній мешканець однієї із квартир по вулиці Коновальця уже довгий час знаходиться в оселі та не виходить на зв’язок.


13:56
news-image: Маршрутки Івано-Франківська обладнає GPS-трекерами житомирська фірма "Автоімідж"
Фахівці міського департаменту комунального господарства провели тендер на закупівлю GPS трекерів, які використовуватимуть у міських маршрутках, та сьогодні, 18 травня, оголосили переможця конкурсу.

13:21
news-image: Капітанів- хабарників івано-франківської міліції взято під варту
Прокуратурою Івано-Франківської області оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 368 КК України заступнику начальника відділу карного розшуку МВ УМВС в Івано-Франківській області та начальнику одного з секторів цього відділу.

12:55
news-image: В Івано-Франківську частину Промислової перекриють на ремонт
З 20 по 24 травня буде перекрито рух транспорту по вул. Промисловій на ділянці від вул. Крайківського до вул. Ушинського.

12:33
news-image: Доріжка замість стежки: Комунальники прислухалися до побажань франківців
Поблизу пам’ятника Руської трійці комунальники облаштовують пішохідну доріжку.

12:11
news-image: У Коломиї вандали понищили велопарковки
У Коломиї велопарковки які встановили три місяці назад уже понищили вандали.

11:44
news-image: Надвірною їздить доровартісний спорткар Ferrari Enzo
Цими днями центральними дорогами Надвірної їздить доровартісний спорткар Ferrari Enzo білого коліру.

11:21
 
http://www.blitz.if.ua/include/img/MyayCyn4dds.jpgЧемпіон світу та Європи з фітнесу та бодібілдингу франківець Федір Хашалов виборов золоту нагороду на континентальній першості, яка завершилася в іспанському місті Санта Сусанне. Федору вкотре не було рівних у чоловічій категорії «Фітнес».

10:56
news-image: СБУ Прикарпаття просить повідомляти про факти корупції
Управління Служби безпеки України у Івано-Франківській області звертається до мешканців області повідомляти про факти корупційних дій з боку держслужбовців та посадових осіб.

10:35
news-image: Лікарі провели медичне обстеження ветеранів війни в селах Угорники та Микитинці
Днями відбулися виїзди вузьких спеціалістів (кардіолог, невропатолог, окуліст) в амбулаторію загальної практики і сімейної медицини для консультування та надання необхідної медичної допомоги ветеранам війни, які проживають у с. Угорники та с. Микитинці. Всього оглянуто 82 осіб, з яких 54 – ветерани війни.

10:12
news-image: Україна вшановує жертв депортації кримських татар
В Україні на державному рівні відзначається День скорботи і пам'яті жертв депортації кримських татар. Цьогоріч вшановують 71-у річницю з Дня депортації.

9:56
news-image: 28-річний прикарпатець вкрав у своєї знайомий телефон
Правоохоронці розшукали та затримали чоловіка, який обґрунтовано підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, пов’язаного з відкритим заволодінням мобільним телефоном потерпілої.

9:33
news-image: У Франківську затримали мешканця Рівненщини який торгував амфетаміном
За підозрою у збуті наркотиків правоохоронці викрили 30-річного чоловіка. Зловмисника затримали у той час, коли біля одного із кафе обласного центру він збув чергову дозу наркоотрути.

9:11
news-image: Краплі крові. Довга історія вбивства валютника
Нині, напевно, мало хто із франківців пам’ятає, як п’ять років тому в місті вбили валютника. А галасу тоді було багато. Як мінімум одна родина досі живе цією історією. Бо син п’ять років сидить у СІЗО, без вироку.

Попередній день   Наступний день