Попередній день   Наступний день

15:43
news-image: Прикарпатець переплутав дерев’яшку з гранатою
На спецлінію 102 зателефонував 44-річний житель селища Вигода Долинського району і повідомив, що виявив на березі річки Свіча в селі Новоселиця гранату Ф-1.

15:19
news-image: У середмісті Франківська стартував "Прикарпатський вернісаж"
В Івано-Франківську розпочалась традиційна виставка-ярмарок до дня міста.

14:56
news-image: Перший Всеукраїнський музейно-туристичний фестиваль пройде на Прикарпатті
«Давній Галич" збирає друзів» - саме під такою назвою 16-17 травня в селі Крилос у Музеї історії Галича відбудеться перший Всеукраїнський музейно-туристичний фестиваль, який організовує Національний заповідник «Давній Галич».

14:35
news-image: На Івано-Франківщині негода пошкодила будинки у шести селах
06 травня в період з 21.30 до 22.30 на території Калуського р-ну відмічалось ускладнення погодних умов у вигляді сильного вітру, дощу та граду.

14:19
news-image: На Прикарпатті змія вкусила чоловіка
На Косівщині від укусу змії постраждав 24-річний чоловік.

13:56
news-image: На Прикарпатті п'яний мотоцикліст зіштовхнувся з «ВАЗ 2101 Богдан»
За минулу добу в області зареєстровано 1 дорожньо-транспортну подію

13:38
news-image: Монтян готова сісти із Коцабою
29 квітня у міському суді Івано-Франківська продовжилися слухання у справі скандального журналіста і блогера Руслана Коцаби. Розпочали давати покази свідки. Суддя Володимир Попович одразу попередив журналістів: називати прізвища, показувати обличчя та подавати голоси свідків у своїх матеріалах не можна доти, допоки не будуть допитані всі свідки.

13:12
news-image: Франківець в оригінальний спосіб «віддячив» своїм знайомим за гостинність
Спочатку гостював кілька днів, а потім викрав у студентів два ноутбуки – так 19-річний житель Тисменицького району «віддячив» своїм знайомим за гостинність.

12:49
news-image: Дев'ять відповідей про мистецьку резиденцію у Франківську
З 12 по 20 травня у Франківську відбудеться перша мистецька резиденція за участі польського скульптора і перформера Павела Альтгамера, організована середовищем «Тепле місто». Разом з Альтгамером майже двадцять європейських та американських художників приїдуть до Франківська на Конгрес рисувальників – проект Альтгамера, що вже проходив у Києві, Варшаві, Пекіні та Берліні. UFRA зібрала відповіді на головні питання про резиденцію і Конгрес: що це, для кого, як виглядатиме і що станеться потім.

12:45

http://www.galka.if.ua/wp-content/uploads/2015/05/Koval-svyato-kovaliv-2015-Den-mista-0343.jpg

Як розповів Сергій Полуботько, голова Спілки ковалів, на цьогорічний фестиваль, крім українських учасників, приїхало тридцять іноземців. Зокрема, представники Польщі, Італії, Франції, Туреччини, Німеччини та інших країн. Цього року вони разом працюватимуть над композицією “Гніздо”.


12:21
news-image: Засідання парламентської групи з розслідування фактів корупції в уряді закінчилося скандалом
7 травня 2015 року під час чергового засідання депутатської групи, яка вивчає інформацію про багатомільярдну корупцію в урядах Азарова та Яценюка, керівника групи, позафракційного нардепа Олега Осуховського змістили з посади.

11:56
news-image: Прикарпатець зняв шифер із стайні сусіда
У Тисменицькому районі селянин зняв шифер із стайні сусіда. Мешканець Івано-Франківська навідався в рідне село й був неприємно здивований, побачивши, що сталося зі стайнею за час його відсутності.

11:32
news-image: Шептицький постане у Франківську і Львові
На майдані імені Андрея Шептицького в самому центрі Івано-Франківська вже з тиждень тривають підготовчі роботи зі встановлення пам'ятника митрополитові.

11:12
news-image: Працівники міськвідділу міліції вшанували правоохоронців-фронтовиків
З нагоди відзначення 70-ї річниці Дня Перемоги працівники Івано-Франківського міськвідділу міліції вшанували правоохоронців-фронтовиків.

10:46
news-image: Чоловіка, який стріляв у людей у Надвірній 14 років тому, засудили лише тепер
Надвірнянський районний суд розглянув кримінальне провадження щодо обвинувачення раніше судимого чоловіка, який стріляв у людей біля кафе у Надвірній ще 14 років тому.

10:28
news-image: На Прикарпатті біометричний паспорт коштує 561 гривню
У січні у Калуші встановили обладнання для виготовлення біометричних паспортів. Поява нових паспортів викликала ажіотаж, а люди, як і торік, почали товпитися та займатися черги «з ночі».

10:07
news-image: Іванофранківець шахрайським методом заволодів телефоном незнайомця
Із проханням здійснити телефонний дзвінок, 27-річний зловмисник звернувся до перехожого чоловіка, а далі власник позбувся телефону.

9:43
news-image: В Карпатах губляться туристи
З початку поточного року працівниками гірських пошуково-рятувальних відділень області в Карпатах було здійснено 17 виїздів в гори для надання допомоги більше 20 туристам.

9:21
news-image: Виконком дав дозвіл на встановлення інсталяції "Я люблю Івано-Франківськ"
Сьогодні, 7 травня, в Івано-Франківську виконавчий комітет надав дозвіл БО «Тепле місто» та ТОВ «Фірма Надія» встановити об’ємно-просторову інсталяцію «Я люблю Івано-Франківськ».

8:55
news-image: У Франківську інваліду війни відремонтують квартиру за кошти з бюджету
Виконком на своєму засіданні затвердив кошторис капітального ремонту квартири інваліда війни за рахунок коштів субвенції з державного бюджету.

8:34
news-image: У Калуші міліціонери зняли з даху ратуші злодійкуватого «Карлсона»
Пізно ввечері третього травня міліцейський автопатруль помітив на даху старої ратуші в Калуші силует людини.

8:11
На Івано-Франківщину і надалі приїжджають мешканці Сходу у пошуках спокійного та мирного життя.

Попередній день   Наступний день