Попередній день   Наступний день

22:30
В Івано-Франківську до Всесвітнього дня хоспісів і паліативної допомоги Благодійний фонд “Мати Тереза” та волонтери обласного клінічного центру паліативної допомоги провели ряд заходів.

21:50
У Франківську розміщують похвилинні графіки руху тролейбусів. Про це повідомив сьогодні, 10 жовтня, Максим Сич у спільноті УТіЗ.

21:23
“Укрзалізниця” призначила додаткові потяги до свят Покрови Пресвятої Богородиці та Дня українського козацтва, що відзначаються 14 жовтня. Ними можна буде скористатися також 13 і 16 жовтня. Серед потягів є напрямок: Київ – Івано-Франківськ – Чернівці. Про це інформує прес-служба “Укрзалізниці”. Тож додатковий поїзд № 249/250 Київ – Івано-Франківськ – Чернівці курсуватиме з Києва 13, 21 та 28 жовтня, зворотно 16, 23 та 30 жовтня.

20:57
Зберегти звичаї і традиції народу – ось що по-справжньому важливо в час, коли все прогресує, деколи, здається, навіть занадто. Щодо традиційної кухні, то багато рецептів вже залишаються просто у записниках наших бабусь. В моду входять суші, піцца і чізкейк, котрі не притаманні нашому Прикарпатському краю.

20:29
Відбулось чергове засідання Центральної виборчої комісії, яке провела заступник Голови Комісії Жанна Усенко-Чорна.

20:06
Фонд «Пам’ять, відповідальність, майбутнє» (Німеччина) у співпраці з Всеукраїнською благодійною організацією «Турбота про літніх в Україні» оголошують дев'ятий конкурс проектів у рамках гуманітарної програми підтримки для України «Місце зустрічі - діалог». 

19:43
Визначено дату і місце проведення конкурсу на кращий проект пам’ятника Опанасу Заливасі та його преміальний фонд. Отже, конкурс відбудеться 26 жовтня о 14 годині в залі засідань виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради. Конкурсні проекти можна подати до 20 жовтня в Департамент містобудування, архітектури та культурної спадщини.

19:17
13-15 жовтня на Прикарпатті відбудеться Друга Всеукраїнська наукова конференція “Прикладні задачі математики”, присвячена 55-річчю кафедри вищої математики Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

18:56
У селі Торговиця на ремонті роботи амбулаторії сімейної медицини затрачено близько 800 тис. гривень.

18:33
В Івано-Франківську пройшов традиційний всеукраїнський турнір з Таеквон-До «Ivano-Frankivsk open 2016». Організатором заходу виступив Івано-Франківський обласний осередок «Всеукраїнський Союз Таеквон-До». Турнір провели на базі КП « Муніципальний фізкультурно-оздоровчий центр» за підтримки департаменту молодіжної політики та спорту Івано–Франківської міської ради.

18:10
На Івано-Франківщині рятувальники витягнули тіло з річки.

17:43
В Музеї історії міста Коломиї відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Коломия в європейській історії та культурі» , присвячена 775-річчю літописної згадки про Коломию.

17:19
Учні Івано-Франківська та області зможуть випробувати свої сили і позмагатися за можливість безкоштовного навчання у США за «Програмою обміну майбутніх лідерів (FLEX)».

16:57
В ході судового розгляду позову Коломийської місцевої прокуратури суб'єкт господарювання добровільно розірвав договори оренди понад 290 га землі та повернув ділянку навчальному закладу.

16:27
З приводу цього заступник голови облдержадміністрації Я. Паранюк провів нараду з керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації, представниками газо- і теплопостачальних організацій.

16:05
9 жовтня о 04:49 в селі Грабівка Калуського району по вулиці Шевченка сталася пожежа дерев’яного житлового будинку. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі на площі 150 м.кв, 3 металопластикові  вікна, пошкоджено стіни, міжкімнатні двері, речі домашнього вжитку. На пожежі врятовано господарську будівлю.

15:43
9 жовтня близько 12:00 21-річний мешканець Запоріжжя пройшов реєстрацію на контрольно-пропускному пункті Карпатського національного природного парку поблизу селища Ворохта Івано-Франківської області та вирушив за маршрутом до Чорногірського хребта. Проходячи біля озера Бребенескул Рахівського району Закарпатської області, чоловік відчув погіршення самопочуття та попросив допомоги рятувальників.

15:20
  11 жовтня по області  очікуються заморозки на поверхні ґрунту та місцями в повітрі 0-5º.

14:52
7 жовтня на вулиці Дністровській патрульні виявили особу, яка займалася шахрайством. Чоловік, користуючись довірою людей, видурював у них гроші. Зі слів патрульних, вони використали цілющі здібності і вилікували каліку.

14:29
Такий прогноз робить завідувачка відділом кліматичних досліджень і довгострокових прогнозів погоди Українського науково-дослідного метеорологічного інституту НАН України Вазіра Мартазінова, інформує Інтерфакс-Україна.

