Попередній день   Наступний день

22:20
Народний депутат від Радикальної партії Олега Ляшка Ігор Мосійчук прибув на Прикарпаття, де зустрівся з громадою, що відстоює спортивну школу, яку хочуть закрити.

21:27
До чергової частини Верховинського відділення поліції по телефону надійшло повідомлення від працівників швидкої допомоги про те, що у лікувальний заклад доставлено жителя району з ножовим пораненням.

20:54
Івано-Франківський краєзнавчий музей запрошує відвідати унікальну виставку із своєї фондової збірки “Українська філателія. Підпільна Пошта України”.

20:31
У Бурштині рятувальники витягнули тіло 16-річної дівчини з води, повідомляє "ГК"

20:09
Кардіохірург, анестезіолог, перфузіолог та операційна медсестра перевірили ступінь підготовки апаратури, операційної, обладнання, тощо відділення інвазивних методів діагностики та лікування Центральної міської клінічної лікарні для проведення перших операцій на відкритому серці, пишуть Версії.

19:40
17 жовтня в Міжнародний день боротьби з бідністю Рада профспілок області проведе в Івано-Франківську масову акцію протесту. Її учасники мають намір висловити категоричний протест проти рішень Уряду України щодо підвищення ціни на газ для населення, тарифів на гарячу воду та опалення, електроенергію.

19:17
За  січень - вересень 2016 року платники Івано-Франківщини сплатили 1767,8 млн.грн. єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування,  що на 98,4 млн. грн. більше за очікувані показники.  Про це повідомили в управлінні податків і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС в Івано-Франківській області.

18:56
Сьогодні, 13 жовтня, в Івано-Франківську відбувся брифінг військових комісарів, присвячений призову та службі за контрактом.

18:33
13 жовтня у рамках Міжнародного форуму “Партнерство і Перспектива” відбулося пісписання угоди між Програмою розвитку Організації Об’єднаних націй та Івано-Франківською міською радою.

18:04
На розвиток лісового господарства Прикарпаття виділять 3 мільярди гривень.

17:42
З 14 жовтня Укрзалізниця скасовує щоденні рейси експрес-поїзда сполученням “Чернівці —Львів —Чернівці”, який курсує через Івано-Франківськ.

17:20
За підтримки міського голови Руслана Марцінківа, департаменту  молодіжної політики та спорту Івано –Франківської міської ради та федерації легкої атлетики України в нашому місті 15.10.-16.10.2016р. відбудеться традиційний та водночас знаковий захід – XX міжнародні змагання Кубок «Вечірній Івано – Франківськ» та чемпіонат України зі спортивної ходьби.

16:58
12 жовтня департамент молодіжної політики та спорту спільно з ГО «Обласна спілка учасників АТО», за підтримки міського голови Руслана Марцінківа, організували для 40 дітей учасників АТО поїздку в м. Трускавець. Дорогою до м. Трускавця представник обласної спілки Іван Бондарєв провів цікаву та пізнавальну екскурсію. Дітей гостинно зустріли у  Трускавецькій ЗШ № 1, де нагодували смачним обідом.

16:30
14 жовтня о 14:00 годині на площі Відродження, біля пам’ятного знаку героям Небесної Сотні, відбудеться відкриття пам’ятного знаку Героям АТО. 

16:03
Відбулося засідання колегії головного управління Пенсійного фонду України в області, на якому розглянули питання «Стратегія модернізації та розвитку Пенсійного фонду України на період до 2020 року».

15:40
14 жовтня, у п’ятницю, з нагоди відзначення Дня захисника України відбудуться заходи

15:17
12 жовтня о 12:16 в Івано-Франківську по вулиці Автоливмашівській сталася пожежа розподільчої установки трансформаторної підстанції ПАТ «Прикарпаттяобленерго». Вогнем знищено дві комірки трансформаторної підстанції, пошкоджено дві електрощитові. Через сильне задимлення рятувальники чверть години працювали у апаратах захисту органів дихання та зору.

14:58
В час складної економічної ситуації у державі, враховуючи кількість прикарпатських емігрантів, потрібно активно проводити акції, які мали б на меті поінформувати населення щодо запобігання виникнення проблеми торгівлі людьми.

14:30
Відбулася зустріч заступника голови облдержадміністрації Ярослава Паранюка з в. о. директора ВП ДП «Центр залучення зелених інвестицій» Костянтином Гурою. Участь у розмові також взяли представники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації.

14:05
До Коломийського відділу поліції звернувся 77-річний коломиянин з повідомленням про крадіжку 700 гривень. Потерпілий розповів, що перебуває в лікарні, де з палати при невідомих обставинах зникли вказані кошти.

