Попередній день   Наступний день

22:09
Загалом у базі даних обласної служби зайнятості протягом січня-вересня 2016 року налічувалось 27,3 тис. вакансій. За сприяння служби зайнятості у звітному періоді укомплектовано 25,5 тис. вакансій. Як повідомив директор Івано-Франківського обласного центру зайнятості Григорій Горбаль, з початку року роботу отримали 25,6 тис. осіб, в тому числі 7,2 тис. зареєстрованих безробітних.

21:37
Роботу розпочато. В колишньому приміщенні Молодіжного центру працюють поляки.

20:56
Про це заявив директор КП «Електроавтотранс» Віталій Голутяк.

20:34
Сьогодні, 11 жовтня, міський голова Руслан Марцінків звернувся до начальника управління фінансів Вікторії Сусаніної, щоб вона передбачила кошти на закупівлю автоматів для дітей.

20:10
Відповідно до пункту 181.1 статті 181 Податкового кодексу України від 02 грудня 2010 року № 2755-VI із змінами та доповненнями (далі – ПКУ) у разі якщо загальна сума від здійснення операцій з постачання товарів/послуг, що підлягають оподаткуванню згідно з розд. V ПКУ, у тому числі з використанням локальної або глобальної комп’ютерної мережі, нарахована (сплачена) такій особі протягом останніх 12 календарних місяців, сукупно перевищує 1000000 грн. (без урахування податку на додану вартість), така особа зобов’язана зареєструватися як платник податку у контролюючому органі за своїм місцезнаходженням (місцем проживання) з дотриманням вимог, передбачених ст. 183 ПКУ, крім особи, яка є платником єдиного податку першої - третьої групи.

19:44
Міністр енергетики та вугільної промисловості  Ігор Насалик заявив, що ніяких  проблем з опалювальним сезоном не буде. Про це міністр сказав в прямому ефірі 112 каналу в понеділок, передає прес-служба Кабміну.

19:16
Домогосподарства зможуть використати зекономлену за місяць субсидію для оплати комунальних послуг у наступному місяці. Про це повідомляє прес-служба Міністерства соціальної політики, передає Еспресо.

18:57
До Дня захисника України відбудеться матчева зустріч збірної ветеранів України з футболу проти збірної ветеранів "Покуття" Коломийського району в підтримку воїнів АТО.

18:34
У рамках реалізації німецького проекту з енергоефективності, у Коломийській школі №2 повністю замінять старі мережі, труби та батареї.

18:10
Днями у Національному палаці мистецтв „Україна” відбувся Міжнародний фестиваль „Шлягер року” за участю багатьох зірок української естради. На фестивалі виступили учні Школи розвитку сучасних мистецтв „Star Team”, які спільно з народною артисткою України Катериною Бужинською виконали пісню „Діти за мир у всьому світі”.

17:40
В Івано-Франківську міський суд розглянув правомірність рішення комісії по призначенню нового директора муніципального Центру сучасного мистецтва.

17:17
За останні чотири доби поліція вже втретє затримала «горе-таксиста»,  який перебував у стані наркотичного сп’яніння.

16:53
Сьогодні, 11 жовтня, у м.Надвірна мешканці чотирьох сіл району проводять мітинг біля приміщення місцевої райдержадміністрації через масову вирубку лісів на території району. Люди вимагають від чиновників припинити процес знищення лісів.

16:32
У селі Торговиця Городенківського району почала функціонувати відремонтована амбулаторія сімейної медицини. На ремонт приміщення використали близько 800 тис. гривень.

16:06
У виставкових залах картинної галереї «Спілки художників «Коло-Ми-Я»» Мистецького центру «Світовид», відбулося відкриття виставки, приуроченої до Дня художника та 775-річчя першої літописної згадки про місто «Мистецькі кола Коломиї: 2016».

15:40
10 жовтня працівниками групи піротехнічних робіт Управління ДСНС в області було знешкоджено одну мінометну міну часів ІІ Світової війни, виявлену на присадибній ділянці в селищі Єзупіль Тисменицького району та одну ручну гранату  тих же часів, знайдену в Надвірній.

15:18
Як повідомили в Тисменицькій ОДПІ, за 9 місяців поточного року платники податків Тисменицького району сплатили до зведеного бюджету 158,8 млн гривень. Це на 50,7 млн гривень більше ніж у 2015 році.

14:53
Головне управління ДФС в в Івано-Франківській області повідомляє, що Центри обслуговування платників у святкові та вихідні дні жовтня працюватимуть за наступним режимом роботи

14:31
На Калущині обговорювали питання виділення землі учасникам бойових дій.