14:08
В Івано-Франківську продовжив працювати оглядовий майданчик на Ратуші.

13:40
26-28 жовтня 2016 в м. Брест відбудеться XVIII багатогалузева виставка-ярмарок «Брест. Співдружність-2016».

13:13
До Калуського відділу поліції звернулась 22-річна місцева мешканка із заявою про викрадення її банківської картки, з якої відтак пропало біля 5000 гривень.

12:47
Під час наради голови облдержадміністрації Олега Гончарука з керівниками структурних підрозділів ОДА, служб та установ області серед іншого йшлося про стан виконання ремонту доріг Івано-Франківщини.

12:18
На сцені – Муніципальний естрадно-симфонічний оркестр. Майже півсотні музикантів найбільшого в Івано-Франківську колективу на цей раз виступали для молоді. Музика не змінюється, змінюються уподобання слухачів, каже художній керівник та диригент оркестру Валерій Чикирис.

11:46
Відродити забуту музику та відкрити невідоме … Таку мету поставили перед собою прикарпатські науковці. Під час дослідження музичного та театрального життя Станиславова другої пол. XIX – першої половини XX століття. Після понад 10-ти років плідної роботи над книгою автори презентували монографію у Івано-Франківську. Кажуть, обрали самий цей столітній період для дослідження зовсім невипадково.

11:19

Цей рік ознаменувався для пожежно-рятувальної служби цікавою подією — першому пожежному автомобілю України виповнюється 100 років.


10:57
Як повідомили на Івано-Франківській митниці ДФС, Законом України "Про деякі питання ввезення на митну територію України та реєстрації транспортних засобів" від 06.07.2005 № 2739-IV визначено, що пропуск на митну територію України з метою вільного обігу та першу реєстрацію в Україні транспортних засобів за кодами товарних позицій 8701 20, 8702, 8703, 8704, 8705 згідно з УКТ ЗЕД як вироблених в Україні, так і ввезених на митну територію України, нових і таких, що були в користуванні, здійснюють за умови їх відповідності екологічним нормам "ЄВРО-2" – "ЄВРО-6".

10:36
Головне управління ДФС в Івано-Франківській області звертає увагу реалізаторів алкоголю та тютюну, що останній термін подання Звіту про обсяги придбання та реалізації алкогольних напоїв у роздрібній мережі  (1-РА) та Звіту про обсяги придбання та реалізації тютюнових виробів у роздрібній мережі (1-РТ) - 10 жовтня п.р.

10:10
В Івано-Франківській торгово-промисловій палаті відбувся бізнес-семінар щодо соціального підприємництва для представників малого і середнього бізнесу Прикарпаття, які прагнуть розвивати власні компанії. Для них корисною була інформація від експерта міжнародного рівня - директора “Агенції сталого економічного розвитку” з Бурштина Олександра Бабія щодо грантових програм на підтримку підприємницької справи.

9:43
Сезон захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інфекції (ГРВІ) розпочався в Україні з 3 жовтня і триватиме до середини травня 2017 року. Про це в інтерв’ю ТСН розповіла Тетяна Дихановська, завідувач Центру грипу та ГРВІ в Українському центрі з контролю і моніторингу захворювань Міністерства охорони здоров’я.

9:17
Про це йдеться у Постанові № 439 “Про новий склад Івано-Франківської обласної виборчої комісії”.

8:54
За участю першого заступника голови Галицької райдержадміністрації Миколи Поповича, голови районної ради Павла Андрусяка та міського голови Галича Ореста Трачика відбулася нарада щодо будівництва заводу по утилізації твердих побутових відходів у районі.

8:30
В Івано-Франківську завершився футбольний поєдинок між командами “Тепловик”(Івано-Франківськ) і “Мир” (Горностаївка).

8:06
Напередодні професійного свята Дня юриста в головному територіальному управлінні юстиції в області відбулися урочисті заходи. Привітати юристів прийшли заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Паранюк та міський голова Руслан Марцінків.

7:40
Департаментом агропромислового розвитку обласної державної адміністрації 6 жовтня проведено робочу нараду з питань проведення комплексу осінньо-польових робіт, зокрема посіву озимих зернових культур під урожай наступного року.

7:13
Головне управління статистики в області інформує. Доставлення поштової продукції, яка надходить мешканцям та підприємствам області, забезпечують 2,5 тисячі штатних працівників підприємств зв’язку, переважна більшість з яких (89%) – жінки.

6:41
10.10.2016р. о 14-00 в приміщенні виконавчого комітету міської ради (вул. Грушевського, 21, каб.311) відбудеться відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акта – рішення міської ради «Про затвердження Порядку найменування та перейменування об’єктів благоустрою в м.Івано-Франківську та Порядку спорудження пам’ятників, становлення пам’ятних знаків, меморіальних дощок у м.Івано-Франківську».

6:40
11 жовтня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день