13:42
Чоловіка зупинили під час рейдової перевірки у с.Шепарівці при перевезенні автомобілем марки «МАЗ» річкового каменю без відповідних документів.

13:16
За словами начальника ДПІ у м. Івано-Франківську Любомира Слободяна, упродовж 9 місяців платниками податків Івано-Франківська сплачено до зведеного бюджету 1354,6 млн. гривень. Цей показник на 321,5 млн. грн., або на 13,1 відсотків перевищує надходження  січня-вересня 2015 року.

12:48
12 жовтня, в Івано-Франківську відбулося спільне засідання постійних комісій обласної ради з питань екології та раціонального природокористування та з питань аграрної політики та земельних відносин, присвячене вивченню проблем лісового господарства в області. Обговорили питання Про стан використання лісових ресурсів на території області.

12:19
12 жовтня відбулося засідання постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики.

11:42
9 жовтня бійці ДУК «ПС» відбули в зону АТО для проведення ротації. За словами командира I чоти 4-ї РС ДУК «ПС» друга «Педро», «проти українців нині воюють не лише звичайні сепаратисти, а й перевертні — ті, хто перефарбувався в синьо-жовті кольори і вивчив патріотичні гасла, але як був, так і залишився ворогом української нації.

11:20
Міжнародний скандал довкола вихованця Залучанського інтернату Андрія, що у свої 15 років важить заледве 13 кілограмів, сколихнув громадськість. У повідомленнях на різних телеканалах та інтернет-ресурсах Польщі йдеться про нетолерантне ставлення українців до людей з обмеженими можливостями, про те, як дитину морили голодом і довели до напівпритомного стану.

10:54
14 жовтня Цивільний Корпус Азов організовує в Києві всеукраїнський «Марш Нації» — урочисту ходу українських націоналістів. Акція розпочнеться о 18.00 біля монументу «Батьківщина-Мати». Франківчани також матимуть змогу долучитися до неї. Інформує прес-служба «Азову».

10:32
Однією із форм сімейного виховання дітей-сиріт та дітей, які залишилися без піклування батьків, є прийомна сім’я. Договір про її створення укладається між органом опіки та піклування і людиною або сімейною парою, які хочуть взяти на виховання у свій дім сироту.

10:10
У школі села Семаківці, що у Городенківському районі, провели капітальний ремонт спортивного залу. Тут здійснили монтаж електропроводки, налагодили систему опалення, замінили вікна та двері. Загальна вартість ремонтних робіт, як повідомляють у Городенківській райдержадміністрації, склала 550 тисяч гривень, з них 120 тисяч – це кошти з обласного бюджету

9:42
Працівники поліції розпочали кримінальне провадження проти онука, який спокусився на дідових 2 200 доларів США та 200 фунтів стерлінгів, котрі старенький накопичував тривалий час.

9:15
Двом шахрайкам цими днями вдалося обдурити жительок Івано-Франківська, які заволоділи грошовими коштами пенсіонерок на загальну суму 19 000 гривень.

8:54
11 жовтня в готелі Radisson Blu Resort, ГК «Буковель», відбулась заключна конференція Програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства і партнерства «Польща-Білорусь-Україна 2007-2013».

8:30
13 жовтня, у четвер, о 14.00 год з нагоди відзначення Дня захисника України в приміщенні Академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Івана Франка відбудеться урочиста академія.

8:05
12 жовтня Апеляційний суд Івано-Франківської області, розглянувши апеляційну скаргу захисників посадовця регіонального відділення Фонду державного майна, залишив без змін рішення суду першої інстанції про обрання щодо нього запобіжного заходу - тримання під вартою із визначенням понад 4 млн грн застави.

7:39
13 жовтня 2016р. о 14-00 в приміщенні виконавчого комітету міської ради (вул.Грушевського,21, каб.311) відбудеться відкрите громадське обговорення проекту регуляторного акта – рішення міської ради «Про надання пільг зі сплати земельного податку в 2017 році». Метою проекту є врегулювання питань, пов’язаних з визначенням встановлення фінансових зобов’язань землевласників і землекористувачів перед міським бюджетом та територіальною громадою.

7:17
13 жовтня, о 13:00 год. на вул. Незалежності (поблизу стоматологічного корпусу медакадемії) презентують новий проект - "Сонячне дерево".

6:40
13-14 жовтня відбудеться  на сцені міського озера Х Фестиваль-конкурс молодіжної музики  «Едельвейс», присвячений річниці УПА, святу Покрови Пресвятої Богородиці, Дню Українського козацтва, Дню захисника України.

Попередній день   Наступний день