14:05
Волонтерська організація “Українська благодійницька мережа” разом і з благодійникам з Канади розпочали ініціативу “Літні Янголи”. Людям похилого віку пропонують долучитися до проекту і подарувати трішки тепла вихованцям інтернатів.

13:42
Французи кажуть: варити і смажити може навчитися будь-хто, але готувати соуси — тільки обрані. Слово “соус” — від латинського salsa. Так стародавні римляни називали підсолену рідку приправу. Однак своїх вершин мистецтво приготування соусів досягло саме у Франції. Завдяки цьому багато мов світу сприйняли саме французьке слово sauce. Пропонуємо нашим читачам кілька смачних соусів із Параниного записничка.

13:14
На Прикарпатті рятувальники продовжують навчати дітей правил безпеки життєдіяльності. Так, днями працівники Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області завітали до учнів Івано-Франківської гімназії № 2.

12:49
Одним з найважливіших завдань соціально-орієнтованої держави є сприяння збереженню та зміцненню генофонду нації шляхом подолання хвороб, які негативно впливають на репродуктивну функцію населення.

12:20
Городенківська гімназія ім. Антона Крушельницького — у рейтингу «ТОП-200 ліцеїв і гімназій України», складеному Українським центром оцінювання якості освіти за підсумками ЗНО-2015 з української мови і літератури, посідає 19-те місце серед таких серйозних суперників, як Український гуманітарний ліцей КНУ ім. Шевченка, Львівська академічна гімназія при НУ «Львівська політехніка», Українсько-Американський ліцей Дніпровської міськради.

11:50
Ще одна прибудинкова територія перетвориться на відпочинковий скверт. По Сніжній вулиці відбувається благоустрій пішохідних доріжок. Заплановано викласти півтисячі метрів квадратних бруківки

11:22
10 жовтня у приміщенні міської ради відбулися громадські засідання, на яких розглянули питання перейменування вулиць та встановлення пам’ятних знаків в Івано-Франківську.

10:54
Спорудження багатофункціонального льодового майданчика у Снятині, яке було розпочато у 2014 році, перебуває на завершальній стадії.

10:30
08-09 жовтня 2016р. з ініціативи керівництва федерації шашок міста, за підтримки міського голови Руслана Марцінківа та представника почесного консула Угорщини в місті Василя Вишиванюка в приміщенні Івано – Франківського краєзнавчого музею відбулася товариська матчева зустріч з шашок зі спортсменами Угорщини.

10:05
12-13 жовтня у готелі «Надія» відбудеться ІІ Міжнародний інвестиційно-економічний форум. До Івано-Франківська приїдуть 49 делегацій з міст побратимів, представники іноземних дипломатичних місії в Україні, міжнародних фінансових інституцій, фондів, сфери бізнесу, освіти та культури, народні депутати, очільники міст та областей.

9:43
З ініціативи Івано-Франківського регіонального відділення Асоціації міст України та Офісу реформ в облдержадміністрації відбулася прес-конференція щодо проведення виборів у семи об’єднаних територіальних громадах.

9:18
Восьми прикарпатським сім’ям, рідні яких зникли безвісти під час проведення антитерористичної операції на Сході України, з обласного бюджету буде виплачено матеріальну допомогу. Загалом же на фінансову підтримку родин із обласної казни спрямують 120 тис. грн.

8:57
У місцевий відділ поліції звернувся 62-річний мешканець району з повідомленням про зникнення з будинку 50 Євро, які він залишив у шухляді стола.

8:29
У Івано-Франківський відділ поліції звернувся 22-річний заявник з повідомленням, що його знайомий позичив у нього ноутбук, але не повертає.

8:04
У неділю до поліції звернулося четверо потерпілих із повідомленням, що вранці на них напав чоловік та, погрожуючи ножем та фізичним насильством у однієї жінки відкрито викрав грошові кошти в сумі 700 гривень, у студентки намагався вирвати з рук ноутбук і сумку в двох інших – викрав 140 гривень.

7:39
Тисменицькою місцевою прокуратурою встановлено, що однією із сільських рад у квітні цього року прийнято рішення про затвердження угоди за фактичне використання землі, яким незаконно передано у користування приватного підприємства земельні ділянки площею 19,34 га вартістю 800 тис грн.

7:12
11 жовтня 2016 року Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» проводить міські спортивні змагання серед дітей з обмеженими можливостями присвячені 74-й річниці створення УПАза адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Г. Хоткевича, 52-а (навчально-реабілітаційний центр).

6:42
11 жовтня 2016 року о 8.30 в залі засідань МВК (311 каб.) відбудеться щотижнева оперативна нарада у міського голови

Попередній день   Наступний день