Попередній день   Наступний день

22:15
У Головному Управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбудеться зустріч за «круглим столом» радника Міністра внутрішніх справ, Голови Громадської ради при МВС України Володимира Мартиненка з керівниками правоохоронних відомств Івано-Франківської області та громадськістю.

21:48
В рамках ІІІ фестивалю духовної пісні «Все упованіє моє на Тебе, Мати, возлагаю», співорганізаторами якого є Коломийсько-Чернівецька єпархія УГКЦ та громадська організація «Зарваницька ініціатива» в приміщенні райдержадміністрації відбулось відкриття тематичної виставки дитячих малюнків «Талантом Бога я прославлю», вихованців початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів: Гвіздецької (19 робіт), Нижньовербізької (45 робіт) шкіл мистецтв та Коршівської музичної школи ( всього 67).

21:20
Нині придбання товарів, робіт і послуг через Інтернет набуває все більшого розповсюдження. Така тенденція зумовлена, насамперед, концентрацією пропозицій товарів певної категорії на одному сайті, каталозі, віртуальному магазині з можливістю порівняння, пошуку прийнятної ціни, можливості змістовного вивчення споживчої якості тих чи інших груп товарів.

20:55
В Івано-Франківську назвали переможців третьої хвилі конкурсу “Міські ґранти” платформи “Тепле Місто”.

20:30
Літня жінка пожертвувала 2 тис. євро для бійців АТО.

20:06
13-15 жовтня на Прикарпатті відбудеться Друга Всеукраїнська наукова конференція “Прикладні задачі математики”, присвячена 55-річчю кафедри вищої математики Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу.

19:43
З метою забезпечення  мешканців міста  сільськогосподарською   продукцією  та   продовольчими  товарами  15 та 22 жовтня 2016 року  на трьох продовольчих ринках м.Івано-Франківська буде організовано проведення   ярмарок     «Золота осінь - 2016»     (вул. Тролейбусна, 2, вул. Стуса, 17 та вул. Короля Данила).

19:17
11 жовтня 2016 року в навчально-реабілітаційному центрі, що по вул. Г. Хоткевича, 52-а, відбулися спортивні змагання серед дітей з обмеженими можливостями присвячені 74-й річниці створення УПА, які організував Івано-Франківський міський центр з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт». В змаганнях приймали участь діти з особливими потребами (всього 20 учасників).

18:56
Комбайн, який збирав кукурудзу, наїхав на чоловіка, який збирав урожай для власних потреб на тому ж полі.

18:30
У ніч на середу, 12 жовтня, в Івано-Франківській області горіли два автомобілі: Opel Kadett та ВАЗ 2107.

18:04
12 жовтня в Івано-Франківську відбулось урочисте відкриття II Міжнародного форуму партнерських міст “Партнерство і перспектива”.

17:42
Контракт з українською армією підписало вже понад 50 тисяч громадян, тому зараз немає підстав для оголошення обов’язкової мобілізації. Про це Президент України Петро Порошенко сказав на засіданні Ради регіонального розвитку, повідомляє кореспондент Укрінформу.

17:20
Одним із найважливіших чинників, що впливає на здоров’я наших дітей, без сумнівів, є правильне харчування. І, звісно ж, усім нам добре відомо, що основою здорового денного раціону є сніданок. Німецькі лікарі нещодавно довели, що ті діти, які вранці отримують повноцінний здоровий сніданок, навчаються і розвиваються краще за однолітків, які обмежуються канапкою з чаєм.

16:59
Уже традиційно в осінню пору Тисмениччина розквітає святковим різнобарв’ям – проходить районне свято української народної пісні «Народної душі пісенні переливи».

16:34
Днями на Тлумаччині побував народний депутат України Михайло Довбенко, який зустрівся з жителями села Будзин.

16:06
Івано-Франківською місцевою прокуратурою за результатами опрацювання звернень громадян та публікацій в засобах масової інформації виявлено факт незаконної оренди земельної ділянки в обласному центрі.

15:43
Відповідно до ст. ст. 759, 762 Цивільного кодексу України за договором найму (оренди), наймодавець передає або зобов’язується передати наймачеві майно у користування за плату на певний строк, за користування якого з наймача справляється плата, розмір якої встановлюється договором найму.

15:20
Опалювальний сезон офіційно розпочато . В “Теплокомуненерго” констатують суттєве зниження середньої добової температури повітря відносно допустимої норми. Відтак комунальники задіяли всі котельні та індивідуальні теплові пункти для обігріву житлового фонду і соціальних закладів Івано-Франківська.

