Попередній день   Наступний день

22:24
В Івано-Франківьку готують до виходу новий мультфільм про вояків УПА. Cтрічку символічно назвали "Воїни лісу". 

21:30
З 14 по 16 жовтня 2016 року у приміщенні НД «Просвіта» (вул.Грушевського, 18) в ході святкування свята Покрови Пресвятої Богородиці, з метою збереження історичної правди про діяльність жителів області, спрямовану на утвердження української нації та розбудову української держави відбувалось експонування матеріалів за 80-і роки ХХ століття і до нашого часу (рішень місцевих органів влади, документів звітів, плакатів, листівок, предметів тощо установ культури, освіти, медицини, промисловості) під назвою «Внесок івано-франківців у відновленні державності України».

20:55
Державна служба України з надзвичайних ситуацій, з метою запобігання виникнення пожеж та інших надзвичайних подій, звертається до громадян з проханням дотримуватися основних правил користування різними обігрівальними приладами. Так, з початку року в Україні виникло 63 тис. 157 пожеж, з яких 21 тис. 517 – у житловому секторі.

20:31
За дев’ять місяців 2016 року суб’єкти зовнішньоекономічної діяльності сплатили до Державного бюджету 1 млрд. 229,9 млн. гривень митних платежів. Це на 85,1 млн. грн. більше, ніж за аналогічний період 2015 року. Про це повідомили в Івано-Франківській митниці ДФС.

20:07
З благословення правлячого архієрея Коломийсько-Чернівецької єпархії та за підтримки громадської організації “Зарваницька ініціатива” в міському палаці культури “Народний Дім” м. Коломия відбувся ІІІ фестиваль духовної пісні “Все упованіє моє на тебе, Мати, возлагаю”. 

19:42
До чергової частини Рогатинського відділення поліції звернувся 29-річний місцевий мешканець, який повідомив про те, що у дворі будинку він затримав невідомого, котрий намагається скоїти крадіжку.

19:19
Крадіжку зловмисник вчинив у своєму ж селі. З приміщення крамниці юнак виніс продукти харчування та інший товар на суму біля 3000 гривень.

18:57
За інформацією головного управління статистики в області, харчова промисловість є однією з провідних галузей промисловості Івано-Франківщини. За останні 5 років її частка у загальнообласному обсязі реалізованої промислової продукції зросла з 10,4% до 19,6%.

18:30
Сьогодні голова обласної державної адміністрації Олег Гончарук провів робочі зустрічі із керівниками Галицького та Коломийського районів.

18:03
У вівторок УАПЦ на своєму соборі має вирішити, що робити з архієпископом Мстиславом.

17:40
Днями на території Яремчанської міської ради, а саме у селі Микуличин, відбулося відкриття нового пункту постійного базування бригади Івано-Франківського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

17:15
У жовтні станом на 13.10.2016 року до міського бюджету фактично надійшло 109 897,2 тис.грн.

16:45
CANactions та WNISEF вдруге розпочинають прийом заявок на Конкурс малих грантів. Конкурс є відкритим та направлений на підтримку урбаністичних проектів, що спрямовані на втілення певних міських перетворень у термін до 01.07.2017. Участь можуть приймати ініціативні громадяни та громадські організації. Конкурсом передбачено надання грантів у розмірі до 5 000 дол.

16:10
Про це у соцмережі пише Андрій Об`єщик. Громадські активісти разом з поліцією затримали браконьєрів на території Бурштинського водосховища.  Як виявилося, порушники – двоє жителів Бурштина, і на гарячому їх зловили не вперше. На резиновому човні вони виплутували рибу з промислових сіток, тоді і були затримані представниками ГО”ПКТМЕ”Скеля” та ГО”Захід 3″ спільно з поліцією.

15:39
В Івано- Франківську на вул. Українських декабристів відбулося освячення Храму Всіх Святих Землі Української. На відкриття цієї церкви парафіяни чекали понад трьох років. Тому сьогоднішня подія стала дуже важливою і зібрала на території храму багато людей.

