Попередній день   Наступний день

15:54
news-image: В Івано-Франківську буде тротуар з вишивкою
В івано-Франківську розпочали викладати бруківку на вулиці Коновальця.

15:21
news-image: П'ята хвиля мобілізації у Франківську проходить дуже погано, – Свідунович
Про це на координаційному комітеті допомоги учасникам АТО повідомив начальник відділення офіцерів запасу і кадрів Івано-Франківського міського військкомату Руслан Свідунович.

14:49
news-image: На прикарпатських автобусах розквітли "маки пам'яті"
Сьогодні, 6 травня, в Івано-Франківську розпочали акцію "Маки пам'яті". Відповідні наліпки представники влади та працівники автовокзалу розклеїли на автобуси міжміських маршрутів.

14:24
news-image: Бійці Нацгвардії провели урок патріотизму для учнів Надвірнянських шкіл
Бійці 4-го батальйону оперативного призначення Національної Гвардії старшина батальйону Андрій Лисканюк та старший кулеметник Ярослав Сушириба провели зустрічі з учнями Надвірнянської ЗОШ № 1 та №3. Тематичний захід присвячений патріотизму українських військових на східному фронті.

13:54
news-image: Екс-голову Калуської РДА Василя Петріва пролюстрували
Екс-голова Калуської РДА Василь Петрів не зможе перебувати на державній службі впродовж 10 років.

13:21
news-image: На Прикарпатті під час спалювання сміття постраждав 19-річний юнак
05 травня о 22:22 годині м. Косів, від чергового лікаря Косівської ЦРЛ поступило повідомлення про те, що до Косівської ЦРЛ госпіталізовано гр. 1996 р.н. жителя с. Старий Косів Косівського р-ну.

12:48
news-image: Реклама без правил по-франківськи
Зовнішня реклама в Івано-Франківську вражає безграмотністю.

12:21
news-image: На Прикарпатті розшукали викрадений велосипед
У Галицькому районі правоохоронці розшукали зниклий мотовелосипед, а з тим і встановили особу, котра причетна до його зникнення.

11:59
Перекладачка, журналістка і мандрівниця Ірина Малішевська протягом місяця закохувалася у Франківськ і розчаровувалася в ньому.

11:45
news-image: Франківчанка намагалась вкрасти у супермаркеті товару на тисячу гривень
За підозрою у вчиненні кримінального правопорушення – крадіжка, правоохоронці Івано-Франківського міськвідділу міліції розшукали 31-річну мешканку обласного центру, котра поцупила товару більше ніж на одну тисячу гривень.

11:21
news-image: Ковальська феєрія
Ковані скульпти давно стали не просто окрасою ландшафту середмістя, а повноцінними мешканцями Франківська: з ними фотографуються, до них приходять в гості, їх люблять і шанують, вони виринають з різних перспектив як добрі знайомі, з якими хочеться вітатися і яким хочеться робити компліменти.

10:56
news-image: Власникам прикарпатських пивнушок ускладнять життя
З 1 липня 2015 року пиво з вмістом етилового спирту від 0,5% буде прирівняно до алкогольних напоїв.

10:37
news-image: Підприємства Галицького району за минулий рік викинули в атмосферу більше 768 тонн шкідливих речовин речовин
У 2014р. в результаті діяльності 10 підприємств району у повітряний басейн надійшло 768,4 т забруднюючих речовин, що на 36% більше, ніж у 2013р. та складає 0,3% загальнообласних викидів.

10:12
news-image: Новий Блог Тараса Прохаська: Чекаючи на роман
Новий блог Тараса Прохаська на Збручі.

9:54
news-image: На Городенківщині пройшов фестиваль-конкурс молодіжних трудових загонів Прикарпаття
Днями управлінням молоді і спорту обласної державної адміністрації спільно з Івано-Франківським обласним молодіжним центром праці на базі позаміського оздоровчого закладу «Перлина Придністров’я» (с. Михальче Городенківського району) проведено обласний фестиваль – конкурс молодіжних та студентських трудових загонів «Ми працею славимо тебе, Україно!».

9:32
Вчора, 5 квітня, відбулося чергове судове засідання у кримінальній справі так званого франківського «стоматолога-різника» та його співмешканки. На початку засідання прокурор зачитав обвинувальний висновок.

9:12
news-image: На Тлумаччині інвестори виготовлятимуть гіпсокартон
Питання залучення інвестицій в економіку Тлумаччини визначене керівництвом району як одне з пріоритетних завдань у своїй роботі. Одним з найбільших інвесторів, який здійснює свою діяльність у районі, є компанія «Сен-Гобен будівельна продукція Україна».

8:49
news-image: Іздрик отримав високу польську відзнаку
У Генеральному консульстві Республіки Польща у Львові 4 травня в рамках святкувань, приурочених до Дня Конституції Польщі, відбулося нагородження найвищими польськими відзнаками діячів, які зробили значний внесок у розвиток польсько-українського діалогу.

8:21
news-image: На Прикарпатті розпочався чемпіонат з екстреної медичної допомоги «Синьогора -2015»
Під патронатом голови облдержадміністрації Олега Гончарука на Прикарпатті розпочався Перший відкритий чемпіонат з екстреної медичної допомоги «Синьогора -2015»

8:08
news-image: Івано-Франківська архієпархія УГКЦ придбала дальномір для АТО
Ще один подарунок від Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ відправиться на допомогу воїнам в зону АТО

Попередній день   Наступний день