14:55
12–13 жовтня на ріках області очікуються підйоми рівнів води: в басейні  річки Дністер на 0,5–1,5 м;  в басейні річки Прут на 0,3–1,0м, над поточними. При сильних зливах можливе формування значного місцевого та схилового стоку.

14:33
Напередодні Дня зору іванофранківці отримали безкоштовну консультацію лікарів-офтальмологів. Це – ініціатива Всесвітньої організації охорони здоров’я. Вона має привернути увагу до проблеми сліпоти. Лікарі також пропонують методи її попередження.

14:06
Обласний Форум дитячих та молодіжних громадських організацій Прикарпаття відбувся у туристичній базі «Перлина Придніпров'я», що в с. Михальче Городенківського району. Він став майданчиком для лекцій, бесід, знайомств і обміну досвідом.

13:42
До поліції звернувся 42 -річний мешканець району. Заявник розповів, що виявив відсутність електропили у власній будові.

13:15
Мешканець Тлумацького району вкотре вирішив незаконно «підзаробити» за що став фігурантом наступного кримінального провадження.

12:52
Нещодавно в холі центрального корпусу Івано-Франківського національного медичного університету студентська організація EMSA організувала творчий вечір «Ніч поезії». Ця подія стала традиційною для вишу і відбувається вже четвертий рік поспіль.

12:19
У Калуші мав відбутися аукціон із продажу Калуської друкарні. Проте його відмінили через відсутність покупців.

11:50
Новосілля по-спортивному! В Івано-Франківську відкрили сучасний спортивний майданчик. Поблизу 11-ї школи, що на вулиці Богдана Лепкого. «Обмили» новеньку арену футбольною грою. У товариському матчі зіграли чиновники мерії на чолі з міським головою Русланом Марцінківим і збірна учнів місцевої школи.

11:23
Гречка замість чипсів, узвар замість газованої води… В івано-франківських школах стартував Тиждень здорового харчування. На базі 10-ї школи чиновники організували тематичний семінар. Залучили дітей, батьків, медиків та вчителів. Педагоги є першими дегустаторами страв. Адже на роботі харчуються в рідній їдальні.

10:55
Пошуково-рятувальне відділення м. Івано-Франківськ - 067-3420492

10:33
 УВАГА! За прогнозами Укргідрометцентру, протягом 12-13 жовтня хмарно з проясненнями. 12 жовтня вночі на Закарпатті, Прикарпатті, Вінниччині та Одещині, вдень на Правобережжі, Херсонщині та в Криму дощі, місцями сильні, в Карпатах дуже сильний мокрий сніг, на решті території без опадів; 13 жовтня в Україні, крім крайньої півночі, дощі, вночі місцями сильні, у західних областях з мокрим снігом.

10:08
Минулий тиждень в Україні був присвячений паліативній допомозі. Власне, що це за допомога і куди звернутися людям, чиї близькі та рідні потребують паліативного догляду, розповіла міський позаштатний онколог Світлана Боднарук.

9:44
Як повідомили в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області, до місцевих бюджетів Прикарпаття у січні-вересні 2016 року надійшло 2306,8 млн грн податкових платежів, що на 760,3 млн грн більше, ніж у відповідному періоді 2015 року.

9:18
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбулася робоча нарада з головами об’єднаних територіальних громад Прикарпаття щодо освоєння коштів субвенції з державного бюджету місцевими бюджетами на формування інфраструктури ОТГ.

8:55
Івано-Франківським міським судом задоволено клопотання місцевої прокуратури про обрання запобіжного заходу у виді взяття під варту щодо 35-річного жителя обласного центру.

8:30
Рішенням господарського суду Івано-Франківської області задоволено позов Калуської місцевої прокуратури в інтересах Управління Пенсійного фонду України в місті Калуш та в інтересах міської ради до юридичної особи про стягнення майже 140 тис. грн боргу.

8:08
Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка відбулася нарада щодо вирішення проблемних питань Бурштинської ТЕС.

7:40
Викрадача підозрюють у вчиненні шести крадіжок із церков у Івано-Франіквську. Зловмисник проникав у храми вночі, шляхом розбиття вікон та взлому навісних замків.

7:12
До Івано-Франківського відділу поліції звернулася мати загиблого воїна АТО з повідомленням про те, що з могили її сина в Меморіальному сквері невідомі особи викрали чотири пластикові вази.

6:40
12 жовтня о 15.00 год. у приміщенні Міського Народного дому (вул..Вовчинецька,188) відбудеться літературно-музична композиція «Вірні повстанці України!» до 74 річниці створення УПА за участю учасників  народного аматорського драматичного колективу «ДУМКА» та солістів-вокалістів .

Попередній день   Наступний день