15:18
Днями в Івано-Франківську відбулась звітно-виборча конференція обласної асоціації інвалідів.

14:57
Глава Міністерства енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик заявив, що відомство готове до самих низьких температурних режимів в Україні.

14:35
За ініціативи начальника Калуського об’єднаного управління ПФУ Івано-Франківської області Ігоря Кучми відбулася семінар–нарада для керівників та бухгалтерів підприємств, установ і організацій міста та фізичних осіб-підприємців, які використовують найману працю.

14:04
15 жовтня о 20:13 в Івано-Франківську по вулиці Промисловій сталася пожежа в квартирі житлового будинку. Вогнем знищено речі домашнього вжитку та сміття на площі 15 м кв.

13:39
Пріоритетними визначено: викриття правопорушень у сфері службової та професійної діяльності, бюджетній, земельних відносин та проти довкілля.

13:14
15 жовтня в Івано-Франківську відбувся фестиваль “Satori Fest”.

12:48
15 жовтня в Хмельницькому відбувся матч івано-франківської команди «Тепловик» з хмельницькою – «Поділля». Це вже 14 тур другої ліги чемпіонату України.

12:19
Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє, що відповідно Угод між Міністерством аграрної політики та продовольства України і Міністерством землеробства Угорщини щодо виконання програми боротьби зі сказом на території України в 2016 році в другій декаді жовтня, починаючи з 10 жовтня 2016 року на території Долинського, Рожнятівського, Надвірнянського районів та Болехівської і Яремчанської міської ради буде проводитись пероральна вакцинація тварин проти сказу шляхом розкидання вакцини проти сказу з приманкою із літаків.

11:43
14 жовтня о 04:30 до гірського пошуково-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про те, що в районі гори Говерла заблукала група туристів з Львівської області в кількості 5 чоловік.

11:18
Правоохоронці виявили склад з марихуаною у рамках кримінального провадження, відкритого стосовно учасників наркоугруповання, що займалося вирощуванням та збутом наркотичних речовин в Івано-Франківській області та сусідніх регіонах, інформує СБУ в області, ишуть Версії.

10:56
Впродовж двох тижнів діти прикарпатських учасників АТО гостювали у Сполучених Штатах Америки.

10:32
Будівництво Коломийської поліклініки на Мазепи завершать до 20 грудня, а з нового року медична установа прийматиме пацієнтів.

10:04
У серпні 2017-го Коломийський завод фірми «Leoni» випустить першу партію готової продукції, - сподіваються німецькі інвестори.

9:43
Олег Івахнюк служив у лавах батальйону «Донбас» і в липні 2014 року був поранений під Попасною Луганської області: вогнепальне наскрізне й сліпе кульове та осколкове поранення медіальної поверхні частини лівого стегна, перелом лівої стегнової кістки.

9:18
14 жовтня о 19:00 Івано-Франківськ долучився до міжнародної акції “Стоп Путін, стоп війна”.

8:58
У рамках відзначення Дня захисника України в обласному центрі відбулася хода ветеранів визвольних змагань, козацьких громадських організацій, військовослужбовців, курсантів Національної гвардії внутрішніх справ, громадськості міста та області.

8:35
На площі перед адмінбудівлею відбулося урочисте прийняття присяги студентами факультету № 3 Івано-Франківського відділення Національної академії внутрішніх справ України.

8:10
В Івано-Франківському академічному обласному українському музично-драматичному театрі імені Івана Франка відбулися урочистості з нагоди Дня захисника України. Гаслом відзначення свята стало «Українські військові – основа незалежності та безпеки нашої держави».

7:41
14 жовтня поблизу житлового будинку що по вул. Незалежності, пролунав вибух, в результаті чого пошкоджено фасад будинку та повибивало вікна, потерпілих немає.

7:14
Дорожньо-транспортна пригода сталася 13 жовтня біля 10 години ранку на вул. Данила Галицького у м. Долина.

6:42
17 жовтня 2016 року о 13.00 год (каб. 311) відбудеться засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку міста Івано-Франківська.

Попередній день   Наступний день